Όλα όσα μάθαμε για το κρεβάτι μέσα από τις ταινίες

Όλα όσα μάθαμε για το κρεβάτι μέσα από τις ταινίες

Πολλές φορές χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε.

Το Χόλιγουντ δεν ευθύνεται μόνος για τις μεγάλες προσδοκίες που μας έχει δημιουργήσει για τον έρωτα. Προφανώς και όλες θα θέλαμε να ζήσουμε μια σχέση όπως αυτή στο Notebook ή στο Pretty Woman. Κάποιες φορές αυτό μας κάνει να απογοητευόμαστε που δεν έχουμε στη δική μας ζωή κάτι αντίστοιχο. Από την άλλη, ο κινηματογράφος μας έδωσε και μερικά μαθήματα ζωής. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται και κάποια πράγματα για το σεξ.

Η συγκατάθεση είναι απλή υπόθεση. Μπορεί στις πρώτες μας ερωτικές συνευρέσεις να μην το είχαμε συνειδητοποιήσει απόλυτα αλλά μεγαλώνοντας έχουμε καταλάβει ότι δεν ισχύει όταν ένας από τοςυ δύο είναι μεθυσμένος. Μέσα από το  Superbad  μαθαίνουμε, με τον πιο απλό τρόπο, ότι δεν πρέπει να κάνουμε σεξ με κάποιον που βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν μπορεί να δώσει την πραγματική σου συγκατάθεση.

Το αργά και σταθερά κερδίζει. Σε κάποιες ταινίες παρουσιάζεται το καλό σεξ ως κάτι γρήγορο, άγριο και παθιασμένο αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα. Υπάρχουν όμως  κι εκείνες που μας επιβεβαιώνουν ότι μπορεί να είναι αργό και σταθερό.  Εξαρτάται από το πώς εμείς θέλουμε να το βιώσουμε κι αυτό μας το έμαθε το Friends With Benefits.

Μπορείς να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού ή και να μην κάνεις. Ένα από τα μαθήματα που μας έδωσε το How to Lose A Guy in 10 Days ήταν αυτό. Δεν υπάρχει κανόνας για το πότε θα κάνουμε σεξ με κάποιον που μας αρέσει και είναι οκ είτε αυτό συμβεί στο πρώτο ραντεβού είτε στο τρίτο ή σε όποιο ραντεβού αποφασίσουμε εμείς.

Δεν είναι απαραίτητο το σεξ για να έχεις μια ολοκληρωμένη σχέση. Σε τόσες πολλές ρομαντικές κομεντί βλέπουμε ότι το σεξ δεν είναι το μοναδικό συστατικό που κάνει τα ζευγάρια ευτυχισμένα και το ενδιαφέρον τους ενός για του άλλου δεν μειώνεται επειδή αυτό δεν υπάρχει σε κάποια φάση. Αυτό το βλέπουμε στο 13 Going on 30 και αυτό πρέπει να κάνουμε, ότι νιώθουμε εμείς σωστό και όχι ότι θεωρούμε σωστό με βάση τι πιστεύειη κοινωνία.

Πάντα παίρνουμε προφυλάξεις. Αυτό δεν χρειαζόμασταν το σινεμά για να μάθουμε ότι είναι το νούμερο ένα στην σεξουαλική μας ζωή αλλά η υπενθύμιση που έρχεται από το Mean Girls δεν είναι χάσιμο χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ