Ποιον θα παντρευτείς ανάλογα με τον ωροσκόπο σου

Ποιον θα παντρευτείς ανάλογα με τον ωροσκόπο σου

Η Χρύσα Συκά μάς αποκαλύπτει τη σχέση του έρωτα με τον ωροσκόπο

Ο ωροσκόπος φανερώνει την προσωπικότητά μας, αυτό που καλούμαστε να γίνουμε, αυτό που θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε. Είναι αυτό που προβάλλουμε στους άλλους και μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας καθώς βρίσκεται απέναντι από τον 7ο οίκο. 1ος και 7ος οίκος είναι ένα ζευγάρι, εμείς και οι άλλοι, όπου το ένα συμπληρώνει το άλλο.

Ο ωροσκόπος σχετίζεται και με την εξωτερική εμφάνιση και την πρώτη εντύπωση που δίνουμε, με τις προσδοκίες και τις επιθυμίες μας. Μας υποδεικνύει το κατάλληλο πρόσωπο για να οδηγηθούμε σε γάμο, τι πρέπει να προσέξουμε για να επιλέξουμε σωστά.

Ποιον θα παντρευτείς ανάλογα με τον ωροσκόπο σου:

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ

Ο ωροσκόπος Κριός είναι λίγο απότομος και νευρικός, ξεσπά και φωνάζει, όμως αυτό κρατά λίγο. Χρειάζεται δίπλα του έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, να τον υπομένει και να μην δίνει και πολύ μεγάλη σημασία στα ξεσπάσματά του. Είναι έντονος χαρακτήρας, θέλει να είναι ο αρχηγός, γι’ αυτό πρέπει να έχει δίπλα του κάποιον να τον χαλαρώνει, να είναι το λιμάνι γι’ αυτόν. Είναι ρομαντικός και ανταγωνιστικός. Ο σύντροφος πρέπει να είναι διπλωμάτης, να έχει λεπτούς τρόπους, καλή εμφάνιση και γούστο, να τον θαυμάζει. Θα μπορούσε να ασχολείται με την τέχνη. Θα πρέπει να είναι διακριτικός, να ξέρει να συμβιβάζεται για να αποφεύγονται οι εντάσεις.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Κριός πρέπει να μάθει να μοιράζεται, να επιλέγει συνετά τον μόνιμο σύντροφό του και να μην βιάζεται να παντρευτεί.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ

Ο ωροσκόπος Ταύρος αναζητά έναν άνθρωπο δυναμικό, να παίρνει πρωτοβουλίες, να ξέρει τι θέλει και πως να το αποκτήσει, να είναι καριερίστας και οικονομικά ανεξάρτητος. Ο σύντροφός του θα πρέπει να μιλάει ξεκάθαρα και να του δίνει αγάπη καθότι είναι ανασφαλής. Μερικές φορές είναι επίμονος και πεισματάρης και θέλει να γίνονται όλα με τον δικό του τρόπο. Ζηλεύει αλλά επιδιώκει μακροχρόνιες σχέσεις. Το ταίρι του πρέπει να είναι γοητευτικό και να αγαπά τις ουσιαστικές σχέσεις, να είναι εμφανίσιμο και αισθησιακό. Αν διαθέτει και καλά οικονομικά στοιχεία καλό θα ήταν.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Ταύρος πρέπει να προσέξει να βρίσκει ανθρώπους με τις ίδιες σεξουαλικές ανάγκες με αυτόν και κατά προτίμηση με την ίδια κοινωνική θέση.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο ωροσκόπος Δίδυμος ερεθίζεται εγκεφαλικά, είναι διανοητικός και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Αναζητά μια σχέση με εκπλήξεις και τον ενδιαφέρει πολύ η φιλία. Μπορεί να φαίνεται ανεξάρτητος, όμως αναζητά μέσα του την επιβεβαίωση. Εκτιμά το χιούμορ και την ευφυΐα. Ο σύντροφός του πρέπει να εκπέμπει ένα μυστήριο, να μην τα δίνει όλα, να δημιουργεί σασπένς και να αγαπά τα ταξίδια. Να είναι κατά προτίμηση από το εξωτερικό και να έχει διαφορετικές εμπειρίες από τις δικές του. Να ταξιδεύει και να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, η συντροφικότητα δεν είναι το δυνατό του σημείο. Αγαπά την ελευθερία και ο άλλος πρέπει να συμμερίζεται αυτήν την ανάγκη του. Να είναι και εκείνος ελεύθερος και ανεξάρτητος.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Δίδυμος πρέπει απαραιτήτως να ελέγχει το παρελθόν του συντρόφου του.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ωροσκόπος Καρκίνος θέλει να νιώθει ασφάλεια. Γι’ αυτό αναζητά ένα σύντροφο που να παίρνει πρωτοβουλίες στην καθημερινότητα, να νιώθει ότι κάπου στηρίζεται. Και εκείνος να ασχολείται με το σπίτι και την προσωπική ζωή. Είναι προστατευτικός και αφοσιωμένος και ουσιαστικά αναζητά πατρικά πρότυπα. Είναι ήρεμος και ρομαντικός, ξέρει να ακούει και να καθησυχάζει με καλές κουβέντες. Όμως, κατά περίεργο τρόπο, προσελκύει συνήθως συναισθηματικά ψυχρούς ανθρώπους. Θέλει έναν άνθρωπο να τον εξασφαλίζει πρακτικά, να είναι αξιόπιστος και να κάνει καλό σεξ. Δεν σκέφτεται το γάμο παρορμητικά, τα καθήκοντά του τον περιορίζουν, τον δεσμεύουν. Δεν τον ενδιαφέρει η ηλικία ή η εμφάνιση.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Καρκίνος πρέπει να φροντίσει να μένει μακριά από αρνητικούς ανθρώπους και να ελέγχει τα επιχειρηματικά σχέδια του συντρόφου του ειδικότερα αν σε αυτά αναμειγνύεται και ο ίδιος.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ

Ο ωροσκόπος Λέων σε κάνει να αισθάνεσαι βασιλιάς. Έχει ανάγκη από προσοχή, κατανόηση και αποδοχή. Όμως προσφέρει τα πάντα, εκδηλώνει την αγάπη του και κάνει εκπλήξεις. Αναζητά ξεχωριστούς ανθρώπους, δεν αγαπά τη ρουτίνα και γι’ αυτό δημιουργεί θεματάκια πολλές φορές με σκοπό να ανανεώσει τη σχέση. Δίνει σημασία στην ψυχική επαφή αλλά και τη στέρεη φιλία. Για μια γόνιμη σχέση θα πρέπει να υπάρχει ελευθερία και όχι και τόσες πολλές απαιτήσεις. Το ζευγάρι να είναι δεμένο αλλά και οι δυο ανεξάρτητοι.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Λέων πρέπει να δίνει βάση στην επικοινωνία και να βρίσκει ανθρώπους που δεν θα τον παραμελούν. Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει και σεξουαλική συμβατότητα.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ωροσκόπος Παρθένος είναι γεννημένος για να σώσει τον κόσμο. Κατανοεί τα πάντα και προσπαθεί να κάνει τους άλλους ευτυχισμένους. Πολλές φορές αποφεύγει τους δυναμικούς και ανεξάρτητους τύπους γιατί φοβάται και νιώθει λίγος λόγω ανασφάλειας. Είναι τελειομανής, ρομαντικός σε προσωπικές στιγμές και θέλει να νιώθει αποδεκτός. Νιώθει χρήσιμος όταν λύνει προβλήματα. Είναι καλλιτεχνικός και αγαπά τα ωραία λόγια. Προτιμά συντρόφους ευαίσθητους και στοργικούς. Του αρέσουν τα έντονα μάτια και οι μεγάλες βλεφαρίδες. Θέλει κάποιον να συμπάσχει μαζί του και εκείνος, από την πλευρά του, γίνεται χαλί να τον πατήσουν. Πολλές φορές επιλέγει ανθρώπους διαισθητικούς, που του ανοίγουν ορίζοντες, διαφορετικούς από εκείνον ή μπορεί και να μείνει μόνος από φόβο για τις σχέσεις ή απογοήτευση ότι δεν θα βρει το άλλο του μισό.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Παρθένος πρέπει να αποφεύγει τα άτομα που βρίσκονται εκτός πραγματικότητας, τα αναξιόπιστα, αυτά που έχουν παρελθόν. Επίσης, τους εξαρτημένους από ουσίες ή συνήθειες ή τους αδύναμους και αυτούς που δεν έχουν άποψη.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ

Ο ωροσκόπος Ζυγός είναι ήπιος και δίκαιος χαρακτήρας και επιλέγει άτομα δυναμικά και ανεξάρτητα. Του αρέσουν οι προκλήσεις, οι εναλλαγές, η ειλικρίνεια, η ασφάλεια μιας σχέσης. Μισεί τη μοναξιά, είναι ρομαντικός, τρυφερός, κάνει όνειρα και ζητά επιβεβαίωση. Πολλές φορές ξεγελάει η ηρεμία του, εκείνος είναι ο χειριστικός, αυτός που ελέγχει απόλυτα τις καταστάσεις, αυτός που επιλέγει σύντροφο. Παντρεύεται νωρίς και βρίσκει αμέσως σύντροφο όταν τελειώσει μια σχέση. Δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες, είναι εξαρτώμενος. Όταν τον ελέγχουν γίνεται επιθετικός. Έλκεται από τους πρωτοπόρους, τους σεξουαλικούς, αυτούς που δεν αποθαρρύνονται από τις δυσκολίες, που ξέρουν να αγωνίζονται. Οι συγκρούσεις στο γάμο του είναι αναπόφευκτες. Αγαπά την ειρήνη και την αρμονία και θέλει κάποιον να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Ζυγός πρέπει να μάθει να τελειώνει μια σχέση που δεν πάει άλλο, να εξετάζει το παρελθόν του συντρόφου του και να είναι προσεκτικός σε καταχρηστικές τάσεις.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ωροσκόπος Σκορπιός αγαπά το μυστήριο, τα δύσκολα, την ελευθερία, την ανεξαρτησία. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του αλλά μην νιώσει πως είσαι δεδομένη. Είναι ανασφαλής και εξαρτώμενος. Δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του και υποκινεί έτσι συναισθήματα ζήλιας. Μην τον αφήσεις να νομίσει πως σε έχει κατακτήσει ολοκληρωτικά. Είναι πολύ δυνατός και δίνει σημασία στην εμφάνιση αλλά και στην κατάσταση της υγείας. Δίνει σημασία και στην οικονομική κατάσταση του άλλου. Ξέρει να δημιουργεί αισθησιασμό στις σχέσεις του. Είναι πιστός, ζηλιάρης, συντηρητικός και επιλεκτικός. Ο γάμος του είναι σταθερός και θυελλώδης, με πολύ πείσμα και από τις δυο πλευρές.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Σκορπιός πρέπει να προσέχει αυτούς που υπόσχονται αλλά ποτέ δεν δίνουν, αυτούς που έχουν εμμονές στο σεξ πιστεύοντας ότι είναι το πιο σημαντικό σε μια σχέση.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ωροσκόπος Τοξότης είναι ένα μεγάλο παιδί, χαρούμενο και ανεξάρτητο, που δεν θέλει να πλήττει ποτέ. Θέλει να διδάσκει τους άλλους, να τους μαθαίνει πράγματα που κατέχει. Ψάχνει έναν άνθρωπο ευφυή, έξυπνο και επικοινωνιακό. Το διπλό ταμπλό δεν είναι σπάνιο γι’ αυτόν, δεν πολυμιλά με γλυκόλογα. Το ταίρι του πρέπει να διαθέτει ελεύθερο πνεύμα, να αγαπά τη μάθηση και την εξερεύνηση της ζωής. Ψάχνει μια σχέση διανοητική με δυνατότητες εξέλιξης σε συναισθηματική. Η ψυχική και η εγκεφαλική επαφή είναι απαραίτητα προσόντα γι’ αυτόν. Το καλό σεξ επίσης αν είναι παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό. Το ταίρι του πρέπει να ξέρει να προσαρμόζεται και να έχει διάφορα ταλέντα, να έχει ιδέες και επιχειρήματα, να του αφήνει χώρο και χρόνο.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Τοξότης πρέπει να αποφεύγει απογοητευτικές συμπεριφορές και την απιστία, να μην φέρεται παιδικά και να προσέχει τους γρήγορα και εύκολα επιτυχημένους.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ωροσκόπος Αιγόκερως χρειάζεται υπομονή, δεν αλλάζει εύκολα τις συνήθειές του. Έχει ανάγκη από κάποιον να τον μάθει τη χαρά της ζωής, να τον μάθει να εκφράζεται συναισθηματικά, να του δώσει πολύ αγάπη. Σηκώνει τοίχο και είναι δύσκολο να χαλαρώσει. Είναι όμως πιστός και ότι λέει το κάνει. Αναζητά μητρικά ή πατρικά πρότυπα, είναι σταθερός και θέλει να αισθάνεται ασφαλής. Επιθυμεί έναν σύντροφο ευαίσθητο και λίγο κτητικό, κάποιον να τον καλύπτει, ένα βαθύ συναισθηματικό δέσιμο. Ο ίδιος περνά πολλές συναισθηματικές αλλαγές και έτσι μερικές φορές έλκει ευμετάβλητες σχέσεις. Ο γάμος του έχει διακυμάνσεις αλλά δένεται με το πέρασμα του χρόνου.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Αιγόκερως πολλές φορές πέφτει σε ανθρώπους που ψάχνουν πατρικά πρότυπα και όχι σύντροφο. Έλκει επίσης άτομα που ενδιαφέρονται για τα κεκτημένα του.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ωροσκόπος Υδροχόος είναι της περιπέτειας και της αλλαγής, θέλει να θαυμάζει το ταίρι του. Πολλές φορές φαίνεται ψυχρός καθώς δεν δείχνει εύκολα τα συναισθήματά του. Θέλει να του δίνουν σημασία γιατί διαφορετικά απογοητεύεται. Χρειάζεται ένα φίλο-σύντροφο-εραστή. Αν σε εμπιστευτεί, είναι πιστός και αν τον προδώσεις, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Μπορεί να φαίνεται αντισυμβατικός και ανεξάρτητος, όμως είναι παραδοσιακός. Αν αποφασίσει να δεσμευτεί, γίνεται καλός οικογενειάρχης. Προσελκύει καλλιτεχνικούς τύπους, νεανικές ψυχές που τον αναζωογονούν. Ο έρωτας γι’ αυτόν είναι διασκέδαση. Αναζητά ένα σύντροφο δυναμικό, να είναι η αντανάκλαση του εγώ του. Παντρεύεται από αγάπη αλλά ενδιαφέρεται και για την κοινωνική ζωή του άλλου. Θέλει το ταίρι του να αναλαμβάνει τη σχέση για να αναπτύσσεται εκείνος σε άλλα επίπεδα.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Υδροχόος πρέπει να αποφεύγει εκείνους που ενδιαφέρονται μόνο για να περνούν καλά, τους εθισμένους, τους ανώριμους. Δεν πρέπει να παρασύρεται από την εμφάνιση και τη γοητεία.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΥΣ

Ο ωροσκόπος Ιχθύς χρειάζεται φροντίδα και αγάπη. Έχει ανάγκη από ένα δυνατό σύντροφο αλλά να κυβερνά εκείνος. Θέλει να είναι ο αρχηγός, να τον θαυμάζουν. Είναι συντροφικός, φοβάται τη μοναξιά αλλά είναι και λίγο κυκλοθυμικός. Είναι πρόθυμος να βοηθήσει τους άλλους, όμως, δεν αντέχει να παραφορτώνεται τα θέματα των άλλων, βαριέται και φεύγει. Είναι τρυφερός, ονειροπόλος, ζεστός, ξέρει να κάνει εκπλήξεις αρκεί το ταίρι του να ασχολείται με την πρακτική πλευρά της ζωής. Ο σύντροφός του πρέπει να είναι εργατικός, λογικός, προσγειωμένος, μορφωμένος, σεξουαλικός. Έχει ανάγκη από κάποιον που θα διαχειρίζεται τις λεπτομέρειες όσο εκείνος οραματίζεται. Η πνευματικότητα είναι απαραίτητη Είναι επιτυχημένη η σχέση του με έναν έξυπνο, αναλυτικό και προσανατολισμένο άνθρωπο.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Ιχθύς πρέπει να αποφεύγει τους αυστηρούς και ιδιότροπους, τους αρρωστημένα εργασιομανείς και αυτούς που έχουν μανία με την καθαριότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ