Θάσος: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το βάναυσο παρελθόν του πατριού που κακοποιούσε την ανήλικη

Θάσος: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το βάναυσο παρελθόν του πατριού που κακοποιούσε την ανήλικη

Αρκετά αποκαλυπτικές είναι οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με το βίαιο παρελθόν του 50χρονου.

Αρκετά αποκαλυπτικές είναι οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με το βίαιο παρελθόν του 50χρονου, ο οποίος κακοποιούσε συστηματικά από την τρυφερή ηλικία των 12 και 13 χρόνων τη 15χρονη -σήμερα- κόρη της συντρόφου του και μάλιστα με την ανοχή της μητέρας της, στο χωριό Θεολόγος της Θάσου.

Να σημειωθεί, πως όλα αυτά γνωστοποιήθηκαν εν αναμονή της απολογίας του στον ανακριτή Καβάλας.

Όπως έγινε γνωστό, είχε διαπληκτιστεί τον Σεπτέμβριο του 2010 με την πρώην σύζυγό του στην περιοχή Περιγιάλι της Καβάλας και την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό του, όπου την κράτησε όμηρο και απειλούσε να την σκοτώσει με μαχαίρι! Μάλιστα, όταν η περιοχή αποκλείστηκε από δυνάμεις της Ο.Π.Κ.Ε., της Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χρειάστηκε να διαπραγματευτεί επί μία ώρα με τον 43χρονο -τότε- άνδρα μια ψυχολόγος, η οποία τον έπεισε να παραδοθεί και συνελήφθη.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για όσα έκανε επί δυο ολόκληρα χρόνια στην ανήλικη μαθήτρια ήρθαν στο φως όταν το κορίτσι πέρασε τις γιορτές μαζί με τον πατέρα της ο οποίος ζει στην Ξάνθη και εκείνος αντιλήφθηκε πως ήταν σε άθλια κατάσταση. Όταν την πίεσε να του αποκαλύψει τι της συνέβαινε, η 15χρονη του αποκάλυψε κλαίγοντας τον εφιάλτη που βίωνε από το 2017 στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της, η οποία γνώριζε τα πάντα και το ανεχόταν!

Μετά την καταγγελία πατέρα και κόρης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα και τον 50χρονο σύντροφό της, οι οποίοι συνελήφθησαν με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας στο χωριό της Θάσου το πρωί της Παρασκευής και τους ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης και συνέργεια σε αυτά αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ