Πώς να προστατευτείτε από τους κλέφτες αν μένετε στον 1ο όροφο

Πώς να προστατευτείτε από τους κλέφτες αν μένετε στον 1ο όροφο

Μένετε στο 1ο Όροφο; Έτσι θα προφυλάξετε το σπίτι σας από τους κλέφτες!

Υπάρχουν κάποιοι τυπικοί κανόνες για να προστατέψετε το σπίτι σας από κλέφτες. Εμείς αυτή τη φορά δεν θα σας πούμε αυτούς τους τυπικούς κανόνες που μπορείτε να διαβάσετε σε παλαιότερα άρθρα μας, αλλά έξυπνες ιδέες που ενδεχομένως να μην έχετε ξανακούσει.

Αυτά εδώ τα οικονομικά και εύκολα κόλπα και τα tips θα σε βοηθήσουν να προστατευτείς από τους κλέφτες αν μένεις στον πρώτο όροφο μιας πολυκατοικίας και όχι μόνο…

Δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις για να είσαι προετοιμασμένος:

Ψεύτικη κάμερα Δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα για μια ακριβή κάμερα ασφαλείας; Αγοράστε μια ψεύτικη που δείχνει 100% σαν αληθινή. Κοστίζει μόνο 7 ευρώ και μπορείτε να την αγοράσετε ηλεκτρονικά ή από καταστήματα με συστήματα ασφαλείας.

Συναγερμός που ακούγεται σαν σκύλος που γαβγίζει Πρόκειται για έναν συναγερμό που με το που ενεργοποιηθεί ακούγεται σαν σκύλος που γαβγίζει. Ο συναγερμός αυτός κοστίζει 57 ευρώ και μπορείτε να τον αγοράσετε σε καταστήματα με συναγερμούς και είδη ασφαλείας.

Ψεύτικο φως τηλεόρασης Αυτό το gadget είναι πραγματικά πανέξυπνο. Το Fake TV τοποθετείται σε ένα τραπεζάκι δίπλα στο παράθυρο και βγάζει ένα φως που μοιάζει με το φως της τηλεόρασης. Έτσι οι κλέφτες νομίζουν ότι βρίσκεστε μέσα στο σπίτι και παρακολουθείτε τηλεόραση ενώ εσείς μπορεί να πίνετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ στη Σαντορίνη. Κοστίζει 25 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε σε ηλεκτρονικά καταστήματα με είδη ασφάλειας σπιτιού.

Κουδούνι wi-fi Το Ring Wi-Fi Video Doorbell είναι ένα από τα πιο διάσημα συστήματα ασφαλείας. Εξωτερικά μοιάζει με ένα απλό κουδούνι αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ έξυπνο» εργαλείο. Συνδέεται με wi-fi και σας ενημερώνει μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό σας για το ποιος χτυπάει το κουδούνι σας, δείχνοντάς σας σε βίντεο την όψη του. Είτε είστε σπίτι είτε όχι μπορείτε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή ποιος προσπαθεί να μπει στο σπίτι σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ