Λάθη που κάνουμε σε μια σχέση – Τα λάθη των ζωδίων στον έρωτα

Λάθη που κάνουμε σε μια σχέση – Τα λάθη των ζωδίων στον έρωτα

Διάβασε το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου

ίναι απόλυτα φυσιολογικά όταν ερωτεύεσαι να μην ακούς κανέναν και τίποτα. Θολώνει η σκέψη σου, αντιδράς αυθόρμητα και παρορμητικά, σαν να έχεις μεθύσει με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χάνεις το μπούσουλα και να κάνεις λάθη.

Λάθη που κάνουμε σε μια σχέση | Διάβασε το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Βιάζεσαι, είσαι παρορμητική και δρας γρήγορα. Ανοίγεις αμέσως τα χαρτιά σου και περιμένεις και άμεσες εξελίξεις. Το ταίρι σου θα σε κρίνει ιδιαίτερα ενθουσιώδη και ίσως να μην μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά. Κάνε ένα βήμα πίσω, παν μέτρο άριστον!

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις στο μυαλό σου το ιδανικό πρότυπο συντρόφου αλλά εσύ πας αντίθετα. Πιστεύεις πως με το πείσμα και την υπομονή σου, θα διορθώσεις τα πάντα και θα φέρεις τον άλλο στα μέτρα σου. Δίνεις πολλές ευκαιρίες και αυτό μπορεί να το πληρώσεις ακριβά. Επιπλέον είσαι και πιεστική γιατί όταν ερωτεύεσαι , ζηλεύεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο έρωτας για σένα εί ναι παιχνίδι και συ ένας καλός παίκτης. Τάζεις πολλά πράγματα αλλά χάνεις και γρήγορα το ενδιαφέρον σου. Έτσι συχνά αντιμετωπίζεις μπερδέματα στην ερωτική σου ζωή. Μην κάνεις λοιπόν γρήγορα δηλώσεις αν δεν είσαι σίγουρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις ανάγκη τη ζεστασιά και τη συντροφικότητα και όταν ερωτεύεσαι, γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν. Είσαι πολύ δοτική και αυτό σε κάνει προβλέψιμη και δεδομένη. Θα πρέπει να σκέφτεσαι αν το άτομο που έχεις δίπλα σου μπορεί να δεχτεί όλα αυτά που του δίνεις απλόχερα.

ΛΕΩΝ
Είναι βέβαιο πως κάνεις λάθη, τα αναγνωρίζεις όμως; Είσαι εγωίστρια και έχεις πολλές απαιτήσεις στον έρωτα. Ερωτεύεσαι παθιασμένα και γίνεσαι απόλυτη. Περιόρισέ τα όλα αυτά αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κριτικάρεις έντονα το ταίρι σου, δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες και αναζητάς την τελειότητα. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτό μπορεί να παγώσει μια σχέση; Ούτε εσύ είσαι τέλεια, γι’αυτό αποδέξου τον έρωτά σου ακριβώς έτσι όπως είναι.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να ζεις με ένα πρόσωπο που δεν αγαπάς και προσπαθείς να καλύψεις τη μοναξιά και την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Όταν ερωτεύεσαι πολύ, ακολουθείς τα θέλω του συντρόφου σου, αφιερώνεσαι στη σχέση και απομακρύνεσαι από όλους. Κάνεις θυσίες και στο τέλος νιώθεις θύμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ερωτεύεσαι παθιασμένα και τυφλώνεσαι. Ο έρωτας σου δίνει ενέργεια. Διεισδύεις στην ψυχή του άλλου αλλά εσύ δεν ανοίγεις εύκολα τα χαρτιά σου. Ζηλεύεις και τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Πόσες φορές έχεις πει τα λάθη μου, τα πάθη μου;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ελεύθερη και ανοιχτόμυαλη. Αγαπάς τις προκλήσεις στον έρωτα, σου αρέσει να συναντάς εμπόδια. Αυτός που θα σε κάνει να τρέχεις από πίσω του, είναι το ταίρι σου. Το κακό είναι ότι όταν ο ενθουσιασμός εξαφανιστεί, διεκδικείς ξανά την ελευθερία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ερωτεύεσαι δύσκολα και προστατεύεις τον εαυτό σου για να μην πληγωθεί. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα επηρεάζουν τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου. Αν σου βάλουν λόγια, τα κάνεις όλα σαλάτα. Βάλε σε προτεραιότητα τα δικά σου συναισθήματα καθώς δεν είναι δυνατό το ταίρι σου να είναι πάντα αποδεκτό από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λειτουργείς ανατρεπτικά και απρόβλεπτα και μπερδεύεις τον έρωτα με τη φιλία. Μην ανοίγεσαι αν δεν σιγουρευτείς για τα συναισθήματά σου καθώς μετά, εύκολα το γυρνάς στο φιλικό. Περιόρισε σπασμωδικές κινήσεις και αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Νομίζεις πάντα πως ζεις τον έρωτά σου, τον κάνεις υπερπαραγωγή, τον εξιδανικεύεις αλλά εξιδανικεύεις και τα ίδια σου τα συναισθήματα. Στήνεις σενάρια και όταν βλέπεις την πραγματικότητα, απογοητεύεσαι. Προσγειώσου και απόφυγε οτιδήποτε δεν είναι αληθινό όσο και να σε μαγεύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ