Γιώργος Παπαδάκης: Το ασημένιο κουτί και το στοίχημα που είχε βάλει με τον Μίνωα Κυριακού

Γιώργος Παπαδάκης: Το ασημένιο κουτί και το στοίχημα που είχε βάλει με τον Μίνωα Κυριακού

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για την πρωινή εκπομπή που κάνει τόσα χρόνια στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που δίνει μίλησε για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με τον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε το στοίχημα που είχε βάλει με τον Μίνωα Κυριακού αλλά και το πώς ξεκίνησε να παρουσιάζει το «Καλημέρα Ελλάδα».

«Ένας λόγος που αγάπησα αυτό το κανάλι και δεν έφυγα, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που μου είχαν γίνει, είναι και η εκπληκτική σχέση που είχα με τον Μίνωα Κυριακού. Όταν διαμορφωνόταν το πρόγραμμα του σταθμού, του είπα ότι θέλω να κάνω μια πρωινή εκπομπή και μου λέει “Ποιος θα σε βλέπει; Δεν υπάρχει, Γιώργη, εκείνη την ώρα τηλεοπτικό κοινό”. Ήρθαν κάποια στιγμή κάτι σύμβουλοι από την Αμερική για να βοηθήσουν στο να διαμορφωθεί το πρόγραμμα. Του είπαν, λοιπόν, ότι “Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις με ένα πρωινό πρόγραμμα”.

Λέει, λοιπόν, στον κλητήρα: “Φώναξε τον Παπαδάκη”. Μου λέει “Την άλλη Δευτέρα ξεκινάμε” και ήταν Τρίτη. Ξεκινήσαμε και μου είπε: “Γιώργη, μέχρι τα βαθιά σου γεράματα θα είσαι εδώ και θα κάνεις αυτή την εκπομπή! Βάζουμε στοίχημα”; Δυστυχώς, δεν είναι εδώ να του πω ότι κέρδισε το στοίχημα εκείνος, όχι εγώ», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και συνέχισε: «Το αναμνηστικό που μου έδωσε, είναι ένα ασημένιο κουτί που είναι σκαλισμένο επάνω ότι “Κάποια στιγμή ήθελες να κάνεις μια πρωινή εκπομπή, σου είπα Γιώργη ξεκινάμε και ξεκίνησες”. Είναι από τα ενθύμια που θα έχω από εδώ, από τον ΑΝΤ1, από τα πιο σημαντικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ