Τελικά να της πάρεις ή όχι δώρο;

Τελικά να της πάρεις ή όχι δώρο;

Ο προβληματισμός ισχύει ΜΟΝΟ στην περίπτωση που είστε ελάχιστο καιρό μαζί.

Το σύμπαν σε βοήθησε – μπαγασάκο- και οι φετινές γιορτές σε βρίσκουν ζευγαρωμένο και μάλιστα στα ντουζένια σου. Με λίγα λόγια η σχέση σας μετρά λίγες μόνο εβδομάδες, εσύ φυσικά είσαι πολύ ευτυχισμένος, ερωτευμένος και οτιδήποτε σε –σμένος (πάρτο όπως θέλεις) και από τη θολούρα σου… έχεις ξεχάσει να σκεφτείς κάτι πολύ σημαντικό: Πρέπει ή όχι να της πάρεις δώρο;

Φυσικά, βασικά θέλω να ελπίζω ότι ο προβληματισμός σου δεν έχει να κάνει με το οικονομικό, δεν ανέχομαι να με διαβάζουν τσιγκούνηδες λυπάμαι, αλλά με το πώς θα εκλάβει εκείνη την κίνησή σου αυτή, και αν θα την φέρεις σε δύσκολη θέση. Λοιπόν παρακάτω θα σου αναλύσω τους λόγους για τους οποίους οι προβληματισμοί σου θα πρέπει απλώς… να εξαφανιστούν!

Είναι λογικό, η βασική σου σκέψη να έχει να κάνει με τη σοβαρότητα της σχέσης. Ένα δώρο και μάλιστα σχετικά νωρίς, ίσως και να δώσει τα λάθος μηνύματα. Ή μάλλον όχι λάθος… αλλά μπερδεμένα. Είναι ακόμα αρχή και δεν έχεις ιδέα πώς βλέπεις τα πράγματα. Ξέρεις ότι περνάτε καλά, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα εξελιχθεί το θέμα. Μάντεψε όμως… ούτε εκείνη ξέρει. Άσε που ήρθε η ώρα να σε σοκάρω με μία αποκάλυψη: Αν το δώρο σου δεν είναι μονόπετρο, καμία γυναίκα δεν θα πιστέψει ότι… πάτε για γάμο!

giphy

Σε ό, τι έχει να κάνει με το οικονομικό, καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, και ότι είσαι ένα βήμα πριν τη φυλακή, αλλά σου έχω λύση και γι’ αυτό. Ποιος σου είπε μωρέ ότι πρέπει το δώρο σου να είναι ακριβό; Εκτός πια κι αν της είπες ότι ο μπαμπάς σου είναι εφοπλιστής και φοβάσαι μην αποκαλυφθεί το ψέμα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, μπορείς να πάρεις κάτι οικονομικό και συμβολικό, απλά και μόνο για να της δείξεις ότι τη σκέφτηκες. Αλήθεια σου λέω, δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου για εμάς τα κορίτσια, αλλά όντως η χειρονομία μετράει. Εκτός κι αν της συστήθηκες ως χορηγός. Τότε λυπάμαι, αλλά όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.

giphy 1

Υπάρχει επίσης η πολύ σοβαρή πιθανότητα, να σου έχει πάρει εκείνη δώρο! Πες μου, δε θα νιώσεις πολύ άσχημα όταν σου το δώσει κι εσύ απλά θα την κοιτάζεις με παγωμένο χαμόγελο; Άσε που αν θέλεις τη γνώμη μου, καλύτερα να σου χρωστάνε παρά να χρωστάς. Κάνε εσύ το καλό κι άσε την άλλη να προβληματιστεί για το αν θα σου πάρει κάτι. Εσύ μια φορά θα είσαι κύριος; Θα είσαι… Μπράβο αγόρι μου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ