Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η Μενεγάκη παραδίδει μαθήματα διαχείρισης καριέρας

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η Μενεγάκη παραδίδει μαθήματα διαχείρισης καριέρας

«Το να μπορείς να επιλέξεις μόνος ποιο θα είναι το επόμενο βήμα νομίζω ότι είναι μεγάλη της μαγκιά και μπράβο της», είπε η παρουσιάστρια του «Happy Day»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά για τις φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να εγκαταλείπει την τηλεόραση και να φεύγει για Αμερική. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha και τόνισε πως, αν και δεν έχει συναντηθεί μαζί της για να ξέρει αν ισχύει, την θεωρεί μάγκα που μπορεί να διαχειρίζεται το μέλλον της.

«Είπαμε για παιδιά, για ταξίδια, για διακοπές. Της έλεγα εγώ για Λονδίνο και αυτή για τις δικές της διακοπές. Δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο. Σήμερα δεν την πέτυχα στο διάδρομο να την ρωτήσω. Την θεωρώ όμως, όπως και να ‘χει, μάγκα που μπορεί και διαχειρίζεται το τηλεοπτικό της μέλλον ή το μέλλον της γενικότερα.

Γενικώς με όλο τον τρόπο που έχει κινηθεί, νομίζω ότι παραδίδει μαθήματα διαχείρισης καριέρας, συμπεριφοράς. Το να μπορείς να επιλέξεις μόνος ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις προθέσεις και τις διαθέσεις των άλλων νομίζω ότι είναι μεγάλη της μαγκιά και μπράβο της. Αν ισχύει, γιατί δεν ξέρω αν θα το επιβεβαιώσει», ανέφερε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BkMj5p3Puzk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ