Κάθε πότε ζευγαρώνει το κάθε ζώδιο;

Κάθε πότε ζευγαρώνει το κάθε ζώδιο;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν η ημερομηνία γέννησης επηρεάζει την ερωτική σου ζωή;

Το σεξ για πολλούς ανθρώπους αποτελεί βασική ανάγκη ενώ υπάρχει και η κατηγορία εκείνων που δεν το θεωρούν καν ως προτεραιότητα στη σχέση τους. Η σεξουαλική επιθυμία διαφέρει από άτομο σε άτομο, σχετίζεται φυσικά με την διάθεση ωστόσο σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν η συχνότητα που κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου σχετίζεται με το ζώδιο του τότε η απάντηση είναι θετική. Όπως σε όλους τους τομείς έτσι και σε αυτή την περίπτωση τα άστρα έχουν την απάντηση.

Πόσο συχνά κάνει σεξ ένα ζώδιο;

Κριός:

Μέρα παρά μέρα

Κλασικό ζώδιο της φωτιάς ο Κριός, εκτός από ισχυρή θέληση, έχει μεγάλη ανάγκη για σεξ. Επιλέγει αυτόν-η που θέλει και τον ενδιαφέρει η ποιότητα.

Ταύρος:

Κάθε Σαββατοκύριακο

Ο Ταύρος είναι γοητευτικός, επιλεκτικός και γνωρίζει πως του αξίζουν τα καλύτερα. Έχει τεράστια υπομονή και συνήθως είναι πιστός. Γι αυτό και δεν του είναι τίποτα να περιμένει μέχρι το σαββατοκύριακο όπου θα απολαύσει το σεξ όπως εκείνος/η θέλει.

Δίδυμοι:

Μία φορά τον μήνα ή καθημερινά

Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει έναν Δίδυμο καθώς ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά του είναι η υπερβολή. Έτσι και στο σεξ. Όταν βρίσκεται σε μία φάση της ζωής του όπου η προσοχή του είναι στραμμένη αλλού τότε θα κάνει ελάχιστα. Αν όμως ερωτευτεί θα επιδιώκει να κάνει συνέχεια.

Καρκίνος:

Κάθε βράδυ

Από τη φύση τους οι Καρκίνοι δίνουν αγάπη και φροντίδα στον σύντροφό τους. Αν λοιπόν βρουν τον κατάλληλο θέλουν να κάνουν σεξ κάθε βράδυ και μάλιστα παραπάνω από μία φορά.

Λέων:

1 φορά την εβδομάδα

Οι Λέοντες φημίζονται για την ανεπιτήδευτη ομορφιά που εκπέμπουν. Μπορούν να ρίξουν όποιον βρεθεί στο οπτικό του πεδίο όμως αν το σεξ και ο έρωτας τους απομακρύνουν από τις φιλοδοξίες τους τότε θα το στερηθούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παρθένος:

2 έως 3 φορές την εβδομάδα

Ποιος να το περίμενε ότι ο οργανωτικός Παρθένος θα κάνει σεξ τρεις φορές την εβδομάδα; Δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό και στοχεύει στο να τελειοποιεί την τεχνική του.

Ζυγός:

3 έως 4 φορές την εβδομάδα

Όταν οι Ζυγοί θέλουν κάτι δεν το κρύβουν γι αυτό και αποζητούν την ευχαρίστηση από τον σύντροφό τους με κάθε ευκαιρία.

Σκορπιός:

Κάθε ημέρα

Φαίνεται κλισέ αλλά πράγματι ο Σκορπιός θα κάνει σεξ με την πρώτη ευκαιρία.

Τοξότης:

Πολύ συχνά ή σπάνια

Οι Τοξότες ως ελεύθερα πνεύματα ταξιδεύουν σε έναν δικό τους κόσμο. Το σεξ δεν αποτελεί βασική προτεραιότητά τους όταν όμως βρουν έναν σύντροφο που θα συνδεθούν πνευματικά και σωματικά μαζί του τότε θα δοθούν ολοκληρωτικά.

Αιγόκερως:

Ελάχιστα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας / Σε μεγάλο βαθμό το Σαββατοκύριακο

Ως κλασικό ζώδιο της γης ο Αιγόκερος δύσκολα θα παρεκκλίνει από το καθημερινό του πρόγραμμα για να κάνει σεξ. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο γίνεται άλλος άνθρωπος με σκοπό να ικανοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τον/την σύντροφό του.

Υδροχόος:

Μια φορά στις δύο εβδομάδες

Εξαιρετικά περιπετειώδης και δύσκολος ο Υδροχόος χρειάζεται να συνδεθεί πνευματικά με τον σύντροφό του προτού καταλήξει στο κρεβάτι.

Ιχθύς:

Συχνά μέσα στην εβδομάδα

Ως προς το συναισθηματικό κομμάτι ο Ιχθύς λειτουργεί σαν τον Καρκίνο. Γίνεται ιδιαίτερα προστατευτικός με τα συναισθήματά του αν όμως καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, σού δίνεται ολοκληρωτικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ