Παντρεμένοι άντρες ψάχνονται: Ο κλασσικός, παντρεμένος… παίκτης!

Παντρεμένοι άντρες ψάχνονται: Ο κλασσικός, παντρεμένος… παίκτης!

Ποιος παντρεμένος είναι πιο πιθανό να ψάχνεται και τι ζώδιο;

Ναι, ξέρω ότι κάποιοι από εσάς είναι άνδρες, με όλη την σημασία της λέξεως!

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θίξω την αρσενική ορμή σας, που δημιουργεί παρατράγουδα έξω από την συζυγική σας στέγη. Απλά ενδιαφέρομαι αστρολογικά για τα τιτιβίσματά σας, που σας εμπλέκουν ως το τρίτο μέρος σε ένα τρίγωνο. Της γυναίκας σας, της ερωμένης σας και εσάς. Χωρίς ηθικολογία, χωρίς άγχος, χωρίς ονόματα – αστρολογικές πληροφορίες μόνο – ποιός παντρεμένος είναι πιο πιθανό να ψάχνεται και τι ζώδιο;

Μιλώ για αυτούς που δεν ερωτεύονται βαθιά. Μιλώ για αυτούς που είναι «παίκτες».
Η Άστρο-γνώση λέει ότι δύσκολα ζητήματα (όψεις) με την Σελήνη σημαίνει «παίκτες», αλλά πολλά από αυτά γράφτηκαν σε μια εποχή με λιγότερη πολιτιστική ελευθερία. Και είναι σεξιστική. Χρειαζόμαστε νέα δεδομένα. Ποιό ζώδιο είναι πιθανό να είναι ο κλασσικός παίκτης Παντρεμένος; Δεν είναι Κριός, ούτε Σκορπιός, ούτε Υδροχόος, ούτε Ιχθύς, αν και ο τελευταίος παίζεται.

373657d40d574ae68a8bbe35f465c2b8

AdTech Ad

Μιλώ για τον Δίδυμο. Σαν άνδρας, χρειάζεται συνεχή διέγερση και αλλαγή. Θέλει να αισθάνεται ενθουσιασμένος και να διασκεδάζει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που είναι πριν την Κρόνια Επιστροφή (κάτω των 30). Οι πιο μεγαλύτεροι είναι πιο πιθανό να κατανοήσουν τα οφέλη της δέσμευσης.

Φταίνε αλήθεια; Το στοιχείο τους άλλωστε ο αέρας τους αναγκάζει να κινηθούν, να έχουν χώρο και να εκτεθούν σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις… συνεχώς. Αν κιόλας ο «άπιστος» έχει την Αφροδίτη ή/και τον Άρη εκεί, μπορεί να έχει την τάση να έχει περισσότερα από ένα ενδιαφέροντα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Αφροδίτη ή τον Άρη στους Διδύμους, αλλά και οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι επίσης είναι διατεθειμένοι να «τσιλημπουρδίζουν». Συνήθως το κίνητρο τους είναι για να ξεγελάσουν την πνευματική ή διανοητική ανία και όχι επειδή τους λείπει το σεξουαλικό πάθος στην πρωταρχική σχέση τους.

Σας το υποσημειώνω το θέμα γιατί ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, βοηθά την ψευδαίσθηση και την απιστία, ιδίως αν ακουμπήσει ευαίσθητα σημεία στον χάρτη σας (Αφροδίτη, Άρη και οίκους-σχέσεων) και μπορεί να σας κάνει να θέλετε περισσότερα ή περισσότερους. Η λαχτάρα μας για τη συναισθηματική και πνευματική σύνδεση που συμβολίζεται από τον Ποσειδώνα μπορεί συχνά να είναι πιο βλαβερή, γιατί αφόρα κάτι περισσότερο από σεξ. Η επιθυμία να ξεφύγουμε από μια πληκτική πραγματικότητα μπορεί να μας ξεγελάσει και να δώσουμε την καρδιά μας, χωρίς να έχουμε καν συνάψει σχέση, βλέπε ειδύλλια από το internet. Αυτοί οι τύποι των σχέσεων μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχουν και συνέχεια, γιατί η σύναψη συναισθηματικών δεσμών χρειάζεται χρόνο και εμπιστοσύνη. Προσοχή λοιπόν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ