Οι 10 διάσημοι που «καβάλησαν το καλάμι»: Η λίστα περιέχει δυσάρεστες εκπλήξεις… (ΦΩΤΟ)

Οι 10 διάσημοι που «καβάλησαν το καλάμι»: Η λίστα περιέχει δυσάρεστες εκπλήξεις… (ΦΩΤΟ)

Οι ρόλοι που υποδύονται οι ηθοποιοί συνήθως είναι παραπλανητικοί, με πολλούς ανθρώπους να υποθέτουν ότι επειδή ένας ηθοποιός παίζει τον «καλό», είναι αγαπητός και στην πραγματική ζωή.

Οι ρόλοι που υποδύονται οι ηθοποιοί συνήθως είναι παραπλανητικοί, με πολλούς ανθρώπους να υποθέτουν ότι επειδή ένας ηθοποιός παίζει τον «καλό», είναι αγαπητός και στην πραγματική ζωή. Αυτό ωστόσο που μας έχει μάθει το Χόλιγουντ όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι πολλοί ηθοποιοί είναι αρκετά καλοί στη δουλειά τους…

Για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλοί διάσημοι που αν και δείχνουν προσγειωμένοι, έχουν υπάρξει στιγμές που έχουν «καβαλήσει» το καλάμι. Για παράδειγμα, η Μαράια Κάρεϊ είναι ίσως η πιο κακομαθημένη σταρ της σόουμπιζ, ωστόσο δεν το κρύβει, σε αντίθεση με άλλους διασήμους, οι οποίοι αν και κρύβουν τις ιδιαιτερότητες τους, δεν διαφέρουν και πολύ από την διάσημη τραγουδίστρια.

Μπεν Στίλερ


Ο ηθοποιός Μπεν Στίλερ δεν έχει και την καλύτερη φήμη στο Χόλιγουντ. Ένας εργαζόμενος στα γυρίσματα της ταινίας «Tropic Thunder», είχε ισχυριστεί ότι ο Στίλερ είχε συνεχώς ξεσπάσματα και μάλιστα απέλυσε κάποιον επειδή δεν έφτιαξε σωστά τον καφέ του.

Κριστίνα Αγκιλέρα


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το τεράστιο ταλέντο της Κριστίνα Αγκιλέρα, ωστόσο η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει αρκετούς εχθρούς στη σόουμπιζ. Είχε διενέξεις με την «ντίβα» Μαράια Κάρεϊ, ενώ δεν δίστασε να προσβάλλει στο παρελθόν και την Μάιλι Σάιρους.

Κρίστιαν Μπέιλ


Ένας άνδρας, ο οποίος δούλευε για τον διάσημο ηθοποιό, αποκάλυψε σε βιβλίο που έγραψε ότι ο Μπέιλ είναι τόσο κακός που έκανε ακόμα και τα μικρά κορίτσια που τον πλησίαζαν να βάζουν τα κλάματα και έβαζε τους βοηθούς του να μυρίζουν τις μασχάλες του πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Γκουίνεθ Πάλτροου


Η Γκουίνεθ θεωρείται ένα από τα πιο σνομπ άτομα της σόουμπιζ, καθώς έχει κάνει κατά καιρούς δηλώσεις, οι οποίες δημιούργησαν πολλά εχθρικά σχόλια. Σε μια δήλωση της η ηθοποιός είχε πει: «Είμαι αυτή που είμαι. Δεν μπορώ να υποκριθώ ότι είμαι κάποια που βγάζει 25.000 δολάρια τον χρόνο».

Κάνιε Γουέστ

Αυτό είναι ίσως το μόνο άτομο που δεν μας προκαλεί εντύπωση ότι βρίσκεται σε αυτή την λίστα. Είναι ένας άνθρωπος με αρκετές ιδιορρυθμίες, ο οποίος πολλές φορές έχει περίεργες συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να γίνεται viral στα social media και την σύζυγο του να έχει έρθει στην δύσκολη θέση να ζητά συγγνώμη για τις πράξεις του.

Τζένιφερ Άνιστον


Η Τζένιφερ Άνιστον είναι ένα από τα πιο συμπαθητικά πρόσωπα αυτής της λίστας, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν κάνει αρνητικά σχόλια γι’αυτήν, λέγοντας ότι στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο καλή όσο φαίνεται.

Ράσελ Κρόου

Ο Ράσελ Κρόου είναι γενικά γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει χάσει την ψυχραιμία του με τους συμπρωταγωνιστές του. Ο ηθοποιός είναι επίσης αρκετά αγενής με τους οπαδούς του, ενώ έχει γράψει και αρκετά επιθετικά tweets.

Τζούλια Ρόμπερτς


Η πρώην πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ, στο παρελθόν είναι αναστατώσει τους σκηνοθέτες που είχε συνεργαστεί με τα απότομοα νευρικά ξεσπάσματα της, ενώ μιλούσε πολύ άσχημα για τους συμπρωταγωνιστές της. Για παράδειγμα, είχε αποκαλέσει τον Νικ Νόλτε, «τελείως αηδιαστικό».

Τόμπεϊ Μαγκουάιρ


Σύμφωνα με το Autograph Collector Magazine, o Τόμπεϊ Μαγκουάιρ είναι ο πιο αγενής διάσημος με όσους ζητάνε αυτόγραφο. Έχει καταγραφεί μάλιστα ότι οι θαυμαστές του έχουν δεχτεί φραστικές επιθέσεις.

Τζένιφερ Λόπεζ

Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες για την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά της Τζένιφερ Λόπεζ. Αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο, γιατί προφανώς δεν ήταν τόσο σημαντική όσο η Νταιάν Σώγιερ. Έχει αναφερθεί επίσης ότι απέλυσε μια οικιακή της βοηθό επειδή της ζήτησε ένα αυτόγραφο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ