Προοδευμένος Ωροσκόπος – Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Προοδευμένος Ωροσκόπος – Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

Ο ωροσκόπος είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την διερεύνηση της προσωπικότητάς μας. Δεν είναι πλανήτης ή αστρικό σώμα, είναι το ζώδιο που προκύπτει μετά από υπολογισμούς που βασίζονται στην τοπική ώρα γέννησης και στο γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Έτσι, πολλοί άνθρωποι έχουν το ίδιο ζώδιο αλλά δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.

Οι μοίρες του ωροσκόπου αλλάζουν κάθε 4 λεπτά, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την ακριβή ώρα γέννησής μας πριν αναζητήσουμε να μάθουμε το χάρτη μας.

Ο ωροσκόπος δείχνει το χαρακτήρα μας και τον τρόπο που εκφραζόμαστε. Είναι η πρώτη εντύπωση που δίνουμε στους άλλους καθώς και πως φαινόμαστε εξωτερικά. Δείχνει τα ταλέντα μας και τις δυνατότητές μας. Αν το ζώδιο του ωροσκόπου δεν είναι συμβατό με τα άλλα στοιχεία του ωροσκοπίου, η πρώτη εντύπωση που δίνουμε είναι λανθασμένη. Ο ωροσκόπος λειτουργεί από την πρώτη στιγμή της γέννησής μας, όμως θα πρέπει να ωριμάσουμε για να συνειδητοποιήσουμε τις πραγματικές μας ανάγκες και αυτό γίνεται γύρω στα 30 μας χρόνια, σ ’αυτό βοηθάει και η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιό μας.

Ο προοδευμένος ωροσκόπος μάς δείχνει πως θα ζήσουμε σε προχωρημένη ηλικία. Γύρω στα 30 μας χρόνια έχουμε επιρροές από το επόμενο ζώδιο που βρίσκεται ο ωροσκόπος μας. Γύρω στα 60 από το μεθεπόμενο κλπ. Πχ. Αν έχεις ωροσκόπο Παρθένο στη 0 μοίρα, στα 30 θα πάρεις τα χαρακτηριστικά του Ζυγού, στα 60 τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού κλπ. Για να το υπολογίσεις σωστά και να ξέρεις πότε θα περάσεις στο επόμενο ζώδιο, θα πρέπει να ξέρεις και τη μοίρα του ωροσκόπου σου και να μετράς 30 μοίρες μπροστά.

 Ποιος είναι ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ
Είσαι δυναμική και δραστήρια. Διαθέτεις τόλμη και αποφασιστικότητα, βάζεις στόχους και τους κατακτάς. Είσαι αρχηγός στην παρέα σου, αυθόρμητη και ενθουσιώδης. Ερωτεύεσαι παράφορα αλλά εύκολα χάνεις το ενδιαφέρον σου. Θυμώνεις εύκολα αλλά το ξεχνάς γρήγορα. Παίρνεις γρήγορες αποφάσεις τις οποίες εύκολα μετανιώνεις. Ξοδεύεις χρήματα για να περνάς καλά.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ήρεμη και ευγενική, δεν κάνεις εύκολα αλλαγές και δεν αλλάζεις εύκολα συνήθειες. Αγαπάς τις ανέσεις, την πολυτέλεια, το καλό φαγητό και την καλαισθησία. Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις με υπομονή και επιμονή. Είσαι ρομαντική και αισθησιακή και στον έρωτα γίνεσαι κτητική και απαιτητική. Διαθέτεις πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη και κολλάς πολύ στην ύλη.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ
Είσαι επικοινωνιακή, δραστήρια και εξωστρεφής. Έχεις ευχάριστη προσωπικότητα και είσαι η ψυχή της παρέας. Προσαρμόζεσαι εύκολα και αγαπάς τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Πολλές φορές η λογική τσακώνεται με το συναίσθημα και βγαίνει μια κυκλοθυμία που σε οδηγεί σε επιπολαιότητες και αστάθεια στις σχέσεις σου. Στον έρωτα πρέπει να κατακτήσουν πρώτα το μυαλό σου. Αγαπάς την ελευθερία, είσαι έξυπνη αλλά και νευρική και σπάταλη. Δεν κατασταλάζεις εύκολα κάπου.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ευγενική και πολύ συναισθηματική. Αγαπάς τη σιγουριά και την ασφάλεια. Συμπαραστέκεσαι στους γύρω σου δίνοντας τις συμβουλές σου. Είσαι ευαίσθητη και προστατευτική. Θέλεις να νιώθεις πως σε αγαπούν και πολλές φορές πνίγεις τους άλλους με την αγάπη σου. Είσαι προσεχτική σε οικονομικά θέματα και σπαταλάς μόνο για την ευχαρίστησή σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μειωμένη. Το σπίτι και η οικογένεια είναι το καταφύγιό σου.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ
Είσαι δημιουργική, ενθουσιώδης, μεγαλόψυχη, ανοιχτόκαρδη. Έχεις πολλές φιλοδοξίες και επιβάλλεις τα θέλω σου. Θέλεις να σε θαυμάζουν, να σε επαινούν. Ζεις με πάθος τον έρωτα και θέλεις να έχεις πάντα τον πρώτο λόγο. Οικονομικά είσαι σπάταλη καθώς ότι σου αρέσει θέλεις να το έχεις. Δεν αγαπάς την πίεση, είσαι ισχυρογνώμων, αυταρχική και δεν κάνεις υπομονή. Η γενναιοδωρία σου είναι πολλές φορές υπερβολική. Αφιερώνεσαι με πάθος σε ότι σου αρέσει.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι σεμνή, ευγενική, διακριτική, συντηρητική και πειθαρχείς στα πρέπει. Ασχολείσαι με τη λεπτομέρεια, κυριαρχεί τάξη και τελειότητα στο χώρο σου και τη ζωή σου. Είσαι εργατική, εμπνέεις εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στους γύρω σου. Στις σχέσεις σου είσαι συγκρατημένη, επικρίνεις και σχολιάζεις το σύντροφό σου. Οικονομικά είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και κρατάς ισορροπίες. Είσαι αγχώδης και εριστική. Βάζεις κανόνες και περιορισμούς ακόμα και στον εαυτό σου.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ
Είσαι δίκαιη, δημοκρατική, αγαπάς την παρέα και τη συντροφικότητα. Προσπαθείς να διατηρείς την ισορροπία και την αρμονία γύρω σου, δεν θέλεις να αναστατώνεις τους άλλους. Πολλές φορές είσαι δυναμική και αποφασιστική και άλλες φορές ανασφαλής, αναζητάς την υποστήριξη από αγαπημένα πρόσωπα. Αγαπάς την καλαισθησία, την ομορφιά, την επικοινωνία. Στις σχέσεις σου μένεις εγκλωβισμένη κάποιες φορές γιατί φοβάσαι πώς αν φύγεις, θα το μετανιώσεις. Οικονομικά κρατάς ισορροπίες και όταν είσαι πιο άνετη, ξοδεύεις για τον εαυτό σου.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι δυναμική, υπομονετική και πολύ συναισθηματική. Διαθέτεις διαίσθηση, φαντασία, μαγνητισμό, μυστήριο. Έχεις αντοχές, επιμονή και αποφασιστικότητα. Στις σχέσεις σου λειτουργείς με πάθος και τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Είσαι πολύ σεξουαλική αλλά και καχύποπτη, ζηλιάρα, δεν συγχωρείς εύκολα όσους σε έχουν πειράξει. Όταν σε πληγώσουν, κλείνεσαι στον εαυτό σου και εκδικείσαι. Οικονομικά, κάνεις σωστή διαχείριση και πολλές φορές δίνεις χρήματα σε φιλανθρωπίες.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι αισιόδοξη, χαρούμενη και πολύ κοινωνική. Ξεπερνάς τις δυσκολίες και τα εμπόδια χάρις στην καλή σου διάθεση και το χαμόγελο. Αγαπάς τα ταξίδια, τη φύση, τα σπορ και θέλεις να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και πολιτισμούς. Στις σχέσεις σου θέλεις να νιώθεις ελευθερία και ανεξαρτησία. Πολλές φορές είσαι επιπόλαιη και βαριέσαι εύκολα ή δεν προσπαθείς πολύ για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Οικονομικά είσαι σπάταλη καθώς θέλεις να έχεις ότι σου αρέσει αλλά ξέρεις να ζεις και με τα λίγα. Είσαι έξυπνη και βλέπεις κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι συνεπής, υπεύθυνη, σοβαρή, αξιόπιστη, συγκροτημένη, ώριμη ακόμα και σε παιδική ηλικία και όλοι σε εμπιστεύονται. Είσαι φιλόδοξη και αναζητάς την επαγγελματική και οικονομική επιτυχία. Δουλεύεις πολύ, βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις με υπομονή και μέθοδο. Έχεις σταθερές απόψεις και εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου όταν νιώσεις ασφάλεια, σιγουριά και οικειότητα. Αγαπάς την οικογένεια και γίνεσαι προστατευτική και τρυφερή. Πολλές φορές είσαι απαισιόδοξη και τσιγκούνα. Αποταμιεύεις χρήματα για να αποκτήσεις περιουσία.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι συμπονετική, φιλάνθρωπη, έχεις κοινωνικές ευαισθησίες. Είσαι έξυπνη, με ανεπτυγμένη αντίληψη, πρωτοποριακή, εφευρετική και θέλεις να μαθαίνεις νέα πράγματα. Πολλές φορές επαναστατείς χωρίς αιτία και αμφισβητείς. Προσφέρεις και στηρίζεις όσους σε έχουν ανάγκη. Ερωτικά, είσαι ελεύθερη και ανεξάρτητη αλλά όταν αγαπήσεις πραγματικά αφοσιώνεσαι. Μερικές φορές είσαι αδιάκριτη, εκκεντρική και αντιδραστική. Οικονομικά, είσαι σπάταλη και δεν σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις χρήματα και περιουσία.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΥΣ
Είσαι ευαίσθητη, συμπονετική και βοηθάς τους συνανθρώπους σου θυσιάζοντας ακόμα και τις προσωπικές σου επιθυμίες. Είσαι ονειροπόλα και πολλές φορές πλάθεις με την φαντασία σου ένα δικό σου κόσμο μακριά από την πραγματικότητα. Στηρίζεις και συμπαραστέκεσαι στους γύρω σου. Δεν διαθέτεις ιδιαίτερη υπομονή και δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Ερωτικά, ενθουσιάζεσαι εύκολα και πληγώνεσαι εύκολα. Τα οικονομικά δεν είναι η προτεραιότητά σου, αναζητάς περισσότερο τη συναισθηματική κάλυψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ