Έτσι θα την κερδίσεις μέσα σε ένα δεκάλεπτο!

Έτσι θα την κερδίσεις μέσα σε ένα δεκάλεπτο!

4 απλά βήματα που θα σε οδηγήσουν στο κρεβάτι της.

Δεν ξέρουμε αν πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά, η αλήθεια όμως είναι πως οι περισσότερες γυναίκες ακόμα του δίνουν μια ευκαιρία. Και μπορεί να μην καψουρεύονται απαραίτητα μέσα σε μία στιγμή, σίγουρα όμως τα πρώτα 10 λεπτά είναι πολύ σημαντικά. Η αρχική εντύπωση είναι και παντοτινή και εσύ έχεις περίπου 600 δευτερόλεπτα για να την πείσεις για τις δικές της προθέσεις –να το κάνει ή να μην το κάνει;.

0 marion

Θέλεις να την ρίξεις το κρεβάτι και καλά κάνεις. Εκείνη όμως, φίλε μου, θα χρειαστεί τα διαπιστευτήρια σου για να σε ακολουθήσει. Κάποια πράγματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

1.Το πώς θα την πλησιάσεις

Καμία γυναίκα στον κόσμο δεν γουστάρει (ή τουλάχιστον παραδέχεται ότι γουστάρει) συμπεριφορές γορίλα ή συμπεριφορές φοβισμένου παιδιού. Ούτε «μανίτσα σε είδα από απέναντι», ούτε τραύλισμα σα να είσαι αδιάβαστος σε εξέταση ιστορίας. Κύριος να είσαι και με αυτοπεποίθηση. Ο σωστός τρόπος για να ξεκινήσεις είναι μία ζεστή αντρίκια χειραψία (αν την γνωρίσεις μέσα σε παρέα) ή το βλέμμα καρφωμένο στα μάτια της καθώς την πλησιάζεις (αν είναι μία άγνωστη σε ένα μπαρ).

1. clooney

2.Το πώς θα της μιλήσεις

Αυτό εδώ το βήμα είναι διπλό, παίζουν ρόλο τόσο η ίδια η φωνή όσο και τι θα πεις προφανώς. Σχετικά με τους ήχους που βγαίνουν από το στόμα σου καλό είναι να γνωρίζεις ότι τα κορίτσια αγαπάνε τις βαριές ανδρικές φωνές. Όχι εφηβικά κοκοράκια, ούτε τσιριχτές φωνούλες σε παρακαλούμε πολύ. Πρόσεξε όμως να σου βγαίνει αβίαστα γιατί αλλιώς θα ακούγεσαι σαν παρωδία του «Νονού». Στο δεύτερο σκέλος, πριν μιλήσεις ΑΚΟΥ. Οι γυναίκες θέλουν να τις ακούς, προσεκτικά. Να την κοιτάς στα μάτια (πριν φτάσεις στο μπούστο). Πες κάποιο πετυχημένο αστείο, θα βοηθήσει άπειρα (αρκεί να μην είναι κρύο) και, τέλος, σκέψου ποια είναι τα δυνατά σου στοιχεία: σπουδές; δουλειά; είσαι αρχηγός σε κάτι (ακόμα και facebook γκρουπ με χιλιάδες followers); Αν, ναι, φρόντισε να πετάξεις την κατάλληλη πληροφορία την κατάλληλη στιγμή. Θα μετρήσει 100%.

2 rosario

3.To πώς θα αντιδράσει η γλώσσα του σώματός σου

Αν έχεις κάνει σωστά τα δύο προηγούμενα βήματα, είναι αλήθεια, το πας καλά. Δυστυχώς, όμως, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να σε προδώσει: η γλώσσα του σώματος. Οι γυναίκες είναι «λαγωνικά» σε κάτι τέτοια και μυρίζονται από μακριά την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Φρόντισε να μην ιδρώνεις, φαίνεται. Κοίτα να μην ανοιγοκλείνεις τα μάτια αγχωμένος, φαίνεται. Πρόσεξε να μην κουνιέσαι όλη την ώρα νευρικά, καρφώνεσαι. Με απλά λόγια, χαλάρωσε και απόλαυσε το. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις, Πρόσεχε τα δικά της σημάδια στο σώμα μέσα σε αυτά τα δέκα λεπτά: αν σε κοιτάει στα μάτια, αν είναι στραμμένη προς το μέρος σου, αν σε πλησιάζει αρκετά –και κινήσου αναλόγως.

3 ryan

4.Το πώς θα «κλείσεις το deal»

Σε περίπτωση που τα τρία προηγούμενα βήματα πήγαν καλά είναι σίγουρο ότι έχεις δώσει καλή εντύπωση, και η καλή εντύπωση είναι το ήμισυ του παντός. Από εδώ και πέρα παίζεις σε δικό σου γήπεδο. Η αρχή έχει γίνει και είναι πολύ πιθανό, ιδιαίτερα αν είναι «μόνη», πως έχει αρχίσει να σε βλέπει με άλλο μάτι, έχει ξεκινήσει να σκέφτεται «ωραίος είναι αυτός». Τώρα έχεις το πάνω χέρι και δεν χρειάζεται να βιαστείς. Τώρα θέλει να πεισθεί ότι δεν τη βλέπεις απλά σαν τρόπαιο, ότι τη γουστάρεις πραγματικά. Εμείς ΔΕΝ θα προτείναμε ποτέ να προσποιηθείς κάτι που δε νιώθεις… Αυτό είναι δικό σου θέμα. Παίξε, λοιπόν, τις κινήσεις σου σωστά από εδώ και πέρα στο σκάκι και δεν θα αργήσεις να κάνεις «ρουά-ματ» στη βασίλισσα.

4 alba small

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ