Τελικά ρε παιδιά το μέγεθος μετράει;

Τελικά ρε παιδιά το μέγεθος μετράει;

Η επιστήμη μίλησε. Και τα νέα δεν είναι τόσο καλά.

Έλα παραδέξου το. Από τότε που ήσουν πιτσιρικάς, μία ανασφάλεια την είχες όσον αφορά το μέγεθος εκεί κάτω. Εντάξει δεν λέμε πως το μέτραγες ξανά και ξανά με τον χάρακα, αλλά όσο να ‘ναι αναρωτιόσουν: «είμαι οκ εκεί κάτω, ή θα βάλει τα γέλια το κορίτσι όταν θα έρθει η ώρα;». Και κακά τα ψέματα, μέχρι και σήμερα, θέλουμε να ξέρουμε ότι είμαστε μπομπάτοι στο κομμάτι του μεγέθους.

Έχουμε ακούσει ένα σωρό ρητά κατά καιρούς. Πως  «όλα είναι σχετικά». Πως μετράει «η εμπειρία, όχι το μέγεθος». Και αν όλα αυτά ακουγόντουσαν κάπως παρηγορητικά, ήρθε η ανανεωμένη Έρευνα  Σεξουαλικής Υγείας (σ.σ.:  την οποία οι ερευνητές έχουν ξεκινήσει επίσημα από το 2015 παρακαλώ) για να κλείσει στόματα. Τα νέα λοιπόν δεν είναι καλά, καθώς απ’ ότι φαίνεται το μέγεθος μετράει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με την έρευνα, η πλειοψηφία των γυναικών έχει κολπικούς οργασμούς και όχι κλειτοριδικούς. Που σημαίνει ότι όσο πιο μεγάλος είσαι εκεί κάτω, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να της χαρίσεις οργασμό.

 Υπάρχει βέβαια πάντα και ο κλειτοριδικός για όλους όσους δεν τους προίκισε η φύση, ο οποίος υπόσχεται την ίδια ευχαρίστηση – και για σένα και για εκείνη. Αλλά όπως και να έχει αυτή η έρευνα φαίνεται πως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Είσαι άνθρωπος με «τρίτο πόδι»; Τόσο το καλύτερο για σένα. Και για εκείνη. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ