Έρωτας 2020: Τι να περιμένεις στα ερωτικά σου βάσει ζωδίου

Έρωτας 2020: Τι να περιμένεις στα ερωτικά σου βάσει ζωδίου

Παρά το γεγονός ότι μια νέα χρονιά ξεκινάει που ενέχει μερικές δυσκολίες και επιφυλάσσει αρκετές και όχι απαραίτητα ευχάριστες ανατροπές,

Παρά το γεγονός ότι μια νέα χρονιά ξεκίνησε που ενέχει μερικές δυσκολίες και επιφυλάσσει αρκετές και όχι απαραίτητα ευχάριστες ανατροπές, το 2020 έχει διαφορετικές βλέψεις για το κάθε ζώδιο σε ό,τι αφορά τον έρωτα, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Μάθετε τα πλάνα του φτερωτού θεού ανάλογα με το αντίστοιχο δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

ΚΡΙΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2020 δεν φαίνεται να ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τον τομέα των σχέσεων, τουλάχιστον με δική σας πρωτοβουλία! Το πιο κρίσιμο διάστημα που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο μια σχέση ή να σας αναγκάσει να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά είναι το διάστημα του Μαρτίου, με την έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/3. Εκεί δείξτε προσοχή οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς, όπου ο Δίας θα περάσει στον Ζυγό στον τομέα των σχέσεων και του γάμου, τα δεδομένα θα είναι θετικότερα και μπορείτε να προχωρήσετε σε μια επίσημη δέσμευση ή συμβίωση κ.λπ. Στους τελευταίους μήνες της χρονιάς θα νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Χωρίς να θεωρείται η απόλυτα ερωτική χρονιά το 2020, σας παρέχει δυνατότητες να παίξετε με τους όρους σας, να κάνετε γνωριμίες και σχέσεις που θα έχουν ως στόχο να σας κάνουν να περάσετε καλά αλλά και να μπείτε σε πιο σοβαρές σχέσεις προς το τέλος της χρονιάς. Χρειάζεται μόνο προσοχή σε ερωτικές σχέσεις που ξεκινούν από τον χώρο εργασίας γιατί εκεί τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Η παρουσία του Δία στον Ζυγό μετά τις 9/9 θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές καινούργιες γνωριμίες ή να τα ξαναβρείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Μέχρι τις 8/9 θα παραμείνει ο Δίας στον τομέα των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών στο ωροσκόπιό σας. Εκμεταλλευθείτε λοιπόν τη γενναιόδωρη αυτή θέση του για να νομιμοποιήσετε μια σχέση,
να αποκτήσετε έναν απόγονο, αν είναι στα σχέδιά σας, και κυρίως για να βάλετε μέσα στη σχέση ή στον γάμο σας κέφι, πλάνα για δραστηριότητες που αρέσουν και στους δύο (σπορ, ταξίδια κ.λπ.) και περισσότερη σεξουαλική διάθεση! Μάρτιος και Σεπτέμβριος, αν τα πράγματα τελούν υπό σύγχυση στη σχέση, είναι δύσκολοι μήνες λόγω των εκλείψεων, οι οποίες επηρεάζουν τον ερωτικό τομέα και τη διάθεσή σας γενικότερα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Θεωρώ το 2020, ιδιαίτερα μέχρι τον Σεπτέμβριο, την ιδανική χρονιά για να αναζητήσετε το «άλλο σας μισό» αν είστε μόνοι! Εσείς παίρνετε τη μερίδα του λέοντος στην τύχη και στις εφήμερες σχέσεις, αν το ζητούμενό σας είναι περιπέτεια και τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Θα σας έλεγα όμως να αξιοποιήσετε τη θετική ενέργεια του Δία σε μια πιο ουσιαστική σχέση! Μην ψάξετε απλώς να γεμίσετε τη μοναξιά σας, μπορείτε να βρείτε κάτι πιο ουσιώδες! Πολύ δυνατός για νέες γνωριμίες είναι ο Αύγουστος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Όσοι είστε σε μια σοβαρή σχέση ή σε γάμο, έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετούς σκοπέλους μέσα στη χρονιά. Δεν είναι μόνον η περιοριστική δύναμη του Κρόνου από τον τομέα των σχέσεων που σας οδηγεί στο να βάλετε στο μικροσκόπιο τη σχέσης σας, είναι και οι εκλείψεις τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο που σας επηρεάζουν, άρα αυτούς τους δύο μήνες χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχραιμία. Αν όλα πάνε καλά, τότε πιθανώς το 2020μετά τις 9/9 να ορίσετε κι έναν γάμο ή, αν όλα δείχνουν έξοδο, να πάρετε την απόφαση για διαζύγιο. Μετά τις 9 /9 με τον Δία στον Ζυγό, θα διορθωθούν πολλά από τα κακώς κείμενα στη σχέση ή στον γάμο σας ενώ μπορεί να μπείτε και στη διαδικασία να αποκτήσετε έναν απόγονο.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η αναζήτηση μιας σχέσης που χάνει σε θυελλώδη συναισθήματα και πάθος αλλά κερδίζει σε ασφάλεια, σταθερότητα και ποιότητα είναι το μεγάλο στοίχημα του 2020και με τις φετινές πλανητικές επιρροές έχετε μεγάλες πιθανότητες να το κερδίσετε. Το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς με τον Δία στον τομέα του έρωτα και των φλερτ είναι σαφώς πολύ πιο γενναιόδωρο απέναντί σας σε νέες γνωριμίες και βοηθά σε δεσμεύσεις. Στο πρώτο εξάμηνο προσέξτε τις υπερβολές και τις βιασύνες. Ο Κρόνος απέναντί σας μπορεί να σας φέρει μια μοιραία σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Μολονότι είστε σε μια περίεργη φάση και με μεικτά συναισθήματα στο ξεκίνημα της χρονιάς, φαίνεται ότι μέσα στο 2020θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και θα προσπαθήσετε να κάνετε τα πάντα για να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή. Ο Δίας από την Παρθένο έως 8/9 βοηθά να δώσετε χρώμα στην καθημερινότητα της σχέσης, να ταξιδέψετε, να ανανεώσετε το ενδιαφέρον σας μαθαίνοντας καινούργια πράγματα με το ταίρι σας ή περιμένοντας έναν απόγονο! Προσοχή τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο με τις εκλείψεις, να μη βάλετε σε κίνδυνο μια σημαντική σχέση. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο και αρχές του τρίτου εξαιτίας της επιρροής του Ουρανού και του Πλούτωνα θα έχετε μεγαλύτερες εντάσεις φέτος.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Πολύ άνετη και ευχάριστη η καινούργια χρονιά και με δυνατότητες σημαντικών γνωριμιών και σχέσεων, αρκεί να μην έχετε στερεότυπα στο μυαλό σας. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται εφέτος ακόμη και στις καθημερινές σας διαδρομές, στη δουλειά, στη γειτονιά, στις εξόδους σας, σε μια εκδρομή, γι’ αυτό μη μένετε πολύ μέσα
στο σπίτι, αλλά να έρχεστε σε επαφή με κόσμο, που είναι και  το ατού σας εφέτος! Σχέσεις που ξεκινούν μέχρι τον Σεπτέμβριο έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες επιτυχίας!

ΛΕΩΝ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Μια πολύ πιο βοηθητική χρονιά ξεκινά για τις σχέσεις σας και τον γάμο, που υπέφεραν τα προηγούμενα χρόνια με τον Κρόνο στον Σκορπιό, είτε από έλλειψη ενδιαφέροντος και ρουτίνα, είτε από καβγάδες και γενικώς καταστάσεις έντασης. Τώρα λοιπόν μπορείτε να κάνετε βήματα είτε συμφιλίωσης είτε ανανέωσης του ενδιαφέροντος για το έτερον ήμισυ. Τα πράγματα θα στρώσουν σίγουρα περισσότερο προς το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς, που προσφέρεται και για ένα γάμο, αν είναι μέσα στα σχέδιά σας. Μέχρι τον Αύγουστο, χρειάζονται περισσότεροι συμβιβασμοί και λιγότερη υπερβολή στις αντιδράσεις σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Μοναδική χρονιά για να απαλλαγείτε από τα φαντάσματα του παρελθόντος, σχέσεις που σας στοίχειωναν τη ζωή και δεν σας άφηναν να προχωρήσετε και να εκτιμήσετε κάτι καινούργιο. Ουσιαστικά φέτος φαίνεται να ξεπερνάτε μια σχέση που σας απογοήτευσε αρκετά το προηγούμενο διάστημα και μπαίνετε σε μια νέα σχέση με περισσότερη αισιοδοξία και όρεξη. Πρακτικά μπαίνετε σε μια νέα σχέση με τον ίδιο σας τον εαυτό, αφού αρχίζετε να τον φροντίζετε περισσότερο, να τον εκτιμάτε περισσότερο και να νιώθετε ότι του αξίζει μόνο το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η θέση του Δία στο ζώδιό σας (κάτι που συμβαίνει περίπου κάθε 12 χρόνια) ήδη από τις 11/8/15 σας έχει ευνοήσει και θα σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες αποκατάστασης. Μην ξεχνάτε την καταλυτική παρουσία του Κρόνου όμως, που επηρεάζει φυσικά και τους ερωτικούς σας δεσμούς και τον γάμο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στις περιόδους κρόνιας επιρροής, οι σταθερές σχέσεις γίνονται ακόμη πιο δυνατές ενώ αν υπήρχαν προβλήματα, τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν άμεσες λύσεις. Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα. Ο Αύγουστος σε κάθε περίπτωση είναι ο μήνας που
θα ξαναπαθιαστείτε με το ταίρι σας ή θα πάρετε μια σημαντική κοινή απόφαση.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Από τη μια ο Κρόνος, από την άλλη ο Ποσειδώνας απέναντί σας που επηρεάζουν το ζώδιό σας, δεν σας αφήνουν τα περιθώρια να νιώσετε ερωτικά όπως παλιά. Η μοναξιά όμως δεν υποφέρεται πια, κι αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό γιατί η απογοήτευσή σας θα λειτουργήσει σαν κινητήριος μοχλός για να βγείτε, να ψαχτείτε και μάλιστα τους ανοιξιάτικους ή καλοκαιρινούς μήνες να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει. Οι πιθανότητες να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα αυξάνονται καθώς σημαντικό ρόλο παίζουν κι οι εκλείψεις που σας επηρεάζουν Μάρτιο και Σεπτέμβριο.

ΖΥΓΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Σίγουρα το πρώτο κομμάτι της χρονιάς είναι πιο σύνθετο για τις ερωτικές σας σχέσεις ή τον γάμο και μπορεί να υπάρχουν και διασπαστικές τάσεις, αν η σχέση σας δεν έχει τις σωστές προδιαγραφές. Μη βιάζεστε πάντως να προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις νωρίς μέσα στη χρονιά. Η έκλειψη στις 23/3 στο ζώδιό σας μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αδυναμίες και προβλήματα που μπορεί να είναι πιο ισχυρά και να χρειάζεται πυροσβεστική επέμβαση από την πλευρά σας για να σώσετε καταστάσεις. Το πιο σημαντικό κομμάτι για τις σχέσεις έρχεται στο τελευταίο τετράμηνο με την πορεία του Δία στο ζώδιό σας, που θα σας ανανεώσει και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Αρκετές οι ευκαιρίες για να βιώσετε έναν μεγάλο έρωτα μέσα στο 2020, αλλά ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος
να υπερενθουσιαστείτε και να προχωρήσετε πολύ γρήγορα παρακάτω. Θα σας πρότεινα να αφήσετε να περάσει πρώτα μια περίοδος δοκιμασίας της σχέσης και μετά να βιαστείτε να τη χαρακτηρίσετε σχέση  διαρκείας ή οτιδήποτε άλλο. Άλλωστε, από τις 9/9 που θα μπει ο Δίας στο ζώδιό σας και σχεδόν για έναν χρόνο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ζευγαρώσετε ή να παντρευτείτε, αν είναι αυτό το ζητούμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Είναι εξαιρετικό να ξεδιπλώνεται μπροστά σας μια χρονιά που σκοπό έχει να σας αποκαταστήσει στον ερωτικό τομέα, είτε έχετε απλώς μια σχέση είτε είστε παντρεμένοι. Καταρχάς με τον Δία στην Παρθένο, μπορείτε να κάνετε τονωτικές ενέσεις στη σχέση σας, να ερωτευθείτε ξανά τον σύντροφό σας, να βάλετε λίγο παιχνίδι και σκανδαλιά στην καθημερινότητά σας, να αποφασίσετε μια επισημοποίηση ή συμβίωση, αλλά ακόμη και να διευρύνετε την οικογένειά σας με τον ερχομό ενός απογόνου. Ακόμη κι η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Σκορπιό θα μπορούσε να τονώσει περαιτέρω τη σεξουαλική σας ζωή. Προσπαθήστε τα όλα πριν από τις 8 Σεπτεμβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Τα τελευταία χρόνια δεν περάσατε τις καλύτερες μέρες στις σχέσεις σας. Με τον Δία στην Παρθένο όμως, μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη, το σκηνικό αλλάζει, η προσφορά αυξάνεται και έχετε την τύχη στο πλευρό σας για να δημιουργήσετε μια υγιή και σταθερή ερωτική σχέση. Αν υπάρχουν κατάλοιπα σχέσεων από το παρελθόν θα μπορέσετε τώρα πιο εύκολα να απαλλαγείτε. Ο Άρης στο ζώδιό σας για αρκετούς μήνες θα τονίσει το σεξαπίλ σας. Ο Δίας ώς τον Σεπτέμβρη δίνει ευκαιρίες νέων γνωριμιών και μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Ίσως μια φιλική σχέση να καταλήξει σε σφοδρό πάθος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Είστε σε διαδικασία ζυγίσματος των θετικών και των αρνητικών των σχέσεων ή του γάμου σας, μια διαδικασία που ξεκίνησε στο τέλος του 2018 με την έλευση του Κρόνου στο ζώδιο σας. Το 2020δεν θα ανεχθείτε άλλη ασάφεια στην προσωπική σας ζωή. Θέλετε να ξέρετε ποιος είναι δίπλα σας και αν σας αξίζει πραγματικά. Αν και δεν φημίζεστε για τον ρεαλισμό σας, ο Κρόνος θα σας οδηγήσει σε πιο σίγουρες επιλογές. Αν θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας με γάμο ή αρραβώνα προτιμήστε τους τελευταίους μήνες της χρονιάς, όπου ο κυβερνήτης σας, Δίας, θα είναι στον Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων. Αν πάλι το πήρατε απόφαση να χωρίσετε, μετά τον Σεπτέμβριο θα είναι πιο εύκολο και με λιγότερες ταλαιπωρίες σε νομικά θέματα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Αν δεν καταφέρετε να βρείτε κάτι αξιόλογο μέχρι τον Σεπτέμβριο ίσως συνειδητοποιήσετε, ότι η εργένικη ζωή έχει χαρές που είστε αποφασισμένοι να απολαύσετε στο έπακρον. Έτσι, θα προτιμήσετε πολλές και ανώδυνες σχέσεις ακόμη και της μίας νύχτας για τη ζωντάνια και την αυτοπεποίθηση που σας δίνουν και μόλις βλέπετε ότι αρχίζει να γίνεται πιο απαιτητική η σχέση θα αρχίσετε να πανικοβάλλεστε. Το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς είναι και το ασφαλέστερο, με τον Δία στον Ζυγό, για τις ερωτικές σας επιλογές. Εκμεταλλευθείτε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η εγκατάσταση του Πλούτωνα στο ζώδιο σας χρόνια τώρα έχει σίγουρα φέρει τα πάνω κάτω και στις σχέσεις σας. Ιδιαίτερα τις περιόδους που οι πλανήτες αυτοί σχημάτιζαν τετράγωνο ακριβείας μεταξύ τους ή σταυρό με άλλους πλανήτες. Το 2020, το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα απομακρύνεται κι έτσι ηρεμείτε κάπως. Θα έλεγα ότι τουλάχιστον μέχρι τις 8/9, τα πράγματα είναι σχετικώς πιο ομαλά, αφού έχετε παράλληλα και την ευεργετική επιρροή του Δία. Σε αυτό το χρονικό διάστημα των πρώτων εννέα μηνών, μπορείτε να κάνετε τονωτικές ενέσεις σε έναν δεσμό που έχει φθαρεί, να προχωρήσετε σε έναν γάμο έπειτα από μια δοκιμασμένη σχέση ή να αποκτήσετε ένα παιδί.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ένας νέος, πιο σταθερός έρωτας, μια σχέση που μπορεί να ξεπηδήσει μέσα από το επαγγελματικό χώρο ή μια αγάπη που μπορεί να έρθει ακόμη κι από το εξωτερικό, είναι τα πιθανότερα σενάρια μέσα στο 2020, για όσους ακόμη ψάχνετε τον έρωτα. Η αλήθεια είναι ότι πλέον είστε πιο επιλεκτικοί και δύσκολα συμβιβάζεστε σε μια σχέση αν δεν σας παρέχει ασφάλεια, κι αυτό κάνει πιο δύσκολο το πλησίασμά σας απέναντι στους άλλους. Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο εννιάμηνο του 2020είναι από κάθε άποψη πιο αξιοποιήσιμο και πιο ερωτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Χωρίς προβληματισμούς και απειλές προοιωνίζεται το 2020, για τους έχοντες μια σχέση ή έναν ενεργό γάμο. Αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε πλέον τον σύντροφό σας. Μετά τα τεστ αντοχών τα προηγούμενα χρόνια με την επιρροή του Κρόνου, πλέον ξέρετε και τι και ποιον θέλετε στη ζωή σας. Το 2020, με τον Δία στην Παρθένο έως 8/9, μπορείτε να ενισχύσετε τη σεξουαλικότητά σας και να πειραματιστείτε λίγο περισσότερο για να δώσετε νέα πνοή στη σχέση ή στον γάμο. Πιο γλυκείς, γοητευτικοί και με λιγότερες ανασφάλειες, μπορείτε να προχωρήσετε σε έναν γάμο έπειτα από μια ικανοποιητική σχέση ή να αποκτήσετε ένα παιδί αν νιώθετε ότι σας λείπει. Προτιμήστε όμως το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς, όπου ευνοείστε περισσότερο.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Το 2016 είναι από όλες τις απόψεις θετική χρονιά για τα ερωτικά, αφού δεν θα αφήσει κανένα σας παραπονεμένο μέχρι το τέλος της. Αν και η σταθεροποίηση σε μια νέα σχέση ευνοείται περισσότερο στο τελευταίο τετράμηνο, με τον Δία στον Ζυγό στις 9/9, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για να πειραματιστείτε θα έχετε σε όλο το 2016. Ιδιαίτερα έντονη θα είναι η διάθεσή σας για πειραματισμούς στη σεξουαλική σας ζωή. Μολονότι εκπροσωπείτε ένα ζώδιο αρκετά απελευθερωμένο και με ανοιχτό πνεύμα, θα θελήσετε να διερευνήσετε ακόμη περισσότερο τη σεξουαλικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Περίεργη χρονιά το 2020για όσους είστε ήδη σε σχέση ή σε έναν γάμο κι αυτό γιατί οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και θα σας ωθήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα παραμείνει ο Δίας απέναντι σας αξιοποιήστε τη θετική ενέργεια για να αναβαθμίσετε τη σχέση σας και να βρείτε τις όμορφες πλευρές του συντρόφου σας, που συνήθως παραβλέπετε με την καθημερινότητα. Αν είστε σε μια πολύχρονη σχέση ενδεχομένως φέτος να πάρετε την απόφαση να τη νομιμοποιήσετε. Η επιρροή του Κρόνου θα τεστάρει σαφώς την αντοχή του δεσμού σας, αλλά αν έχετε μια σχέση που στηρίζεται
σε γερές βάσεις δεν έχετε κάτι
να φοβηθείτε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Το 2020είναι χρονιά σταθμός για σας που αναζητάτε έναν νέο έρωτα, αφού η πορεία του Δία απέναντι σας στην Παρθένο δεν θα σας αφήσει αζευγάρωτους! Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται απέναντι σας και στον τομέα των σχέσεων ο Δίας, προσέξτε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας
και μη βιάζεστε. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας, που απομακρύνει τον ρεαλισμό μερικές φορές. Ταυτόχρονα, η περιοριστική επιρροή του Κρόνου επιβραβεύει την ουσιαστική προσέγγιση στις σχέσεις και τις σωστές ώριμες επιλογές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ