Σε τι δειλιάζεις περισσότερο σύμφωνα με το ζώδιο σου

Σε τι δειλιάζεις περισσότερο σύμφωνα με το ζώδιο σου

Δεν είναι όλοι γεννημένοι για γενναίες πράξεις.

Δεν είναι όλοι γεννημένοι για γενναίες πράξεις. Μας αρέσει να τις βλέπουμε στα επικά μυθιστορήματα και στις ταινίες υπερήρωων, αλλά άραγε στην πραγματική ζωή, είμαστε τόσο γενναίοι; Μπορούμε να γίνουμε οι ήρωες που θέλουμε να είμαστε; Ή, στα δύσκολα τρέχουμε να κρυφτούμε;

Εκεί έρχεται η αστρολογία, καθώς λειτουργεί ως ένας καλός οδηγός για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Ποιο είναι, λοιπόν, το πράγμα που κάνει το κάθε ζώδιο να δειλιάζει και πώς το εκφράζει, σύμφωνα με την Ruby Miranda του Your Tango;

Κριός

Λέει ψέματα. Το κάνει για να σωθεί από άβολες καταστάσεις. Λέει ψέματα και τα υπερασπίζεται μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Δεν θα μπορέσεις ποτέ να τον αντιμετωπίσεις στο ψέμα του, καθώς ποτέ δεν θα το παραδεχτεί. Μην ζητήσεις συγγνώμη, γιατί ποτέ δεν θα πάρεις συγγνώμη από έναν Κριό.

Ταύρος

Εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Ενώ αυτό μπορεί να είναι κάτι με το οποίο όλοι έχουμε προβλήματα, ο Ταύρος θα κάνει πίσω, κυριολεκτικά, από μια κατάσταση την οποία δεν εμπιστεύεται χωρίς έστω να … δοκιμάσει.

Δεν προσπαθεί, δεν κάνει καν προσπάθεια και συχνά βγαίνει ζημιωμένος εξαιτίας αυτού του παράλογου φόβου. Η αυτο-προσπάθεια δεν είναι μεγάλη με αυτό το ζώδιο.

Δίδυμοι

Ελλειψη επικοινωνίας. Το αφήνει όλα σε σένα για να τα λύσεις. Εάν έχεις μια διαφωνία με ένα Δίδυμο, θα φύγει χωρίς να πει τίποτα, βλέποντας σε να χτυπιέσαι να βρεις άκρη μαζί του και δεν θα ξανακούσεις κάτι για αυτόν.

Φοβούνται, με κάθε τρόπο, την αντιπαράθεση.

Καρκίνος

Κρατάει κακία για πάντα. Αντί να αποδεχτεί μια περίσταση και να προσπαθήσει να προχωρήσει στη ζωή, κρατιέται γερά σε όσα μισεί και τα αφήνει να μετατραπούν σε πικρία.

Ο Καρκίνος έχει μια πολύ δειλή προσέγγιση για την ανάπτυξη και τη βελτίωση του τρόπου ζωής του.

Λέων

Ο Λέοντας αρέσκεται να πιστεύει ότι είναι το αποκορύφωμα ενός θαρραλέου ανθρώπου. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει.

Ο Λέοντας μπαίνει στα δύσκολα μόνο αν κάποιος παρακολουθεί. Χωρίς ένα ακροατήριο, κρύβεται στο σκοτάδι, εκεί όπου είναι ασφαλής και δεν χρειάζεται να εκτεθεί. Η δειλία του βγαίνει ως κοινωνικό άγχος.

Παρθένος

Ποτέ δεν προχωράει μπροστά. Ο Παρθένος κολλάει. Είναι το πιο «κολλημένο» ζώδιο που υπάρχει. Φοβάται το μέλλον και δεν μπορεί να δει τίποτε άλλο παρά δυστυχία σε αυτό. Έτσι ριζώνει σε μια θέση (και κατάσταση του μυαλού) και ποτέ δεν ξεφεύγει.

Η δειλία του φαίνεται στις λανθασμένες επιλογές ζωής του, εκείνες που πάντα τον κρατούν κολλημένο.

Ζυγός

Η εκπλήρωση μιας υπόσχεσης. Ο Ζυγός θέλει να είναι αρεστός, οπότε θα πει τα πάντα για να κάνει ένα άτομο ευτυχισμένο και αυτό σημαίνει ότι θα κάνει το άλλο πρόσωπο να πιστέψει ότι είναι αξιόπιστος και έντιμος.

Δεν είναι έντιμος. Ο Ζυγός είναι ψεύτης και τα ψέματα βασίζονται σε δειλία.

Σκορπιός

Κάνει πίσω σε ένα μεγάλο εγχείρημα. Στον Σκορπιό αρέσει να εμπλέκεται, αλλά κατά το ήμισυ, καθώς θα παρατηρήσεις ότι ο φίλος σου Σκορπιός εμφανίζει πολλές δικαιολογίες σχετικά με το γιατί τελικά δεν έπρεπε να συμμετάσχει καθόλου.

Όταν πρόκειται για την εκπλήρωση μιας δέσμευσης, η δειλία του τον εμποδίζει να είναι εντάξει και να εκπληρώσει αυτά που έχει υποσχεθεί.

Τοξότης

Προσαρμογή. Απλώς δεν μπορεί. Και αυτό είναι δειλία, γιατί για να επιβιώσουμε, πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσουμε και να δράσουμε κάπως φυσιολογικά.

Ο Τοξότης είναι τόσο φοβισμένος να θεωρηθεί ως «απλά ένας άλλος άνθρωπος», που καταλήγει απομονωμένος και μόνος, απλώς και μόνο επειδή ο φόβος του να ταιριάξει σε μια κατάσταση, ακυρώνει κάθε προσπάθεια του.Αιγόκερως

Δεν προσαρμόζεται. Ακριβώς όπως ο Τοξότης, φοβάται να προσαρμοστεί. Έχει μια απεγνωσμένη ανάγκη να αρέσει και με την πρώτη αντίσταση, κάνει πίσω και σου δίνει ότι θέλεις.

Αγωνίζεται σκληρά, αλλά μόνο για αυτό που θέλει. Φοβάται να εκφράσει τη γνώμη του και υποφέρει γι ‘αυτό.

Υδροχόος

Η δειλία του Υδροχόου είναι τόσο βαθιά που γίνεται τρόπος ζωής. Ο φόβος του κόσμου τον κάνει να δημιουργεί μηχανισμό άμυνας.

Υπερασπίζεται τη δειλή δράση του και σπάνια κοιτάζει προς τα μέσα για να δει αν αυτό που κάνει είναι σωστό ή λάθος. Η δειλία του είναι μια αδυναμία στο να είναι αντικειμενικός.

Ιχθείς

Όπως και ο Ζυγός, ο Ιχθύς φοβάται να διαφωνεί με τους ανθρώπους και σίγουρα μια ζωή όπου λέει και κάνει πράγματα μόνο για να αποφύγει την απόρριψη, δεν είναι ευτυχισμένη. Δεν είναι αυθεντική και αυτό είναι σίγουρο.

Ο Ιχθύς δεν θέλει να εκνευριστείς μαζί του και δειλιάζει με την ιδέα ότι θα σε δυσαρεστήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ