Δε θέλει μόνο τρόπο, θέλει και.. τόπο. Τα αγαπημένα σημεία κάθε ζωδίου για ζευγάρωμα

Δε θέλει μόνο τρόπο, θέλει και.. τόπο. Τα αγαπημένα σημεία κάθε ζωδίου για ζευγάρωμα

Θέλεις να δώσεις λίγη ποικιλία στη σεξουαλική ζωή σου; Τότε σήκω από το κρεβάτι και αναζήτησε την ηδονή σε πιο απροσδόκητα μέρη. Τα άστρα σε συμβουλεύουν για να ανακαλύψεις ποια είναι η πρόταση στην οποία δεν θα μπορούσε να αντισταθεί!

Κριός
Ο Κριοί είναι γενικά πολύ θαρραλέοι και αποφασιστικοί, οπότε δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν θα δοκίμαζαν στο σεξ. Τους αρέσει να έχουν τον πρώτο λόγο και να είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, λατρεύουν όμως και τις προκλήσεις. Γι’ αυτό, ένα μέρος όπου σίγουρα θα απολάμβαναν το σεξ είναι ένα δοκιμαστήριο! Συνδυάζει την αίσθηση του ρίσκου επειδή πάντα μπορεί κάποιος να τραβήξει την κουρτίνα για να δει αν είναι ελεύθερο ή να πάρει τις άδειες κρεμάστρες, αλλά και τη σωματική πρόκληση του να πρέπει να κινηθούν σε ένα τόσο μικρό χώρο όπου δεν υπάρχουν και πολλά για να κρατηθείς!

Ταύρος
Οι Ταύροι απολαμβάνουν το άγγιγμα και τα προκαταρκτικά είναι γι’ αυτούς ό,τι λατρεύουν περισσότερο στο σεξ. Είναι επίσης πολύ αισθησιακοί και γενικά το σεξ με έναν Ταύρο είναι κάτι που δύσκολα ξεχνάει κανείς. Πόνταρε στη ρομαντική του φύση και ζήτησέ του να κάνετε σεξ μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο όμως θα έχετε παρκάρει σε μια τοποθεσία με καταπληκτική θέα στην πόλη ή σε κάποιο άλλο μέρος με φυσικό κάλλος. Και φυσικά βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος τριγύρω!

Δίδυμοι
Πάντα έτοιμοι για περιπέτεια και διασκέδαση, οι Δίδυμοι αναζητούν συχνά τον τρόπο να ξεφύγουν από τη ρουτίνα, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στη σχέση τους. Αυτή η διάθεση είναι που τους καθιστά δεκτικούς σε οποιαδήποτε νέα κατάσταση (ή στάση). Ένα σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι ότι οι Δίδυμοι δεν θέλουν να νιώθουν καταπίεση, γι’ αυτό όσο μεγαλύτερο σε διαστάσεις το hot spot που θα επιλέξεις τόσο το καλύτερο! Επειδή λατρεύουν την πολυτέλεια, η σουίτα ενός ξενοδοχείου δεν θα τους έπεφτε άσχημα!

Καρκίνος
Γεμάτος φαντασία, συναισθηματικός και πρωτοπόρος, ο Καρκίνος έχει πολλά χαρακτηριστικά που τον κάνουν εξαιρετικό εραστή. Η μεγάλη του αδυναμία; Το νερό! Αν θες να το απολαύσει όσο ποτέ, κανόνισε μια βραδιά καυτού σεξ σε τζακούζι ή πισίνα (ακόμα κι αν είναι πλαστική)! Εάν δεν είναι πρακτικά εύκολο, περιορίσου στη μπανιέρα ή το ντους του σπιτιού που είναι εξίσου σέξι, αν και με περισσότερες πρακτικές δυσκολίες.

Λέων
Τα λιοντάρια είναι εραστές γεμάτοι φαντασία και πάθος, οπότε σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί του ακόμα κι αν το κάνετε αποκλειστικά και μόνο στο κρεβάτι. Πάντως, αν θέλεις να τον τραβήξεις σε κάποιο μέρος πιο προκλητικό, δεν θα δυσκολευτείς, αφού δύσκολα λέει «όχι» σε οτιδήποτε αφορά το σεξ. Επειδή όχι μόνο αγαπούν το θέαμα αλλά είναι και οι ίδιο γεννημένοι πρωταγωνιστές, είναι βέβαιο ότι θα εκτιμούσαν ιδιαιτέρως το σεξ μέσα στη σκοτεινή αίθουσα ενός κινηματογράφου. Προσοχή: δεν μπορείτε να το κάνετε εάν υπάρχουν κι άλλοι θεατές, οπότε ή θα κλείσεις μια ιδιωτική προβολή ή μετάτρεψε μια γωνιά του σπιτιού σου σε home cinema.

Παρθένος
Ένας Παρθένος δεν ξεχνά ποτέ τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στη ζωή και στις σχέσεις του. Είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εξασφαλίσουν την απόλαυση της ερωτικού συντρόφου τους και το πιθανότερο είναι να ετοιμάσει εκείνος για σένα μια ιδιαίτερη βραδιά πριν το κάνεις εσύ. Εάν ωστόσο καταφέρεις να τον προλάβεις, δοκίμασε να ζήσετε μια παθιασμένη εμπειρία στη φύση που τόσο λατρεύει, όπως ένα πάρκο με γκαζόν τη νύχτα, κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι ομολογουμένως «ιδιαίτεροι» άνθρωποι. Εξαιρετικά κοινωνικοί, αλλά και ήρεμοι, έχουν ανάγκη από ένα μέρος που να είναι χαλαρωτικό αλλά ταυτόχρονα να τους δίνει πολλά ερεθίσματα, προκειμένου να αποδώσουν στο μάξιμουμ -δηλαδή μια κανονική πρόκληση! Επειδή αγαπάει πολύ και τη φύση, δοκίμασε να τον παρασύρεις σε μια ερημική παραλία.

Σκορπιός
Πάντα έτοιμος για νέες εμπειρίες και γεννημένος εραστής, ο Σκορπιός ζει κυρίως για να κάνει σεξ. Είναι διατεθειμένος να δοκιμάσει τα πάντα (έστω για μια φορά) και εάν έχεις σχέση μαζί του για μερικούς μήνες είναι βέβαιο ότι έχετε εξαντλήσει κάθε δωμάτιο του σπιτιού σε ό,τι αφορά το σεξ. Οπότε, αυτό που σας μένει είναι να βγείτε έξω. Ακόμα καλύτερα, να «πετάξετε» στον αέρα -το σεξ στην τουαλέτα του αεροπλάνου μπορεί να είναι δύσκολο (λόγω στενότητας χώρου) αλλά είναι επίσης περιπετειώδες και γενναίο, όπως ακριβώς και ο Σκορπιός σου.

Τοξότης
Εξωστρεφής και γεμάτος ενέργεια, ο Τοξότης θέλει πάντα να δοκιμάζει κάτι διαφορετικό, σε όλους τους τομείς της ζωής του. Γι’ αυτό, μη διστάσεις να του προτείνεις να δοκιμάσετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα στο σεξ -θα ενθουσιαστεί! Κι επειδή είναι πολύ περίεργος, να είσαι σίγουρη ότι έχει ήδη σκεφτεί πώς θα ήταν να κάνατε σεξ στο γραφείο (το δικό σου, το δικό του, δεν έχει σημασία). Δώσε του την ευκαιρία να το παίξει για λίγο το… αφεντικό σου και να είσαι σίγουρη ότι θα σε κάνει να γίνεις πολύ παραγωγική!

Αιγόκερως
Μπορεί να δείχνει σοβαρός και αποστασιοποιημένος στην κοινωνική ζωή του, όμως η προσωπικότητά του στο κρεβάτι είναι πολύ πιο παθιασμένη και δεν διστάζει να δοκιμάσει οτιδήποτε. Επιπλέον, επειδή είναι πολύ πειθαρχημένος, δεν το χαλάει ούτε να γίνεται υποχείριο της ερωμένης του στο σεξ. Ο καλύτερος τρόπος να αποτινάξει από πάνω του την εικόνα του «καλού παιδιού» που τόσο τον έχει στοιχειώσει (το πιο πιθανό είναι στην παιδική του ηλικία να ήταν ο καλύτερος μαθητής και οι γονείς των άλλων παιδιών να τους έλεγαν να γίνουν σαν κι αυτόν) είναι να κάνει σεξ σε μια (άδεια) αίθουσα διδασκαλίας!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι εξαιρετικά προοδευτικός (και) σε ό,τι αφορά το σεξ -αυτό σημαίνει πως όποιο περίεργο σημείο κι αν σκεφτείς για να το κάνετε, πιθανότατα το έχει κάνει εκεί ήδη. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει καθόλου αναστολές και δεν λέει ποτέ «όχι» σε οποιαδήποτε πρόκληση, οπότε μπορείς να πας στα σίγουρα, προτείνοντας σεξ στην τουαλέτα του κλαμπ.

Ιχθείς
Στον έρωτα οι Ιχθείς θέλουν όλο το πακέτο: και τον αισθησιασμό και το ρομαντισμό και το πάθος και το σεξ. Δεν είναι ότι δεν θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικά πράγματα, θα πρέπει όμως σε κάθε περίπτωση να μη θυσιάζεται η αμεσότητα της σχέσης στο βωμό του απολαυστικού σεξ. Τους ταιριάζει ένας χώρος σοφιστικέ, ήσυχος και ρομαντικός, όπως μια βιβλιοθήκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ