Κορίτσια μαντέψτε: Ψάχνουμε και εμείς γυναίκες με Χιούμορ

Κορίτσια μαντέψτε: Ψάχνουμε και εμείς γυναίκες με Χιούμορ

Ποιος είπε ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό -πρέπει να- είναι αποκλειστικό προνόμιο των αντρών;

Κορίτσια, δεν ξέρουμε κατά πόσο το εννοείτε όταν λέτε ότι ψάχνετε μονίμως άντρες με χιούμορ και δεν βρίσκετε, αλλά τείνουμε να το πιστεύουμε. Όχι μόνο επειδή ξέρουμε πως το χιούμορ είναι -περισσότερο από ποτέ- αναγκαίο στις ζωές μας, αλλά και επειδή γνωρίζουμε πως είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που μπορεί να βρει κανείς σε έναν άνθρωπο. Και αν το βρει, δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι το χιούμορ που τον εκφράζει.

Όμως αν σημαίνει πολλά για εσάς, σημαίνει άλλα τόσα και για εμάς. Ας τα βάλουμε λίγο κάτω.

 

Έχει χιούμορ ή είναι απλά αστείος;

«Το πρόβλημα είναι πως δεν ψάχνουν άντρες με χιούμορ. Ψάχνουν κάποιον για να γελάνε με τα αστεία του». Η τιτανοτεράστια ατάκα του Χρήστου Μπαρούνη για τις γυναίκες, κρύβει πολλή περισσότερη σοφία απ’ ότι νομίζετε. Το χιούμορ δεν είναι ανέκδοτα. Δεν είναι μόνο μία έξυπνη ατάκα που θα πετάξει κάποιος σε ανύποπτο χρόνο. Το χιούμορ είναι μία ολόκληρη στάση ζωής, που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο σε περισσότερα πράγματα από το «να λέει απλά αστεία». Παίζει μεγάλο ρόλο στον χαρακτήρα του, την διαπροσωπική του επικοινωνία με τους άλλους και τον τρόπο που επιλέγει να βλέπει τα πράγματα και τους ανθρώπους.

Το να βλέπουμε μία κοπέλα να λύνεται στο γέλιο με το πιο καμένο ανέκδοτο, δεν έχει να λέει κάτι για εμάς αλλά, ουσιαστικά, ούτε και για την ίδια. Δεν ξέρουμε αν εσείς οι γυναίκες τα σκέφτεστε όλα αυτά όταν λέτε πως «γνώρισα έναν τύπο με πολύ χιούμορ», αλλά θα το θέλαμε πολύ. Και ακόμη περισσότερο, να είστε και εσείς κομμάτι του χιούμορ αυτού.

 

anna faris ellen show

Ναι μεν κοιτάμε, αλλά…

Δεν θα πούμε ψέματα. Οι 9 στους 10 άντρες -για να μην πούμε οι 10 στους 10- θα κοιτάξουν την εμφάνιση σε μία κοπέλα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό. Στη συνέχεια έρχονται και όλα τα υπόλοιπα, αλλά αν δεν μας αρέσει μία κοπέλα εξωτερικά δεν θα ασχοληθούμε καν. Είναι η αλήθεια και το ξέρετε και εσείς εδώ και καιρό.

Όμως παρότι καθόμαστε στις καφετέριες μιλώντας για το μπούστο της μίας και το κολάν της άλλης ή για εκείνη με τις ωραίες φίλες που θέλουμε να γνωρίσουμε, η αλήθεια είναι ότι μας τσούζει το κομμάτι χιούμορ στις γυναίκες. Εκείνες που πραγματικά το κατέχουν, τις έχουμε στην καρδιά μας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Γιατί; Γιατί ξέρουμε ότι θα περάσουμε καλά μαζί της ό,τι και αν συμβεί. Όσο χάλια και αν είναι το μαγαζί, όσο σαπίλα και αν είναι η έξοδος, όσες σκοτούρες και αν υπάρχουν στο κεφάλι. Αυτό είναι το προνόμιο των ανθρώπων με χιούμορ. Γεννούν θετικές καταστάσεις όταν όλα είναι κατάμαυρα.

 

whats your number

 

Πάντα προτιμούσαμε εσάς με το χιουμοράκι

Συχνά ακούμε την ατάκα ότι «τις γυναίκες με χιούμορ τις θέλετε μόνο για φίλες». Και αυτό φυσικά δεν ισχύει. Δεν ξέρουμε κανέναν άντρα που ξέρει πως περνάει καλά με μία γυναίκα, να μην επιδιώξει το κάτι παραπάνω με αυτή όταν καλύπτεται σε παραπάνω πράγματα από το σεξ.

Γιατί αυτή είναι η ευχή και η κατάρα των αντρών. Θέλουν να περνούν καλά. Όταν αυτό συμβαίνει, δεν θα κοιτάξουν εμφανίσεις, δεν θα μετρήσουν ποια έχει το μεγαλύτερο στήθος ή ποια έχει τις ωραιότερες φίλες. Τον ενδιαφέρει πως στο τέλος της ημέρας θα χαμογελάσει. Και αυτό μετράει δέκα φορές περισσότερο από οποιοδήποτε χαζοραντεβού της μίας ώρας ή ένα ηλίθιο κορτάρισμα σε ένα κλαμπ.

Ξέρετε όμως ποιο είναι το πραγματικά δυστυχές; Οι γυναίκες που έχουν χιούμορ και καταπιέζονται και δεν το βγάζουν.

 

whats your number mo

 

Όπως πάντα ο εχθρός είναι δίπλα σας

Οι γυναίκες που δεν έχουν χιούμορ, αντιπαθούν εκείνες που έχουν. Αυτός είναι κανόνας και αν δεν τον δέχεστε τότε δεν βλέπετε μπροστά σας. Δεν τους αρέσει που μπορούν να δεχτούν αστεία και να κάνουν αστεία. Δεν καταλαβαίνουν τον λόγο που μπαίνουν στην διαδικασία να «τσαλακώσουν» την εικόνα τους και να πετάξουν αυτόν τον ηλίθιο καθωσπρεπισμό που θέλει τις περισσότερες να κάθονται αυστηρές σε  μία γωνία έχοντας ένα αδικαιολόγητο bitch face. Γιατί υπάρχουν αυτές οι γυναίκες.

Ευτυχώς όμως για εμάς, δεν υπάρχουν μόνο αυτές. Υπάρχουν και εκείνες που θα διηγηθούν μία ιστορία με τον πιο κορυφαίο χιουμοριστικό τρόπο. Που θα πειράξουν έναν άντρα με τον ίδιο τρόπο που θα τις πειράξει και εκείνος. Που δεν τρομάζουν για το πώς θα ακουστεί ένα αστείο ή πώς θα εκλάβουν οι φίλες της την εικόνα της. Γι’ αυτό και χαιρόμαστε με το γεγονός ότι οι γυναίκες που ξέρουν, καταλαβαίνουν και εκτιμούν το χιούμορ, είναι πιο ελεύθερα πνεύματα, πιο έξυπνες και πιο ανεξάρτητες. Και μπορεί να γκρινιάζουμε, αλλά έτσι θέλουμε τις γυναίκες. Γιατί ένας ανοιχτόμυαλος άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει ένα αστείο, δεν θα πάρει ποτέ την ζωή πιο σοβαρά από όσο πρέπει. Και κάθε μέρα μαζί του, θα είναι μία διαφορετική μέρα.

 

d6fad40a 1191 43e4 b165 d8416ef991d2

 

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μιλήσετε για τους άντρες, για το χιούμορ τους και το πόσο σημαντικό είναι στη ζωή σας, θυμηθείτε και αυτό. Και σε εμάς αρέσουν οι γυναίκες με χιούμορ. Και λίγο-πολύ, θέλαμε πάντα τα ίδια πράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ