Οι πιο περίεργες λέξεις του ερωτικού λεξιλογίου

Οι πιο περίεργες λέξεις του ερωτικού λεξιλογίου

Νόμιζες ότι τα ξέρεις όλα;

Τελικά στην ερωτική μας ζωή υπάρχει τεράστια ποικιλία. Αρχικά οι τρόποι να περάσεις καλά είναι άπειροι, σε βαθμό μάλιστα που τα όρια του φυσιολογικού παραβιάζονται κατά πολύ.

Φαίνεται βέβαια πολύς κόσμος μπορεί να μην το ήξερε εάν δεν είχε δει πολύ Χόλιγουντ ή πορνό στη ζωή του. Μία από τις σκηνές που έδωσαν «μαθήματα» είναι και η παρακάτω:

Πέραν της παραπάνω σκηνής, στον ερωτικό κόσμο υπάρχουν εκτός από την διασκέδαση και πολλοί όροι για τους οποίους δεν είχαμε ιδέα ότι υπάρχουν.

Για παράδειγμα έχεις για την «αμπλουτοφιλία»; Αν ναι, έχει καλώς. Αν πάλι όχι, κάνε κλικ στο παρακάτω άλμπουμ και μάθε αυτό αλλά και άλλους ιδιαίτερους όρους που δεν είχες ιδέα ότι υπήρχαν.

 

Αφού μιλήσαμε για αμπλουτοφιλία…

 

Έντονη ερωτική διέγερση ή ικανοποίηση που βιώνει ένα άτομο όταν κάνει ντους ή μπάνιο. Αυτό που μπαίνεις στο ντους και ξεχνάς να βγεις; Αυτό.

 

Σύμφωνα με μία έρευνα, το έχει το 90% των γυναικών.

 

Ακροφιλία

 

Φετίχ στο σεξ σε ψηλά μέρη, όπως βουνά ή στέγες.

 

Κανδαυλισμός

 

Το να επιδεικνύει κάποιος τη σύντροφό του σε άλλους κυρίως μέσα από φωτογραφίες. Όρος που πήρε το όνομά του από τον μυθικό βασιλιά της Λυδίας Κανδαύλη, ο οποίος είχε το βίτσιο να επιδεικνύει κρυφά τη γυμνή γυναίκα του στον υπηρέτη του.

 

Ακωμοκλιτικός

Aυτός που έχει λατρεία στα άτριχα γεννητικά όργανα. Το αντίθετο του τριχόφιλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ