Ο καναπές δεν είναι μόνο για άραγμα και σειρές

Ο καναπές δεν είναι μόνο για άραγμα και σειρές

Τιμή και δόξα στο έπιπλο που αγαπάει την σεξουαλική μας ζωή.

Η μαγεία του σεξ -εκτός από το γεγονός ότι κάνει καλό στην υγεία σου- με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι ότι σου επιτρέπει να μην έχεις όρια και να κάνεις μονίμως δοκιμές. Για παράδειγμα, έχεις σκυλοβαρεθεί το κρεβάτι και κάθε φορά σε πιάνει η απόλυτη υπνηλία, σε σημείο που πραγματικά να αναρωτιέσαι αν όντως σου αρέσει το σεξ; Φίλε μην αγχώνεσαι και έχεις μία φοβερή εναλλακτική την οποία ούτε που είχες σκεφτεί (λέμε τώρα): Τον καναπέ σου.

Αυτό το άκρως βολικό και κάποιες φορές κομψό έπιπλο, είναι ικανό να σου προσφέρει τεράστιες συγκινήσεις. Με λίγα λόγια το καναπεδάτο μετράει και εδώ σου έχω κάποιους τρόπους για να το αξιοποιήσεις στο έπακρον.

Μπορεί να σιχαίνεσαι το spooning, παρόλα αυτά στον καναπέ η στάση αυτή παίρνει άλλο νόημα και άλλη χάρη. Διότι είσαι αναγκασμένος να είσαι πολύ κοντά -ασφυκτικά κοντά θα έλεγα με τον άλλο- γιατί διαφορετικά θα βρεθείς στο πάτωμα (κάτι το οποίο δεν είναι και το επιθυμητό).

14. And then there was this sexy relationship in Cruel Intentions

 

Και μπορεί το spooning να μη σπάει τα ρεκόρ της δημοτικότητας, σου έχω όμως κάτι που όλοι αγαπούν και ιδίως εσείς οι άντρες! Το doggy φυσικά. Το οποίο doggy, τείνει να γίνεται κομματάκι κουραστικό στο κρεβάτι, μιας και απαιτεί μια κάποια φυσική κατάσταση και αρκετή πίεση σε πόδια και μέση. Ναι, ακούγεται το λιγότερο επίπονο. Αν όμως σου έλεγα να τη βάλεις να ξαπλώσει μπρούμυτα στο μπράτσο του καναπέ ίσως έτσι να έφτιαχναν κάπως τα πράγματα; Σκέψου το θετικά: Ούτε πονεμένα γόνατα, ούτε πόνοι στην μέση.

Couch Makeout

Είναι βέβαια και κάποιες φορές, που το, τόσο εύχρηστο αυτό έπιπλο, μπορεί να χρησιμεύσει και ως… prop. Δηλαδή, δεν είναι ο καναπές η κεντρική ιδέα, αλλά βοηθάει πολύ στην πραγματοποίηση της εκάστοτε στασούλας. Για παράδειγμα, το woman on top μπορεί πραγματικά να το απογειώσει. Αν εσύ ακουμπήσεις την πλάτη σου στον καναπέ κι εκείνη έρθει από πάνω σου, η δυναμική σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη. Άσε που έχει κι εκείνη κάτι πιο σταθερό να παίρνει ώθηση. Σκέψου το.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ