Ποια ζώδια ζηλεύουν πιο πολύ

Ποια ζώδια ζηλεύουν πιο πολύ

Ποια ζώδια ζηλεύουν; Ποια «σκαλίζουν» το κινητό μας;

Ποια ζώδια υποκύπτουν ευκολότερα στον πειρασμό να «σκαλίσουν» τα κινητά των άλλων; Και πώς δικαιολογούνται αν πιαστούν στα πράσα, με το ξένο κινητό στο χέρι;

https://youtu.be/i03BK3wQbEY

Η αστρολογία μας απαντά και μας κλείνει το μάτι, χαμογελώντας πονηρά…

Δες παρακάτω ποια ζώδια ζηλεύουν:

ΙΧΘΥΣ: Ο Ιχθύς θέλει να γνωρίζει τους άλλους μέχρι τα βάθη της ψυχής τους. Και τίποτα δεν τον εμποδίζει να συμπληρώνει αυτά που δεν γνωρίζει με αυτά που φαντάζεται. Έτσι δημιουργεί ένα πολύ πρωτότυπο προσωπικό σύμπαν. Αν τώρα εσύ έχεις μια εξέχουσα θέση σε αυτό το σύμπαν, και ο Ιχθύς βρεθεί μπροστά στο παρατημένο κινητό σου, μαντεύεις το αποτέλεσμα. Πολύ αθώα και φυσικά, θα κοιτάξει τι έχει μέσα. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν ανακαλύψει τίποτα «ένοχα» μυστικά σου, είναι πιθανόν να μην πονηρευτεί καθόλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα δει ο Σκορπιός, το ζώδιο-ντετέκτιβ, ένα κινητό αφημένο εκεί, στο έλεός του, και δεν θα το κάνει φύλλο και φτερό; Θα αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία να βρει τι του κρύβεις; Γιατί του κρύβεις, δεν υπάρχει αμφιβολία. Άλλο αν το κάνεις τόσο έντεχνα, ώστε να μη δημιουργείς την παραμικρή υποψία. Αυτά όμως, φίλε μου, να τα πουλήσεις αλλού, όχι στον Σκορπιό. Για να δούμε λοιπόν τι έχουμε εδώ πέρα… Μενού…μηνύματα… άνοιγμα! Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Κάτσε κάτω και λέγε: Ποιος/ ποια είναι…» και ακολουθεί η απαγγελία όλων των ονομάτων με τα οποία επικοινώνησες τον τελευταίο μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος έχει κάπως …μεταχρονολογημένες αντιδράσεις. Για να σκεφτεί αν είναι σκόπιμο να σκαλίσει το παρατημένο κινητό σου, θα πρέπει πρώτα να έχει υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας. Πράγμα που αργεί να γίνει, παρεκτός κι αν έχουν συμβεί πολύ κραυγαλέα πράγματα. Αλλά και πάλι, δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να ξέρει κάτι που μπορεί να αλλάξει τη σχέση του. Οπότε, μέχρι να καταλήξει στην απόφαση να αρπάξει το κινητό και να το τσεκάρει, πιθανόν να έχεις επιστρέψει και να χαθεί η ευκαιρία. Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Μου φάνηκε πως χτύπησε… Αλήθεια, τι έχει για φαγητό;»

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο Δίδυμος δεν είναι απλώς ότι θέλει να ψαχουλέψει το κινητό σου. Πε-θαί-νει να το κάνει. Είναι ο πρωταθλητής της περιέργειας ανάμεσα στα ζώδια –ας όψεται το στοιχείο του Αέρα συνδυασμένο με τον κυβερνήτη του τον Ερμή. Δεν θα του αρκέσει να αποσπάσει έντεχνα με τη συζήτηση όλες τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν. Θα σκαλίσει το κινητό σου γιατί… δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Είναι στη φύση του. Αν βάλεις μπροστά σε μια γάτα ένα μπαρμπούνι, μπορείς μετά να παραπονεθείς ότι το έφαγε; Όχι βέβαια… Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Έχουν βγει κάτι ωραίες εφαρμογές. Θες να σου τις περάσω στο κινητό;»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος έχει αρχές. Και μία από αυτές είναι ότι δεν πρέπει να γινόμαστε αδιάκριτοι και να χώνουμε τη μύτη μας στα προσωπικά των άλλων. Έστω κι αν οι άλλοι είναι το «πρόσωπο». Όμως, εκτός από αρχές, έχει και κυβερνήτη πλανήτη τον αρχι-περίεργο Ερμή. Πράγμα που του δημιουργεί μια εσωτερική σύγκρουση. Θα τα βάλει κάτω και θα τα αναλύσει. Αν καταλήξει ότι βρίσκεται σε θέση άμυνας γιατί τον εξαπατούν, και άρα δικαιούται να το κάνει, απλώς θα το κάνει. Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Το πήρα για να το καθαρίσω λίγο. Ξέρεις πόσα μικρόβια μαζεύει ένα κινητό; Περισσότερα κι από ένα χαρτονόμισμα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ