Πώς είναι κάθε ζώδιο στις σχέσεις; Ποια ερωτεύονται το λάθος άνθρωπο και πώς ξεπερνούν την ερωτική απογοήτευση;

Πώς είναι κάθε ζώδιο στις σχέσεις; Ποια ερωτεύονται το λάθος άνθρωπο και πώς ξεπερνούν την ερωτική απογοήτευση;

Μήπως κολλάμε σε δύσκολες καταστάσεις ή λάθος ανθρώπους καταλήγοντας έτσι πάντα στο ίδιο αδιέξοδο; Τι λέει το ζώδιό σου;

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας νιώθουμε απογοητευμένοι από τη σχέση μας. Εμπόδια, δυσκολίες και προβλήματα την αποδυναμώνουν. Ο εαυτός μας είναι πολύτιμος και θα πρέπει να σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας. Θα πρέπει όμως πρώτα να έχουμε κάνει τον απολογισμό μας. Μήπως κολλάμε σε δύσκολες καταστάσεις ή λάθος ανθρώπους καταλήγοντας έτσι πάντα στο ίδιο αδιέξοδο;

Διάβασε τι λέει το ζώδιό σου γι’ αυτό αλλά και ο ωροσκόπος σου!

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να είσαι πάντα ο νικητής. Όταν απογοητεύεσαι από τη σχέση σου, θα πρέπει να εκτονώνεις την ενέργειά σου σε αγαπημένες δραστηριότητες έτσι ώστε να μην υπάρχει χρόνος για να σκεφτείς δυσάρεστα πράγματα. Είσαι δυναμική, εκτόνωσε το θυμό σου κάνοντας σπορ ή βγαίνοντας με αγαπημένα πρόσωπα. Μέσα από την κοινωνικότητα, θα κάνεις μια νέα αρχή.

Βιάζεσαι να προχωρήσεις μια σχέση και παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις χωρίς να σκεφτείς όλα τα δεδομένα. Είσαι παρορμητική και θέλεις να απολαμβάνεις τον έρωτα αλλά τελικά, μήπως φοβάσαι να χάσεις την ελευθερία σου και κάνεις λανθασμένες επιλογές; Θα πρέπει να δίνεις χρόνο σε μια σχέση για να μην πέφτεις σε παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπάς τις απολαύσεις και όταν απογοητεύεσαι από μια σχέση, το ρίχνεις στο φαγητό. Ο πλανήτης σου όμως είναι η Αφροδίτη και θα πρέπει να φροντίζεις την εμφάνισή σου αποφεύγοντας να πάρεις κιλά. Γράψου σε ένα γυμναστήριο, ανανέωσε την εμφάνισή σου για να νιώσεις καλύτερα και να μπεις ξανά στο παιχνίδι του έρωτα. Με αυτόν τον τρόπο θα ανέβεις ψυχολογικά.

Αγαπάς την ασφάλεια, τη σιγουριά, τη σταθερότητα και όχι τις περιστασιακές σχέσεις. Παθιάζεσαι με τα άτομα που σου προσφέρουν αυτά που επιθυμείς αλλά είσαι πεισματάρα και θέλεις πάντα να περνάει το δικό σου. Ζήσε τον έρωτα χωρίς να έχεις πολλές απαιτήσεις, μην κολλάς και μην χάνεις το χρόνο σου. Μην μπερδεύεις την απόλαυση με την σταθερότητα. Ό,τι σε συγκλονίζει ερωτικά, δεν σημαίνει πως είναι και ο έρωτας της ζωής σου. Για να κάνεις σωστές επιλογές, θα πρέπει να βάζεις και τη λογική σου να δουλεύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο και αν απογοητεύεσαι ερωτικά, πολύ σύντομα το ξεπερνάς. Μπορεί να μην είσαι καθόλου καλά συναισθηματικά, να νομίζεις πως έχει έρθει η καταστροφή, θα βρεις γρήγορα τις λύσεις. Μπορεί να κάνεις ένα μικρό ταξίδι, να βγεις έξω με αγαπημένα πρόσωπα, να διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο, να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η συζήτηση και η παρέες σου αρέσουν πολύ. Κάνεις πράγματα που σε ανανεώνουν.

Μπορεί να έχεις κάνει λανθασμένες επιλογές στη ζωή σου, όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και από τα λάθη μαθαίνεις. Η αλήθεια είναι πως είσαι επιπόλαιη και επιφανειακή στις σχέσεις σου. Σκέφτεσαι το τώρα και επιλέγεις άτομα που δεν πληρούν τις προυποθέσεις μιας σταθερής σχέσης. Είσαι λίγο άστατη αλλά τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Σοβαρή σχέση θα κάνεις όταν θα έχεις αποκτήσει πολλές εμπειρίες και θα έχεις ζήσει πολλές περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι πως θέλεις το χρόνο σου για να ξεπεράσεις μια ερωτική απογοήτευση. Περνάς πολλά στάδια, πονάς, κλαις, βγάζεις από μέσα σου τα αρνητικά συναισθήματα. Περνάει πολύ καιρός για να φτάσεις στο σημείο να κάνεις μια νέα αρχή. Θα πρέπει να απομακρύνεις από κοντά σου κάθε αντικείμενο που φέρνει στο μυαλό σου μνήμες του πρώην, να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Οι συμβουλές και η αγάπη που θα εισπράξεις από αυτά, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Οι λανθασμένες επιλογές σου γίνονται γιατί βιάζεσαι να κάνεις οικογένεια και παιδιά. Δένεσαι και στηρίζεσαι στους άλλους χωρίς να έχεις σκεφτεί λογικά και πρακτικά. Είσαι παρορμητική και πιστεύεις πως αυτά που αισθάνεσαι εσύ, αισθάνονται και οι άλλοι για σένα. Προσπάθησε να είσαι συναισθηματικά πάντα συγκροτημένη.

ΛΕΩΝ

Όταν απογοητεύεσαι ερωτικά, πέφτεις στα πατώματα καθώς πληγώνεται ο εγωισμός σου. Η λύση είναι να φλερτάρεις, να βγεις, να κάνεις νέες γνωριμίες. Τραβάς τα βλέμματα, αρέσεις, είσαι εκρηκτική και ανεβαίνεις γρήγορα ψυχολογικά με μια νέα παρουσία στη ζωή σου. Αλλά ακόμα και αν δεν έχεις τη διάθεση για μια νέα αρχή, η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί από τα κομπλιμέντα που εισπράττεις.

Η αλήθεια είναι ότι είσαι πεισματάρα και δεν παραδέχεσαι τις λανθασμένες επιλογές σου αν δεν τσαλακωθεί ο εγωισμός σου. Κάνεις λάθη γιατί έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, να πετύχεις κάθε στόχο. Πιστεύεις πως αν κάποιος σε ερωτευτεί, μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου. Νομίζεις πως ο έρωτας εξαρτάται μόνο από σένα; Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου σε κάθε νέα γνωριμία και μην μπαίνεις σε καταστάσεις που από την αρχή είναι στραβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιδράς σε κάθε απογοήτευση με τη λογική. Μπαίνεις εκ νέου σε ένα πρόγραμμα, σε μια σειρά. Επικεντρώνεσαι στους στόχους σου, βάζεις σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά σου και κάνεις πράγματα που είχες ξεχασμένα. Εργασιοθεραπεία είναι η λύση καθώς έτσι θα νιώσεις πάλι δυνατή, σίγουρη και σταθερή.

Αναζητάς το τέλειο και ιδανικό ταίρι αλλά μάλλον θα πρέπει να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα και σε πιο βατές επιλογές. Τρως κολλήματα με ανθρώπους που στην ουσία δεν αξίζουν. Επειδή είσαι ο άνθρωπος της υπηρεσίας και της προσφοράς, επιλέγεις ανθρώπους που χρειάζονται υποστήριξη και βοήθεια γιατί έτσι νιώθεις πως προσφέρεις. Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι για δυο και θα πρέπει να το λαμβάνεις υπόψη σου αυτό πριν τα δώσεις όλα σε έναν λάθος άνθρωπο.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα πρέπει να απογοητεύεσαι ερωτικά γιατί ξέρεις πως περιμένει στη σειρά ο επόμενος. Η μοναξιά ουσιαστικά σε τρομάζει και δεν θα πρέπει να βιαστείς να ξεκινήσεις μια σχέση για να μην μείνεις μόνη. θα ήταν καλό να απολαύσεις την ελευθερία σου, να βγεις να εκτονωθείς, να ξεκινήσεις ένα χόμπι, να παίξεις ερωτικά, να κάνεις αγορές, να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και να λάμψεις.

Η αλήθεια είναι ότι κάνεις λάθος επιλογές αλλά δυστυχώς δεν μαθαίνεις από αυτές. Σου αρέσουν το συναίσθημα, η τρυφερότητα, ο έρωτας, ο ρομαντισμός και προτιμάς να είσαι με κάποιον που δεν σε καλύπτει παρά μόνη. Ζεις δύσκολες καταστάσεις, αναγκάζεσαι να ρίξεις τον πήχη, καταπίνεις κακές συμπεριφορές και δίνεις πολλές ευκαιρίες. Μπουχτίζεις, όμως ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Θα πρέπει να υψώσεις το ανάστημά σου, να διώξεις τις ανασφάλειές σου ή να μείνεις για λίγο μόνη για να δεις πραγματικά τι θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν κάποιος σε απογοητεύει ερωτικά, σκέφτεσαι σενάρια για να πάρεις εκδίκηση. Καλό θα ήταν να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και να αρχίσεις να ξεδιπλώνεις ξανά τον ερωτισμό σου. Είναι βέβαιο πως θα νιώσεις καλύτερα και θα βρεις κάτι ενδιαφέρον. Ένας νέος έρωτας θα κάνει τη ζωή σου πολύ διαφορετική.

Η αλήθεια είναι ότι σου αρέσουν τα δύσκολα, τα περίεργα, τα μυστήρια, τα κρυφά, το παρασκήνιο. Μπορείς εύκολα να κολλήσεις σε προβληματικές καταστάσεις, ζητάς συναίσθημα και αποκλειστικότητα και στη συνέχεια αντιλαμβάνεσαι πως δεν καλύπτεσαι. Μήπως η δική σου συμπεριφορά δεν είναι η κατάλληλη; Καλό θα ήταν να μετριάσεις το πάθος που σε κυριεύει και να προσεγγίζεις ανθρώπους που μαζί τους θα ζεις έναν ήρεμο έρωτα. Εκεί θα αφοσιωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι βέβαιο πως ξεπερνάς την ερωτική απογοήτευση, δεν κάθεσαι να κλαις για κάτι που έληξε και αν το κάνεις θα είναι για λίγο. Κάνεις πράγματα που σε βγάζουν από το αδιέξοδο, η ζωή είναι ωραία, ασχολείσαι με χίλιες δραστηριότητες. Κάνεις ταξίδια, βγαίνεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλάζεις στέκια, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες, βρίσκεις ξανά τη χαρά της ζωής.

Ο έρωτας είναι παιχνίδι, διασκέδαση, δεν σου αρέσουν οι δύσκολες περιπτώσεις. Κάνεις λανθασμένες επιλογές γιατί ουσιαστικά φοβάσαι τη δέσμευση. Αγαπάς την ελευθερία σου και τρέμεις στην ιδέα πως θα εγκλωβιστείς σε μια σχέση που μπορεί να χάσεις και τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάνεις επιλογές που δεν σε καταπιέζουν ή μπλέκεις με πρόσωπα που δεν μπορούν να σου δοθούν ολοκληρωτικά. Θα κάνεις τις σωστές επιλογές όταν θα έχεις πολλές εμπειρίες, θα έχεις ωριμάσει και θα αφήνεσαι συναισθηματικά, όταν θα είσαι έτοιμη να δεσμευτείς ολοκληρωτικά και ουσιαστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν απογοητεύεσαι ερωτικά, σκέφτεσαι τι σου αξίζει, τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις για να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου. Βάζεις νέους στόχους και αφήνεις πίσω σου το παρελθόν. Η καριέρα σε βοηθάει καθώς ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Σε ένα μοναχικό διάστημα, κατανοείς τα λάθη σου, τις συμπεριφορές σου και κάνεις καλύτερες επιλογές στο μέλλον. Βιώνοντας την απογοήτευση, δεν θα πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου ούτε να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

Η αλήθεια είναι ότι αναζητάς το τέλειο, το ιδανικό. Επηρεάζεσαι από τους άλλους όταν σου λένε πως αξίζεις κάτι καλύτερο και ζητάς πάντα περισσότερα από τον άλλο. Ανεβάζεις τον πήχη ψηλά, βάζεις όρια και κανονισμούς, έχεις απαιτήσεις. Δεν αφήνεσαι στα συναισθήματά σου, δεν ζεις τη στιγμή και όσα ο άλλος μπορεί να σου προσφέρει. Δεν υπάρχει τέλεια σχέση ούτε τέλειος σύντροφος. Προσπάθησε να συνδυάσεις τη λογική με το συναίσθημα για να μην κάνεις λανθασμένες επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεπερνάς εύκολα την ερωτική απογοήτευση καθώς αγαπάς την ελευθερία σου κατά βάθος. Γίνεσαι μέλος μιας ομάδας, δικτυώνεσαι με ανθρώπους, γελάς, ανταλλάσσεις τις απόψεις σου για διάφορα θέματα. Καλύτερα όλα αυτά παρά να κάνεις μια νέα σχέση άμεσα. Είσαι ευάλωτη συναισθηματικά και μπορεί να ζήσεις ένα νέο μεγάλο έρωτα, ένα νέο πάθος που γρήγορα θα ξεφουσκώσει. Ο έρωτας με έρωτα περνά αλλά για να κάνεις μια σταθερή σχέση, πρέπει να πάρεις το χρόνο σου.

Στον έρωτα σε εξιτάρει το περίεργο, το διαφορετικό και μπλέκεις σε περίεργες καταστάσεις, με ανθρώπους που μπορεί να υπάρχει ηλικιακή διαφορά ή χάσμα μορφωτικό, κοινωνικό. Στην ουσία επιλέγεις λανθασμένα πρόσωπα, σκέψου καλύτερα πως θα ήθελες να είναι ο ιδανικός σύντροφος, η προσωπικότητα του συντρόφου σου, δες αν ο άλλος πληροί τις προϋποθέσεις για μια μόνιμη σχέση για να μην  απογοητευτείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ερωτική απογοήτευση για σένα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Είναι σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου, η καταστροφή, κλαις, ζεις ένα δράμα, πέφτεις στα πόδια του άλλου για να γυρίσει πίσω, κάνεις τα πάντα για να ξαναβρεθείς στην αγκαλιά του. Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, μην παρασύρεσαι σε δρόμους που σε κρατάνε πίσω. Κάνε δημιουργικά πράγματα, πήγαινε μια βόλτα στη θάλασσα και ο έρωτας θα έρθει ξανά εκεί που δεν το περιμένεις.

Η αλήθεια είναι ότι εξιδανικεύεις, δεν αγαπάς τη μοναξιά, είσαι ανασφαλής. Είσαι ευάλωτη και πέφτεις συχνά σε λανθασμένους ανθρώπους. Πολλές φορές δεν έχεις ερωτευτεί πραγματικά, απλά πλάθεις στο μυαλό σου ρομαντικές ιστορίες που απέχουν από την πραγματικότητα. Ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι και κάποια στιγμή ξυπνάς απότομα. Μην ωραιοποιείς και μην εξιδανικεύεις κάθε γνωριμία, αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου και πίστεψε στην αξία σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ