Meghan και Harry: Πώς εξηγούν τα ζώδια τη συμπεριφορά τους και τι λένε για το μέλλον τους

Meghan και Harry: Πώς εξηγούν τα ζώδια τη συμπεριφορά τους και τι λένε για το μέλλον τους

Η αστρολογία δεν είναι ακριβώς επιστήμη, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα ζώδια μπορούν να "πουν" πολλά και για τις σχέσεις των ζευγαριών.

Η αστρολογία δεν είναι ακριβώς επιστήμη, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα ζώδια μπορούν να «πουν» πολλά και για τις σχέσεις των ζευγαριών. Αυτό ισχύει και για τους royals, φυσικά. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να αλληλοσυμπληρώνονται, παρά το γεγονός ότι τα ζώδια τους δείχνουν αντίθετα γνωρίσματα των χαρακτήρων τους. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι αυτή η αντίθεση που τους κάνει να ταιριάζουν τόσο καλά μαζί.

Η Meghan, η οποία γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου, είναι Λέων. Μια Λέαινα, όπως η Meghan, περιγράφεται συχνά ως παθιασμένος και δημιουργικός άνθρωπος, ο οποίος είναι επίσης γενναιόδωρος, θερμός και χαρούμενος. Αλλά έχει τις ιδιορρυθμίες του.

«Ενώ οι Λέοντες είναι ιδιαίτερα πιστοί και γενναιόδωροι, οι προσδοκίες τους για αποδοχή από τους άλλους και για επαίνους από τους συντρόφους και το κοινό τους είναι ουσιαστικές. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Meghan έχει θέσει ένα υψηλό πήχυ για τον Harry από αυτή την άποψη», δήλωσε στο popsugar ο Jay Austin, αστρολόγος και συνεργάτης του AustinFischer Astrogenomics.

Ο Harry, από την άλλη πλευρά, είναι Παρθένος με γενέθλια στις 15 Σεπτεμβρίου. Με λίγα λόγια ο Παρθένος είναι αναλυτικός και πρακτικός. Του αρέσει η οργάνωση και η τελειότητα. Και, αν νομίζεις ότι αυτό ακούγεται σαν το αντίθετο ενός Λέοντα, έχεις δίκιο.

«Ως Παρθένος, ο Ηarry είναι πιο μετριοπαθής και επικεντρωμένος σε κανόνες και κανονισμούς. Από την άλλη πλευρά, η Μeghan, ως Λέων, θέλει ένα δημόσιο βήμα για τον εαυτό της. Οι Λέοντες επιδιώκουν την προσοχή και την αναγνώριση και αγαπούν την επίδειξη. Για αυτό τους αρέσει η υποκριτική», δήλωσε ο Austin. Αυτό εξηγεί και την καριέρα της Meghan. Και η επίδειξη είναι σίγουρα ένας τρόπος για να περιγραφεί ο περίτεχνος βασιλικός γάμος του ζευγαριού.

«Συναισθηματικά, οι Παρθένοι είναι πιο επιφυλακτικοί και λιγότερο επιδειξίες». Οι Λέοντες, από την άλλη πλευρά, αγαπούν να προβάλλουν τον εαυτό τους με συναισθηματικό τρόπο και περιμένουν θεαματικές χειρονομίες από τους συντρόφους τους.

Η Meghan σίγουρα είναι συναισθηματική και εκφραστική με το σύντροφό της. Συχνά έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις κρατώντας το χέρι του Harry ενώ δεν έχει διστάσει να του δώσει ένα φιλί στο μάγουλο μπροστά στο κοινό. Κάτι που δεν βλέπουμε στα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τα media που είναι γνωστό ότι είναι έτοιμα να ξεσηκωθούν σε κάθε κίνηση που έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες του βασιλικού πρωτοκόλλου, οδήγησαν τη Meghan να μιλήσει για τις επιπτώσεις των tabloids στην αυτοεκτίμησή της και την καθημερινότητά της. Η στάση της απέναντι σε όλους θα μπορούσε να συσχετιστεί με τα χαρακτηριστικά του Λέοντα. «Ο Λέων, δυστυχώς, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στην κριτική» είπε ο Austin. «Δεν του αρέσει με τίποτα να αμφισβητείται η εικόνα που έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του».

Ο τρόπος με τον οποίο ο Harry αντέδρασε στο πρόβλημα της Meghan, συντάσσοντας μια έντονα φορτισμένη επιστολή στον Τύπο ακολουθούμενη από επίσημη αγωγή, είναι επίσης σύμφωνος με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του ότι δεν φοβάται να μιλήσει εναντίον άλλων, ειδικά εάν αισθάνεται ότι κάποιος αδικείται.

Η Meghan και ο Harry δεν είναι άμαθοι με τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν επηρεάζει την ισχυρή αμοιβαία έλξη που υπάρχει μεταξύ τους. Είτε χαιρετούν τους βασιλικούς οπαδούς είτε ταξιδεύουν σε μέρη μακρινά για φιλανθρωπικούς σκοπούς, οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν το χρόνο τους μαζί. Μπορούν να μάθουν ο ένας από τον άλλο κατά μήκος της διαδρομής; Απολύτως, υποστηρίζει ο Austin. Ένα μέλλον όπου η Λιονταρίνα Meghan και ο Παρθένος Harry συνεχίζουν να δημιουργούν την τέλεια ισορροπία στη δική τους «δούναι και λαβείν» σχέση, σίγουρα φαίνεται στα αστέρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ