Όλες οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα που ξέρει από μαγειρική

Όλες οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα που ξέρει από μαγειρική

Μάγειρας, μάστορας και άλλες 4 μικρές λεπτομέρειες που προσέχουν οι γυναίκες πάνω σου.

Οι γυναίκες είμαστε κάπως μυστήρια πλάσματα. Για αυτό και πολλές φορές δεν δίνουμε σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Για να μην παρεξηγηθώ μιας και ήδη σε βλέπω να να κάνεις ένα επικών διαστάσεων facepalm, δεν εννοώ ότι δεν ενδιαφερόμαστε καθόλου για την εμφάνιση, αλλά σίγουρα δεν έχει για εμάς τόση βαρύτητα όσο έχει για εσένα. Ψάχνουμε και κάτι άλλο.

Και τι είναι τελοσπάντων αυτό το άλλο; Μην είναι τα λεφτά, μην είναι το χιούμορ; Μην είναι καριέρα; Ναι και όχι. Δηλαδή και αυτά πάιζουν το ρόλο τους, αλλά μια γυναίκα είναι ικανή να σε γουστάρει μέχρι θανάτου για πολύ μικρότερες αλλά όχι ασήμαντες λεπτομέρειες.

Σε θέλω παντογνώστη

Δεν εννοώ να μπεις στη Wikipedia και να αρχίσεις να την αποστηθίζεις λήμμα προς λήμμα, αλλά εννοώ να έχεις ιδεά για το τι συμβαίνει γύρω μας: Όταν θα σε ρωτήσω για τα χημικά στη Συρία ή για το Δημοψήφισμα στην Τουρκία, θέλω να ξέρεις να μου απαντήσεις. Αύριο έχει γαλλικές εκλογές, θέλω να μου πεις για τον Φιγιόν, τη Λεπέν, τον Μακρόν και τον Μελενσόν. Δεν θα έρθει και η καταστροφή του κόσμου αν δεν γνωρίζεις, αλλά είναι σέξι αν γνωρίζεις.

Κάτι αντίστοιχο θέλω να συμβαίνει και με τις ταινίες και την μουσική. Θέλω να μου μαθαίνεις πράγματα, πώς το λένε. Ξέρω, ξέρω. Μισείς όλες αυτές τις κοπέλες που εκεί που πήγαιναν Σαμπάνη και Ακρωτήρι (και καλά έκαναν), έμπλεξαν με «μεταλλά» και μέσα σε δύο μήνες άλλαξαν, στυλ, ύφος, γούστα και απέκτησαν και άποψη. Καλά κάνεις και τις μισείς, τις μισώ και εγώ. Αλλά δεν αναφέρομαι σε τέτοιες περιπτώσεις, προφανώς.

jkdfnvjfkd

Σε θέλω μάστορα

Για να μην παρεξηγηθώ, σε θέλουμε μάστορα, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να σε φωνάξουμε «μάστορα». Επίσης, το να είσαι μάστορας, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φορέσει πηλοφόρι, να πάρει μυστρί και να αρχίσεις να χτίζεις το κονάκι μας. Ωστόσο, είναι ωραίο να μπορείς να επισκευάζεις τα βασικά: λάμπα, βρύση, τον υπολογιστή μου (εννοείται), μια βιβλιοθήκη από τα ΙΚΕΑ (αν κατέχεις και τον καναπέ, κερδίζεις έξτρα πόντους), μια απεντόμωση, τέτοια. Να ξέρω ότι αν συμβεί κάτι μέσα στο σαββατοκύριακό δεν θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα για να επιδιορθωθεί. Ναι ούτε εμείς δεν τα ξέρουμε (οι περισσότερες γιατί υπάρχουν και κάποιες άλλες που είναι ικανές να κάνουν μόνες τους service στο αυτοκίνητο), αλλά εσύ καλό είναι να τα ξέρεις.

Σε θέλω μπαμπά (με όλα τα παιδιά του κόσμου)

Εντάξει, δε λέω να βλέπεις μωρό και να βάζεις τα κλάματα από τρυφερότητα και ευλογία, αλλά να ξέρεις, ότι ένας άντρας που παίζει με ένα πιτσιρίκι ή το κρατάει αγκαλιά χωρίς να φοβάται ότι θα τον καταβροχθίσει, είναι κάτι παραπάνω από ερωτικός. Φυσικά και σε κάνουμε εικόνα να κρατάς τα δικά μας παιδιά και φυσικά αν καταφέρεις να κάνεις το Γιαννάκη να σταματήσει να κλαίει, θα λειτουργήσει υπέρ σου.

giphy

Σε θέλω αδαή από social media

Με selfies και ακατάπαυστα likes, δε γ****ε ποτέ κανείς. Δεν μας νοιάζει αν είσαι στο Γκραν Κάνυον ή μόλις κολύμπησες δίπλα σε καρχαρίες ή σε φάσωσε η Kendal Jenner -–βάλε μία μόνο φωτογραφία. Το να κάνεις κάτι, ή να πας κάπου και να μας βομβαρδίσεις το timeline με φωτογραφίες δεν λειτουργεί υπέρ σου. Άσε που αυτόματα σου κολλάμε και την ταμπέλα του ψώνιου. Επίσης, αν σχολιάζεις κάθε ποστ ή αν ανεβάζεις συνέχεια μεθυσμένες selfies με με τους κολλητούς, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

Σε θέλω μάγειρα

Και γενικά νοικοκύρη. Όπως ακριβώς όταν σου ζητήσω να αλλάξεις λάμπα, θα γυρίσεις να μου πεις « Βαριέμαι, κάντο μόνη σου», έτσι κι εγώ όταν πεινάσεις, μπορώ να σου πω κάτι αντίστοιχο. Δεν σε θέλω να μαγειρεύεις επειδή μπορεί προσωπικά να βαριέμαι. Καμία σχέση. Μπορεί να ξέρεις να μαγειρεύεις και καλύτερα από έμενα και παρόλ αυτά να μην σε αφήνω να βράσεις ούτε αβγό. Σε θέλω να μαγειρεύεις γιατί έτσι μου δείχνεις ότι μια χαρά μπορείς να ζήσεις μόνος σου. Και επειδή κάνεις και αυτό το τέλειο παστίστιο. Και ναι, θα σε βρίζω μετά που πάχυνα.

hjgy

Δεν σε θέλω «μαμάκια»

Προφανώς και δε λέω να μην αγαπάς την μάνα σου. Να την αγαπάς, να τη λατρεύεις να τη φροντίζεις και κορώνα να την έχεις στο κεφάλι σου. Η αγάπη όμως, με την εμμονή απέχουν έτη φωτός. Μην την ενημερώνεις για όλα και κυρίως μην τη αφήνεις να σε επηρεάζει, ακόμα και για τις πιο απλές αποφάσεις της ζωής σου. Η Ελληνίδα μάνα, όταν βρει χώρο απλώνεται. Και είναι θέμα χρόνου και χώρο να βρει και να απλωθεί. Οπότε προσπάθησε να κρατάς λίγο τις ισορροπίες σου και πες όχι στο χάδι στο κεφαλάκι σου μέχρι να σε πάρει ο ύπνος. Μαντράχαλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ