Αυτό που την έχεις χωρίσει και την θελεις πίσω

Αυτό που την έχεις χωρίσει και την θελεις πίσω

Όλοι έχουμε βρεθεί εκεί αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν πιθανότητες.

Χωρίσατε, δεν έχει σημασία ποιος το είπε, σημασία έχει το γεγονός. Όπως λοιπόν είναι φυσικό, και άσχημα νιώθεις, και μία μικρή ίσως- μετάνοια και μπορεί και να τη θέλεις πίσω. Βέβαια με ημίμετρα δεν πήγε κανείς μπροστά, οπότε αφού πρώτα σιγουρευτείς για τα συναισθήματά σου, μπορείς να συνεχίσεις.

Διότι το να την ξανακερδίσεις δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί φυσικά να μην κάνεις κάποια συγκεκριμένα λάθη. Ποια είναι αυτά; Ρίξε μία ματιά παρακάτω.

Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις

Δεν είναι δυνατόν να χωρίσατε μία εβδομάδα πριν κι εσύ να την παρακαλάς να τα ξαναβρείτε. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι λογικό έτσι; Οπότε τι πρέπει να κάνεις πληγωμένο μου σπουργιτάκι; Να πάρεις το χρόνο σου. Και τις αποστάσεις σου. Να ηρεμήσεις, να δεις τι θέλεις, να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά-ναι μάλιστα- και τελικά, σίγουρος και ώριμος, τουλάχιστον έναν μήνα μετά, να κάνεις την προσπάθειά σου.

Δες στη συνέχεια:

Μην ανακατέψεις φίλους και συγγενείς Σκέφτηκες να μιλήσεις στην κολλητή της με την οποία έκανες κι εσύ καλή παρέα. Και πού ξέρεις ότι η κολλητή της εξακολουθεί να σε συμπαθεί; Και πού ξέρεις ότι θα μεταφέρει στην πρώην σου τα πράγματα όπως ακριβώς τα είπες; Γενικά, καλό θα ήταν όλο αυτό να μείνει ανάμεσα σε εσάς τους δύο. Γνώμη μου.

Μείνε μακριά από το αλκοόλ και το κινητό Έλα τώρα δεν είσαι 18 ετών. Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι όταν πίνουμε δεν πλησιάζουμε το κινητό μας, ειδικά σε περιόδους χωρισμών. Και τελοσπάντων, είναι κάποια με την οποία είχες σχέση, όχι ένα απλό bootycall. Εξάλλου, υπάρχει πιθανότητα να πεις καμιά χοντράδα και άντε να το συμμαζέψεις μετά.

Μη γίνεσαι επιθετικός Από τη φύση σου είσαι προγραμματισμένος να θεωρείς, ότι με την πρώτη έκφραση αγάπης ή θαυμασμού, ο άλλος θα πρέπει να γοητευτεί και να ικανοποιήσει το αίτημά σου. Γιατί πιστεύεις όμως υπάρχουν οι χυλόπιτες; Γιατί κάποιες φορές, ο δέκτης όλων αυτών υπάρχει ίσως και να αρνηθεί. Ναι, πάντα υπάρχει η πιθανότητα οι κόποι σου να μην πιάσουν τόπο.

Μην αγνοείς τα συναισθήματά της Ναι ξέρω την θέλεις πολύ και τρελαίνεσαι. Μήπως όμως θα έπρεπε να μπεις και λίγο στη θέση της βρε αδερφέ; Δηλαδή αν επανειλημμένα σου λέει ότι δεν την ενδιαφέρει η επανασύνδεση και προσπαθεί να σε αποφύγει, μήπως να το σεβαστείς; Ή σου ζητάω πολλά;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ