Σκέψη για ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι οφ

Σκέψη για ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι οφ

Ειπώθηκε από τον Χούμπελ μπροστά στην κάμερα. Ήταν μια κουβέντα που έγινε εντός της αίθουσας. Και μια σκέψη σοβαρή. Να σφυρίξουν όλα τα ματς των πλέι οφ ξένοι διαιτητές.

«Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν περισσότεροι ξένοι διαιτητές κυρίως στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ». Τάδε έφη Χέρμπερτ Χούμπελ, έξω από την αίθουσα του «Μεγάλη Βρετανία». Τα είπε γιατί ειπώθηκε εντός της αίθουσας η σκέψη να δούμε πράγματι περισσότερους ξένους διαιτητές στα πλέι οφ. Η σκέψη δεν είναι μονάχα αυτή. Υπάρχει και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό.

Υπάρχει η σκέψη όχι απλά να υπάρχουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές. Αλλά να υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές. Σε όλα τα ματς. Και όχι μόνο σε αυτά των «big 4», όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα. Υπάρχουν σίγουρα περισσότερα έξοδα. Μα εδώ μιλάμε για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση.

Και το πρωτάθλημα στα πλέι οφ δε θα κριθεί μόνο στα μεγάλα ντέρμπι. Αλλά σε όλα τα ματς. Κάθε αγωνιστική θα κρίνει τίτλο. Κάθε σφύριγμα μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως οι Ελληνες διαιτητές στα ματς που σφυρίζουν έχουν κρίνει πολλά φετινά αποτελέσματα. Με… κορωνίδα αυτό του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Σε επόμενες συναντήσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και να φανεί αν πράγματι θα πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση οι άνθρωποι της FIFA/UEFA και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ