5 πράγματα που του “κόβουν” την όρεξη για κρεβάτι

5 πράγματα που του “κόβουν” την όρεξη για κρεβάτι

Τον έχεις συνηθίσει “ετοιμοπόλεμο” και θεωρείς ότι τίποτε δεν μπορεί να τον “ρίξει”.

Τον έχεις συνηθίσει “ετοιμοπόλεμο” και θεωρείς ότι τίποτε δεν μπορεί να τον “ “ρίξει”. Αν δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεων, φρόντισε να μη συμβεί κάτι από τα παρακάτω. Υπάρχουν κάποια πράγματα που λειτουργούν κατασταλτικά στη libido και καλό είναι να μη ρισκάρεις.

1. Λογαριασμοί και χρήματα

Η στιγμή εκείνη, η επίμαχη, δεν είναι η καλύτερη για να αναφέρεις ότι, για παράδειγμα, σας έκοψαν το τηλέφωνο, ή να θυμηθείς τη φίλη σου την Ελένη που αγόρασε τα μποτάκια που ονειρευόσουν αλλά δεν μπορείς να έχεις… Ότι έχει σχέση με χρήματα -και την έλλειψή τους, εννοείται- καλό είναι να αποφεύγεται ακόμη και πριν από τα προκαταρκτικά. Εκτός και αν δεν έχεις “όρεξη” και έχεις εξαντλήσει τη δικαιολογία του πονοκέφαλου. Τότε ρίξε στην κουβέντα το πορτοφόλι και τον έχασες! Όχι αναίμακτα όμως. Ζύγισε καλά πριν πράξεις!

2. Οι γονείς σου – ή και οι δικοί του
Ε, όσο και να τους αγαπάτε δεν είναι και το καλύτερο θέμα συζήτησης για να… ανάψουν τα αίματα. Το αντίθετο μάλιστα. Κάθε κουβέντα περί… “πεθερικών” τη λάθος στιγμή μπορεί να αποβεί μοιραία.

3. Σχέδια για το μέλλον
Όσο και αν σε “καίει” να δεις πού πάει αυτή η σχέση, οι στιγμές πριν από το σεξ δεν είναι οι καλύτερες για να διερευνήσεις το κατά πόσο βλέπεις φως. Άστο για κάποια άλλη στιγμή. Ακόμη και το “αμέσως μετά” είναι καλύτερο από “αμέσως πριν”.

4. Οι ανασφάλειές σου
Είναι κανόνας ότι η εικόνα που έχεις εσύ για τον εαυτό σου είναι πιο “κακή” από αυτή που έχει εκείνος. Η κυτταρίτιδά σου, για παράδειγμα, μπορεί να μην ενοχλεί, αν δεν του τη δείχνεις εσύ σε κάθε ευκαιρία μαζί με την ανάλογη γκρίνια. Αν δεν αποφαίσεις να κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτό δεν έχει νόημα να του το “χτυπάς”. Αφού στο έχει πει -και στο έχει δείξει- δεν τον πειράζει.

5. Η έλλειψη προσοχής
Αν νομίζεις ότι μπορείς να τον ξεγελάσεις 100% και να είσαι δίπλα του ωσεί παρούσα, απατάσαι πλάνην οικτράν. Ακόμη και αν την έχεις “γλιτώσει” μερικές φορές θα σε “πιάσει” κάποια στιγμή και δεν το θέλεις. Κράτα το μυαλό σου focused σε ό,τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, και άφησε όλα τα υπόλοιπα για μετά. Μόνο έτσι υπάρχει η πιθανότητα να το απολαύσεις κι εσύ. Θέλεις να το χάσεις;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ