Η γυναίκα μπορεί να ξενερώσει για αυτό το λόγο

Η γυναίκα μπορεί να ξενερώσει για αυτό το λόγο

Μάντεψε γιατί στράβωσε το πράγμα και δεν απαντάει στα μηνύματά σου...

Η εξέλιξη της τεχνολογίας σαφέστατα έχει αποδώσει τα μέγιστα σε κλάδους όπως η επιστήμη, η ιατρική και αναμφισβήτητα το φλερτ. Διότι μπορεί παλαιότερα, ακόμα και όταν ήμασταν εμείς έφηβοι-οι γύρω στα 30 πάντα-η περισσότερη δουλειά να γινόταν τετ-α-τετ, πλέον τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί, καθώς το περιβόητο chat έχει μπει στις ζωούλες μας.

Επίσης παλαιότερα, αρκούσε μάλλον να της αρέσεις εμφανισιακά και να έχεις και μία αξιόλογη προσωπικότητα, ώστε να μπορούσε να πει στις φίλες της ότι έχεις το πακέτο. Τώρα φίλε αναγνώστη, το παν δεν είναι οι κοιλιακοί και η κορμοστασιά, αλλά η ορθογραφία σου!

Ναι, σύμφωνα με έρευνα, στην οποία συμμετείχαν άντρες και γυναίκες, και είχε ως αντικείμενο τα χαρακτηριστικά που σε ξενερώνουν σε ένα εν δυνάμει ταίρι, η πλειοψηφία –το 58% παρακαλώ-απάντησε ότι είναι η κακή ορθογραφία.

Φυσικά το… εν λόγω κουσούρι απαντάται πολύ περισσότερο στους άντρες, μιας και παραδοσιακά τα αγόρια αγαπούν τις θετικές επιστήμες και τα κορίτσια τις θεωρητικές με αποτέλεσμα να γίνεσαι ένα 30άρης που δεν ξέρει να γράψει σωστά το κυνήγι ή το συντηρητικός ή το διακριτικός ή ακόμα και το μήνυμα (ας τελειώσει εδώ η κακοποίηση της λέξης αυτής).

Και για να μη νομίζεις ότι οι έρευνες του εξωτερικού, ουδεμία σχέση έχουν με τα εγχώρια μέτρα και σταθμά, σου λέω υπεύθυνα και εντελώς ειλικρινά ότι δεν έχει υπάρξει φίλη μου που να μην έχει σχολιάσει την…προκλητική ανορθογραφία ενός potential γκόμενου, ή ραντεβού ή φλερτ.

Αν λοιπόν έχεις έστω και λίγη ανθρωπιά μέσα σου, και φυσικά σε ενδιαφέρει η γυναίκα με την οποία ανταλλάσσεις μηνύματα, προστάτευσε σε παρακαλώ τα ταλαιπωρημένα της ματάκια και κάνε μία αναζήτηση στο google πριν εξαπολύσεις την ανορθογραφία σου προς πάσα κατεύθυνση. Διαφορετικά, μην αναρωτηθείς γιατί εξαφανίστηκε και προτίμησε να βγει με τις φίλες της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ