Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν μέσα στο 2020 -Κι ας είναι δίσεκτο έτος

Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν μέσα στο 2020 -Κι ας είναι δίσεκτο έτος

To 2020 αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στην ερωτική ζωή όλων των ζωδίων. Φαίνεται πως η νέα χρονιά ήρθε να μας ταρακουνήσει και να βάλει νέες βάσεις στα προσωπικά.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως πολλά από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ιδιαίτερα τα παρορμητικά, ενδεχομένως να έρθουν αντιμέτωπα με τεκτονικές δονήσεις που θα γκρεμίσουν συθέμελα οτιδήποτε δεν έχει οικοδομηθεί με τρόπο που να διαρκέσει. Ας μην μπούμε όμως στα δύσκολα, εν όψει και των γιορτών των Χριστουγέννων.

Το 2020 αναμένεται να είναι μια χρονιά γεμάτη έρωτα και ρομάντζο τουλάχιστον για τρία ζώδια. Μπορεί στην Ελλάδα η δεισιδαίμονες να θεωρούν γρουσουζιά έναν γάμο σε δίσεκτο έτος, όπως το 2020, όμως οι τρεις αυτοί εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου δύσκολα θα αρνηθούν μια πρόταση να «φτιάξουν» τη ζωή τους με έναν άλλο άνθρωπο. Φαίνεται λοιπόν πως η ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο για Τοξότες, Σκορπιούς και Ιχθύες στα προσωπικά.

Σκορπιοί, ετοιμαστείτε να πείτε το μεγάλο «ΝΑΙ»

Το ζώδιο του Σκορπιού κρύβει από τη φύση του μεγάλο ρομαντισμό και πάθος. Ήρθε λοιπόν ο καιρός, για τους εκπροσώπους το ζωδίου που παραμένουν ανύπαντροι να επισημοποιήσουν τις σχέσεις τους και γιατί όχι; Να παντρευτούν τον άνθρωπο που στα μάτια τους θα είναι ο έρωτας της ζωής τους. Τα άστρα θα κινήσουν τα νήματα με τέτοιο τρόπο, που οι όποιες αντιστάσεις των Σκορπιών θα καμφθούν και ο δρόμος προς την εκκλησία (ή το δημαρχείο) θα μοιάζει μονόδρομος.

Τοξότες, ακούτε τις καμπάνες του γάμου

Αν ένα ζώδιο είναι σχεδόν βέβαιο, θα λέγαμε καρμικό, να επισημοποιήσει τη σχέση του μέσα στο 2020, αυτό είναι το ζώδιο του Τοξότη. Άλλωστε, αν κάποιος από τα 12 ζώδια θα πήγαινε κόντρα στις προκαταλήψεις, αυτός είναι σίγουρα ο Τοξότης, που δεν λογαριάζει δίσεκτα έτη. Ετοιμαστείτε για έναν γάμο που θα καταγραφεί ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς. Άλλωστε για εσάς, θα είναι ίσως και το γεγονός της δεκαετίας.

Ιχθύες ξεκινήστε να αναζητείτε τα νυφικό (ή κοστούμι)

Τα ζώδια των Ιχθύων είναι το τρίτο και τυχερό, ανάμεσα στα 12 ζώδια που θα βρουν την αιώνια αγάπη και ευτυχία. Τα άστρα φαίνεται από το νέο χρόνο σας ευνοούν να ονειρευτείτε την κοινή σας ζωή και να πάρετε την απόφαση να μπείτε στο κλαμπ των παντρεμένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ