Δεν κοιτάνε όλες οι γυναίκες το πορτοφόλι μας

Δεν κοιτάνε όλες οι γυναίκες το πορτοφόλι μας

Μία συντάκτρια γράφει για την αλήθεια που δεν θες να πιστέψεις.

Oι καιροί είναι δύσκολοι όπως επίσης και οι σχέσεις. Η αλήθεια είναι ότι πλέον οι singles -άντρες και γυναίκες- είναι πολύ περισσότεροι από τους δεσμευμένους, κάτι που σηκώνει όχι μόνο προβληματισμό -ναι προβληματίζομαι- αλλά και συζήτηση. Το βασικό πρόβλημα των γυναικών είναι κλασικά το «δεν υπάρχουν άντρες» το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι άκρως προσβλητικό και γενικευμένο -υπάρχετε αφού σας βλέπω- και εκείνο των αντρών ότι πλέον δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις μίας γυναίκας αν δεν έχεις λεφτά.

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να μιλήσω σοβαρά γι’ αυτό -θα προσπαθήσω τουλάχιστον- γιατί νιώθω την αδικία κατάφορη. Ναι, διαφωνώ με τη θεωρία αυτή και όχι μόνο γιατί είμαι γυναίκα αλλά κυρίως γιατί είναι εντελώς ανυπόστατη.

Υπάρχει κάπου και το συναίσθημα

Δέχομαι ότι υπάρχουν γυναίκες οι οποίες γοητεύονται από τα χρήματα και τη δύναμη -επαγγελματική και μη. Δέχομαι επίσης ότι μπορούν να βάλουν στην άκρη τα συναισθήματα για να κάνουν τη λεγόμενη ζωάρα ξοδεύοντας τα λεφτά του συντρόφου χωρίς καν να τις ενδιαφέρει από πού προέρχονται. Θα πρέπει όμως να σε ενημερώσω ότι οι γυναίκες αυτές αποτελούν μόλις το 5% του πληθυσμού -είναι τόσες όσες και οι άντρες που μπορούν να τις ικανοποιήσουν μάλλον. Θα σε σοκάρω τώρα, αλλά θα σου πω ένα μυστικό: Υπάρχουν και εκείνες που δεν κοιτάζουν την τσέπη σου! ΤΑΤΑ!

Άσε πια τις δικαιολογίες

Ποιος σου είπε ρε συ ότι για να σε γουστάρει θα πρέπει να την πας σε εστιατόριο στο οποίο το κάθε πιάτο θα στοιχίζει 50 ευρώ και ένα μπουκάλι κρασί 100; Ποιος σου είπε ότι για διακοπές θα πρέπει να κλείσεις Μύκονο σε ξενοδοχείο πολυτελείας ψωμολυσσόντας όλο τον υπόλοιπο χρόνο για να συγκεντρώσεις το ποσό; Μήπως απλά η συγκεκριμένη είναι μία δικαιολογία για την αδράνειά σου; Μήπως βγήκατε δύο ραντεβού και δεν υπήρξε ποτέ τρίτο επειδή απλά δεν της άρεσες και όχι επειδή δεν έκανες λογαριασμό 200 ευρώ;

moneyyyy

Θα μιλήσω με γεγονότα

Είμαι 30 χρονών και έχω πολλές φίλες συνομήλικες και μεγαλύτερες. Ε σε πληροφορώ ότι ούτε μία δεν έχει κινηθεί με γνώμονα τα χρήματα, πόσο μάλλον τα χρήματα που έχουν σκοπό να σπαταληθούν για εκείνη. Θα σε σοκάρω ξανά, αλλά πιστεύω ότι στην εποχή που ζούμε παίζει ρόλο η χημεία, ο χαρακτήρας και φυσικά ο έρωτας. Αυτά δηλαδή που έχουν σημασία και για σένα ΒΡΕ ΣΑΤΑΝΑ!

riri

Θα αναφερθώ και σε ακραίες περιπτώσεις

«Δηλαδή θα έβγαινες ραντεβού με κάποιον που έχει πάγκο και πουλάει κοσμήματα;» με ρώτησαν με εμφανή διάθεση χιούμορ και υπερβολής. Προφανώς, όταν δηλώνεις ορθά και κοφτά ότι δε σε ενδιαφέρουν τα χρήματα, υπάρχει πάντα κάποιος που θα σε ρωτήσει: «Αν ερχόταν κάποιος που ήταν 5 χρόνια άνεργος τι θα έκανες;». Εκεί αδερφέ μου, μπαίνει στο προσκήνιο η προσωπική σου κρίση. Όταν λοιπόν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου, δείχνει διάθεση να εργαστεί αλλά έχει αντιμετωπίσει 200 ατυχίες στον τομέα αυτό, τότε μάλλον η επαγγελματική του κατάσταση δε θα πρέπει να χαρακτηρίσει την προσωπικότητά του. Όταν όμως δεν έχει δουλειά, δεν κάνει τίποτα για να βρει, και γενικότερα είναι yolo, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά, εκτός πια κι αν είναι εισοδηματίας και έχει να λαμβάνει ενοίκια. Ε και πόσα anyway;

mwwwvvv

Τώρα θα γίνω σκληρή

Ένας άνθρωπος που δεν εργάζεται και έχει συμβιβαστεί με αυτό, είναι πολύ πιο δύσκολο να γοητεύσει το αντίθετο φύλο σε σχέση με κάποιον που έστω προσπαθεί. Μην με παρεξηγήσεις, αλλά ένα άτομο με φιλοδοξίες και πάθος γι’ αυτό που κάνει, μπορεί αυτομάτως να γίνει σέξι και ενδιαφέρον, ακόμα κι αν βγάζει τα ελάχιστα. Και για να θέσω ένα κομβικό ερώτημα που με βασανίζει: Αυτός που δε δουλεύει, και δεν ψάχνει… τι μπορεί να κάνει όλη μέρα; Ίσως η απάντηση να βρίσκεται κάπου στον τίτλο του άρθρου που προτείνεται ακριβώς από κάτω…

Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις

Και πάλι να ξέρεις, υπάρχουν γυναίκες που γοητεύονται από τους πιο μποέμ και χαλαρούς τύπους, αγνοούν τις αντικειμενικές δυσκολίες-απουσία χρημάτων- και αφήνονται στον… έρωτα με αυταπάρνηση. Λίγες, αλλά υπάρχουν! Δεν ξέρω αν αυτά τα ζευγάρια έχουν ως στόχο το γάμο ή τελοσπάντων μία κοινή ζωή, αλλά το παρόν έχω να σου πω ότι το ζουν μια χαρά.

uuub

Για να ολοκληρώσω

Σταμάτα πια να προβάλεις ως δικαιολογία τον ανομολόγητο -ή και όχι- έρωτά μας για τα λεφτά και τις πολυτέλειες. Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες οι οποίες από τη στιγμή που θα πέσουν στον έρωτά σου, δεν τις απασχολεί καν αν θα πάτε σινεμά ή για μία μπύρα. Ο τελικός λογαριασμός που θα φέρει ο σερβιτόρος μπορεί να γράφει πάνω του 10 ευρώ κι αυτό ουδόλως θα τις απασχολεί. Άνοιξε τα μάτια και κυρίως το μυαλό σου για να τις βρεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ