Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία με τον Κικίλια και το μήνυμα για το 2020

Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία με τον Κικίλια και το μήνυμα για το 2020

Από το αγαπημένο της νησί την Πάτμο αποχαιρετά το 2019 η Τζένη Μπαλατσινού.

Από το αγαπημένο της νησί την Πάτμο αποχαιρετά το 2019 η Τζένη Μπαλατσινού. Το 2020 θα τη βρει ευτυχισμένη στην αγκαλιά του συζύγου της Βασίλη Κικίλια. Η χρονιά που φεύγει αναμφισβήτητα τους ανήκει καθώς σφράγισαν τον έρωτά τους με τον γάμο της. Σε μία από τις βόλτες τους στο αγαπημένο νησί της, οι δυο τους ποζάρουν έχοντας θέα τη θάλασσα, με εκείνη να σχολιάζει:

«Κι ακόμη…. το 2020 εύχομαι… να βρίσκεις ένα τετράφυλλο τριφύλλι, να σου βγαίνει η πασιέντζα, να ξαναβρίσκεις τις γεύσεις παλιών συνταγών, να φαντάζεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις ένα αντικείμενο, ένα σπίτι, ένα μέρος, να ποτίζεις τα λουλούδια, να βλέπεις την αυλαία να σηκώνεται όταν τα φώτα έχουν σβήσει και το βουητό της αίθουσας έχει καταλαγιάσει, να τρως το τελευταίο καναπεδάκι σε ένα κάλεσμα, να κλαις ακούγοντας το Χειμωνιάτικο ταξίδι του Σούμπερτ, να κάνεις κοπλιμέντο σε μία άγνωστη, να ξαναβρίσκεσαι με κάποιον είκοσι χρόνια μετά σαν να μην χωριστήκατε ποτέ, να φοράς ένα διακριτικό άρωμα, να έχεις διακριτική παρουσία, να γίνεσαι η ψυχή της παρέας, να σε απασχολεί περισσότερο που ήμασταν πριν γεννηθούμε, παρά τι θα απογίνουμε μετά θάνατον, να τσαλακώνεις τις σελίδες μιας εφημερίδας, να ξαναθυμάσαι την ντοπιολαλιά των παιδικών σου χρόνων ή παροιμίες και παραδόσεις, να χρησιμοποιείς κυριολεξίες που ξαφνιάζουν, να πίνεις όταν δίψας πολύ νερό, να μην ντρέπεσαι όταν είσαι ο εαυτός σου… Ένα μωσαϊκό μικρών προσωπικών «τίποτε» από την Francois Heritier στο πιο αισιόδοξο βιβλίο «Το αλάτι της ζωής». Καλή Χρονιά #everybody».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κι ακόμη…. το 2020 εύχομαι… να βρίσκεις ένα τετράφυλλο τριφύλλι, να σου βγαίνει η πασιέντζα, να ξαναβρίσκεις τις γεύσεις παλιών συνταγών, να φαντάζεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις ένα αντικείμενο, ένα σπίτι, ένα μέρος, να ποτίζεις τα λουλούδια, να βλέπεις την αυλαία να σηκώνεται όταν τα φώτα έχουν σβήσει και το βουητό της αίθουσας έχει καταλαγιάσει, να τρως το τελευταίο καναπεδάκι σε ένα κάλεσμα, να κλαις ακούγοντας το Χειμωνιάτικο ταξίδι του Σούμπερτ, να κάνεις κοπλιμέντο σε μία άγνωστη, να ξαναβρίσκεσαι με κάποιον είκοσι χρόνια μετά σαν να μην χωριστήκατε ποτέ, να φοράς ένα διακριτικό άρωμα, να έχεις διακριτική παρουσία, να γίνεσαι η ψυχή της παρέας, να σε απασχολεί περισσότερο που ήμασταν πριν γεννηθούμε, παρά τι θα απογίνουμε μετά θάνατον, να τσαλακώνεις τις σελίδες μιας εφημερίδας, να ξαναθυμάσαι την ντοπιολαλιά των παιδικών σου χρόνων ή παροιμίες και παραδόσεις, να χρησιμοποιείς κυριολεξίες που ξαφνιάζουν, να πίνεις όταν δίψας πολύ νερό, να μην ντρέπεσαι όταν είσαι ο εαυτός σου… Ένα μωσαϊκό μικρών προσωπικών «τίποτε» από την Francois Heritier στο πιο αισιόδοξο βιβλίο «Το αλάτι της ζωής». Καλή Χρονιά #everybody 💫🙌

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ