Ποια είναι τα 3 ζώδια που τους αρέσει να ξεπορτίζουν

Ποια είναι τα 3 ζώδια που τους αρέσει να ξεπορτίζουν

Ποια είναι τα ζώδια που τους αρέσει το «έξω».

Υπάρχουν ζώδια που τρελαίνονται να μένουν μέσα αλλά και ζώδια που αποφορτίζονται καλύτερα με το να διασκεδάζουν εκτός σπιτιού.

Μετά από μία μεγάλη και δύσκολη μέρα στη δουλειά, περιμένεις την ώρα και τη στιγμή που θα φτάσεις στο σπίτι, θα βάλεις τις πιτζάμες σου και θα αράξεις στον καναπέ με την καλή σου για Netflix και φαγητό.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα παρακάτω ζώδια.

Για εκείνους, η ιδανική βραδιά χαλάρωσης με το ταίρι τους, είναι να βγουν να κοινωνικοποιηθούν, να χορέψουν ή να πιούν ένα ποτό συζητώντας για όλα αυτά που τους απασχολούν.

Το θέμα είναι να είσαι κι εσύ στην ίδια φάση ώστε να μην ξεφυσάς κάθε φορά που ετοιμάζεται η καλή σου να αλητέψει στα μπαρ της πόλης.

Tοξότης Μην του πεις του Τοξότη να καθίσει μέσα στο σπίτι. Εφόσον είναι λάτρης του καλού φαγητού και δεν αντέχει να μην επισκεφθεί πρώτος το καινούριο μπαρ που άνοιξε στη γειτονιά του, όσο κουρασμένος και αν είναι, θα σηκωθεί, θα αρωματιστεί και θα βγει να τα πιει ή να δοκιμάσει θιβετιανή κουζίνα. Αν το ταίρι του μοιράζεται τα ίδια γούστα, είναι ικανός να μείνει έξω όλη τη νύχτα, κι ας έχει πρωινό ξύπνημα.

Λέων Ε τώρα πώς να μαντρώσεις το βασιλιά της ζούγκλας στους τέσσερις τοίχους; Η ψυχή του πάρτι θέλει να βγαίνει και να χορεύει στο κέντρο της πίστας ώστε να μπορούν όλοι να θαυμάσουν το μεγαλείο του. Αν ερωτευτεί κιόλας, θέλει να συνδυάζει το ταίρι με τους φίλους του σε μεγάλα πάρτι για να περνούν υπέροχα όλοι μαζί. Εξάλλου, έχει μία πλουσιοπάροχη γκαρνταρόμπα. Περιμένεις ότι θα την θυσιάσει στο σαλόνι του σπιτιού;

Δίδυμοι Το ζώδιο της κοινωνικότητας νιώθει ότι το χρωστά στον εαυτό του να γνωρίζει τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο κάθε μέρα. Ακόμα και αν είναι σε σχέση, θέλει να βγει για να φλερτάρει διακριτικά, να μιλήσει με κόσμο που δεν γνωρίζει αλλά και να αφεθεί σε βαθιές συζητήσεις με το ταίρι του (στην ουρά της τουαλέτας στο club). Μην τον καταπιέζεις στην ηρεμία του σπιτιού. Έχει γεννηθεί για να φέρνει κοντά τους ανθρώπους και να μοιράζει σοφία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ