Επανασυνδέσεις Σχέσεων για σήμερα Σάββατο 25/1

Επανασυνδέσεις Σχέσεων για σήμερα Σάββατο 25/1

Για ποια ζώδια η σημερινή ημέρα είναι θετική

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Η περίοδος μετά από έναν χωρισμό, είναι ιδανική για αλλαγές. Μπορεί να βιώνετε σύγχυση και μελαγχολία.

Μην κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματα σας. Επιτρέψτε στο υποσυνείδητο σας να επεξεργαστεί τον πόνο σας. Θα έχετε βρει τη λύση πριν πάτε για ύπνο.

 

Ζώδια Ταύρος

Όλες αυτές οι μελούρες και οι τρυφερότητες σας φαίνονται ανόητες. Καθίστε ένα λεπτό και σκεφτείτε πόσο τυχεροί είστε που δεν περιμένετε τίποτα από κανέναν. Είναι ωραίο να είστε ελεύθεροι σαν τα πουλιά.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να βρίσκεστε ανάμεσα στα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή σας. Μην κολλάτε στα υλικά πράγματα. Αντ’ αυτού εκτιμήστε τα δώρα στη ζωή σας: τη σωματική και ψυχική σας υγεία και την ευτυχία σας. Από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλύτερα.

 

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί. Αντί να αναμασάτε τις αναμνήσεις ενός έρωτα που δεν εξελίχθηκε καλά και να φέρνετε ξανά στο μυαλό σας τα λάθη και τις χαμένες ευκαιρίες, βγείτε εκεί έξω και ζήστε. Κάντε κάτι θετικό για την κοινότητα σας.

Ζώδια Λέων

Οι σχέσεις μπορούν να είναι κάτι παραπάνω από σεξουαλική απόλαυση και έρωτας. Στην πραγματικότητα είναι ο εορτασμός της αγάπης για οποιονδήποτε στη ζωή σας. Σηκώστε το τηλέφωνο σήμερα και εκφράστε την αγάπη σας στους γονείς, στα αδέρφια σας, στους φίλους σας και σε όποιον άλλον σημαντικό άνθρωπο έχετε στη ζωή σας.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σας, κατά κάποιο τρόπο. Μην κολλάτε σε όσα σας λείπουν. Μια σχέση δεν θα σας ολοκληρώσει ως άτομα. Είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε μια περιπέτεια ζωής. Αν πάντα θέλατε να μείνετε στο εξωτερικό, κανονίστε ένα υπερατλαντικό ταξίδι ή μετακομίστε στο Χόλυγουντ και γίνετε διάσημοι. Κάντε ό,τι ονειρεύεστε.

 

Ζώδια Ζυγός

Με το να κάθεστε σπίτι και να κλαίτε τη μοίρα σας πίνοντας μπίρες δεν θα αλλάξει κάτι. Αυτή η σχέση τέλειωσε. Ξεπεράστε το επιτέλους. Μπείτε στο διαδίκτυο και ρίξτε μια ματιά στις προσωπικές αγγελίες. Κανονίστε ένα ραντεβού, αλλάξτε το προφίλ σας ή βρείτε μερικές διασκεδαστικές εκδηλώσεις στην περιοχή που μένετε.

Ζώδια Σκορπιός

Δεν είστε οι μόνοι εργένηδες στον πλανήτη. Για αυτό βάλτε τα καλά σας και βγείτε έξω μόνοι. Πηγαίνετε στο πιο δημοφιλές στέκι και βρείτε το πιο σέξι άτομο εκεί μέσα. Μια σχέση της μιας βραδιάς μπορεί να είναι πολύ αναζωογονητική, και ποιος ξέρει; Ίσως αργότερα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό.

Ζώδια Τοξότης

Βάλτε τα πιο άνετα παπούτσια σας και δώστε τα όλα στο χορό. Απόψε σας δίνεται μια φανταστική ευκαιρία να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως. Τίποτα δεν μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση περισσότερο από την αγαπημένη σας μουσική και ιδρωμένα κορμιά να χορεύουν γύρω σας στην πίστα. Βάλτε κάτι σέξι και πηγαίνετε στο πιο μοδάτο κλαμπ της πόλης. Τι υπέροχος τρόπος να εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια που έχετε!

Ζώδια Αιγόκερως

Φαίνεται ότι όλοι οι μέχρι πρότινος εργένηδες φίλοι σας έχουν βρει ταίρι και δεν έχουν χρόνο για εσάς. Μην το κάνετε θέμα. Πηγαίνετε νωρίς για ύπνο απόψε, με συντροφιά ένα καλό βιβλίο ή τηλεφωνήστε σε έναν/μία φίλο/ με προνόμια, ανάλογα με το πόσο ξαναμμένοι αισθάνεστε.

 

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Νιώθετε έναν έξαλλο έρωτα για κάποιον/α. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το ξέρει, διότι πρόκειται για μια διασημότητα. Όποιος/α και αν είναι, μπορείτε απόψε να κάνετε ένα μαραθώνιο ταινιών με τον/την αγαπημένο/η σας ηθοποιό. Και μη διστάσετε να προσκαλέσετε κι άλλους για να τον/την απολαύσετε παρέα.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε ο/η αρχηγός των εργένηδων σήμερα. Αντί να κάθεστε και να κλαίτε τη μοίρα σας κάντε μια παραλλαγή του «μυστικού άγιου Βασίλη» για σήμερα. Βάλτε σε κλήρο μερικά ονόματα, όπου κάθε άτομο θα στέλνει στο πρόσωπο που κληρώνεται λουλούδια, σοκολατάκια, εσώρουχα – ή ό,τι άλλο τελοσπάντων ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι ερωτευμένοι. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να βρεθούν μαζί δυο αδερφές-ψυχές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ