Αυτοί οι διάσημοι κάποτε ήταν άσχημοι, πλέον λάμπουν

Αυτοί οι διάσημοι κάποτε ήταν άσχημοι, πλέον λάμπουν

Τα ασχημόπαπα που έγιναν... κύκνοι.

Κάποιοι άνθρωποι όταν είναι μικροί είναι άσχημοι αλλά όταν μεγαλώνουν αλλάζουν προς το αντίθετο. Οι διάσημοι δεν είναι εξαίρεση στον κανόνα.

Μπορεί να τους έβλεπες τότε και να έλεγες πως με τίποτα αυτοί οι άνθρωποι κάποτε θα γινόντουσαν σταρ παγκοσμίου φήμης και βεληνεκούς.

Εμείς τους μαζέψαμε σε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα και σας τους παρουσιάζουμε.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποιοι διάσημοι ήταν άσχημοι όταν ήταν μικροί:

Halle Berry: Παρόλο που η ίδια δεν θέλει να μιλά για αυτό, η ηθοποιός Halle Berry έχει σαφώς επέμβει στη μύτη της καθώς και στα ζυγωματικά της. Πρόσφατα μάλιστα λέγεται ότι ενέδωσε και στο Botox.

Tom Cruise: Ο Tom Cruise ως γνωστόν θεωρείται από τους πιο σέξι άνδρες του πλανήτη. Κι όλα αυτά τα χρωστά κατά κύριο λόγο στον ορθοδοντικό του.\

Demi Moore: Δύσκολα μπορούμε να υποθέσουμε τι θα γινόταν εάν η πανέμορφη σήμερα ηθοποιός δεν έκανε τόσες προσπάθειες να βελτιώσει το στυλ της. Επί χρόνια ασχολείτο με μανία με την εξωτερική της εμφάνιση και είχε εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις.

Cristiano Ronaldo: Σε τι να αναφερθούμε; Στα σπυράκια; Στο σαγόνι; Στο στόμα; Θα εξακολουθούσε να μας κατακλύζει με όλες αυτές τις σέλφι εάν ήταν ακόμη έτσι σήμερα;

Jake Gyllenhaal Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο γοητευτικότατος αυτός ηθοποιός δεν φαινόταν στα νιάτα του ότι θα μια μέρα θα γινόταν τόσο σέξι.

Madonna: Πριν γίνει αυτό που έγινε η Madonna δεν διάθετε τα χαρακτηριστικά εκείνα που την έκαναν γνωστή και σέξι. Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων η γνωστή τραγουδίστρια έγινε αυτό που είναι σήμερα.

Tobey McGuire: Τον γνωρίσαμε ως Peter Parker στην πρώτη ταινία του Spider-Man. Ο Tobey Maguire μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία.

Janet Jackson: Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια έκανε θραύση τη δεκαετία του ’90 κάνοντας τους άνδρες να παραληρούν και τις γυναίκες να τη ζηλεύουν. Θα γινόταν ποτέ αυτό χωρίς την επέμβαση στη μύτη και την ριζική αλλαγή στο στυλ;

Kiefer Sutherland: Ο Sutherland δεν υπήρξε ανέκαθεν γοητευτικός και σέξι. Ότι κι εάν έκανε πάντως μας αρέσει πολύ πλέον.

Pierce Brosnan: Οι άνδρες που υποδύονται τον James Bond πρέπει να είναι ψηλοί, δεμένοι και όμορφοι. Ρίχοντας μια ματιά στην αριστερή φωτογραφία συνειδητοποιούμε ότι ο Pierce Brosnan δεν θα είχε καμία απολύτως ελπίδα την εποχή εκείνη. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Υπάρχει ελπίδα;

Khloe Kardashian: Επί χρόνια η Khloe θεωρείτο η λιγότερο όμορφη από όλη την οικογένεια παρόλο που κι εκείνη ξόδευε μια περιουσία για να ανταγωνιστεί τις αδελφές της. Πλαστικές στήθους, ενέσεις στα χείλη, ενέσεις λίπους στους γλουτούς, λέιζερ για τις ραγάδες…. και τι δεν είχε κάνει. Κι από ότι φαίνεται δεν ήταν μάταιος ο κόπος.

Hugh Laurie: Ο Βρετανός ηθοποιός έγινε διάσημος χάρη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά House, αλλά δεν θα τον έλεγες και καρδιοκατακτητή… Στα νιάτα του ήταν ελαφρώς απογοητευτικός εμφανισιακά.

Gwen Stefani: Το fashion icon Gwen Stefani κατάφερε να τραβήξει την προσοχή με τη μπάντα της No Doubt και στη συνέχεια ως σόλο καλλιτέχνης. Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι πλέον είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από αυτό που ήταν στο παρελθόν.

Joseph Gordon Levitt: Ως έφηβος ο Joseph Gordon-Levitt δεν διέθετε ούτε το σώμα αλλά ούτε και το κούρεμα για να γίνει ένας από τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της γενιάς του. Είχε πάντα βέβαια ένα πολύ γλυκό πρόσωπο αλλά όπως συμβαίνει σε πολλούς άνδρες, μεγαλώνοντας έγινε πολύ πιο γοητευτικός.

Kelly Osborne: Πριν μερικά χρόνια κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η ψηλομύτα Kelly Osbourne, η κόρη της Sharon και του Ozzy, θα κατάφερνε να αποκτήσει τόσο στυλ και φινέτσα. Από ότι φαίνεται όλοι έχουν ελπίδα να αλλάξουν μια μέρα.

Patrick Dempsey: Ο Patrick Dempsey, ο άνδρας που έχει κάνει πολλές να αναστενάξουν στο περίφημο Grey’s Anatomy, έχει αλλάξει πάρα πολύ μεγαλώνοντας και μάλιστα προς το καλύτερο. Από ότι φαίνεται λίγα κιλά παραπάνω και μερικές άσπρες τρίχες κάνουν μεγάλη διαφορά σε κάποιους.

Nicole Kidman: Η Nicole Kidman είναι από τις πιο γοητευτικές και στυλάτες γυναίκες του Χόλυγουντ αλλά είναι βέβαιο πως χωρίς τις πλαστικές δεν θα ήταν αυτή που είναι σήμερα. Όσο για τον hairstylist που επέλεξε; Τα σέβη μας!

Taylor Swift: Η διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift επένδυσε πολλά στον ορθοδοντικό και στον hairstylist και καλά έκανε. Αλλά πριν από αυτό ποιος θα το φανταζόταν ότι αυτό το κορίτσι θα έκανε ποτέ διεθνή καριέρα;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ