Ταρώ Φεβρουάριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταρώ Φεβρουάριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταρώ Φεβρουάριος 2020 Μηνιαίες προβλέψεις

Ταρώ Κριός, Η Βασίλισσα των Ράβδων

Έμφαση σε: Καριέρα, σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια, ανεξαρτησία, προνοητικότητα, αγάπη στο σπίτι.

Η Βασίλισσα των Ράβδων είναι η πιο γόνιμη – μεταφορικά και κυριολεκτικά – γυναικεία ενέργεια στις κάρτες ταρώ. Γι’ αυτό και η ερμηνεία της εξαρτάται από τα δεδομένα στη ζωή του καθενός. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αφορά τη θετική επίδραση μιας γυναίκας. Πάντως σε γενικές γραμμές, φέρνει αίσιες εξελίξεις και ευνοϊκή ενέργεια!

Ταρώ Ταύρος, Η Δύναμη

Έμφαση σε: Δυσθυμία στην επίλυση προβλημάτων, αντοχή, ζωτικότητα, δύναμη της θέλησης.

Αυτή η κάρτα υπογραμμίζει την επικράτηση της διάνοιας σε όλα τα θέματα. Έρχεται να σας θυμίσει να εστιάσετε σε αυτά που πραγματικά λαχταράτε για τη ζωή σας και όχι σε όσα πρέπει. Αφορά κυρίως την αξιοποίηση του μυαλού για το δικό σας αλλά και το ευρύτερο καλό. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες, για την ευθύνη και μόνο. Επίσης, δηλώνει ότι μπορείτε να νικήσετε τους φόβους σας και να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας. Μην χάνετε εύκολα την υπομονή σας!

Ταρώ Δίδυμοι, Το 4 των Ξιφών

Έμφαση σε: Καθυστερήσεις, θεραπείες, ξεκούραση, ιώσεις, υποχωρήσεις.

Το 4 των Ξιφών είναι η κάρτα που υπογραμμίζει την ανάγκη για μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα. Κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεστε ξεκούραση. Ίσως εσείς ή ένα άλλο άτομο στη ζωή σας, πρέπει να αποσυρθεί για λίγο. Δεν πρόκειται για μόνιμη αποχώρηση, πρόκειται για αναπλήρωση δυνάμεων από μια ασθένεια ή αδιαθεσία. Σε γενικές γραμμές, είναι ξεκάθαρη ένδειξη για χώρο και χρόνο ανάκαμψης!

Ταρω Καρκίνος, Ο Άσος των Ράβδων

Έμφαση σε: Γέννηση, αναγέννηση της δημιουργικότητας, εφευρετικότητα, καινούργια ξεκινήματα.

Όλοι οι Άσοι των ταρώ υποδεικνύουν συνήθως καινούργια ξεκινήματα και είναι αίσιες κάρτες. Οι Ράβδοι αφορούν τον τομέα των επιτευγμάτων, κυρίως σε σχέση με την εργασία και την καριέρα. Γι’ αυτό μην πτοείστε, αν αντιμετωπίζετε κάποιες δυσχέρειες αυτή την περίοδο. Όλα έχουν τις καλύτερες προοπτικές και θα πάρουν αίσια τροπή στην εξέλιξή τους!

Ταρώ Λέων, Το 10 των Ράβδων

Έμφαση σε: Επιβαρύνσεις, προκλήσεις, έντονες πιέσεις, δεσμεύσεις, καθήκοντα.

Βρίσκεστε σε ένα σημείο ζωής που νιώθετε ότι κουβαλάτε τεράστιο βάρος στους ώμους σας, αγαπητοί Λέοντες. Αυτή η κάρτα εμφανίζεται για να σας προτρέψει να το μελετήσετε λίγο πιο ρεαλιστικά. Σίγουρα υπάρχουν τρόποι να βγάλετε από πάνω σας μέρος αυτής της πίεσης. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, το πιο πιθανό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι το συναισθηματικό βάρος ανήκει περισσότερο σε κάποιο άλλο άτομο… Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να κάνετε εσείς το βήμα πίσω. Δεν έχετε λόγο να φορτώνεστε περισσότερα από όσα σας αναλογούν!

Ταρώ Παρθένος, Ο Ιππότης των Ξιφών

Έμφαση σε: Διαμάχες, περισπασμούς, επιβολές, απώλειες, αιφνίδιες εξελίξεις.

Αυτός ο Ιππότης φέρνει αισιοδοξία και ευχάριστη ενέργεια, σε αντίθεση με όσα ισχύουν για τις κάρτες των Ξιφών! Ο Ιππότης έρχεται για να σας αναγγείλει ότι κάτι ή κάποιος που λαχταράτε, θα βρεθεί σύντομα στον δρόμο σας. Παράλληλα, αποτελεί και μια προειδοποίηση: Κατά πάσα πιθανότητα η φυσική, συναισθηματική αλλά και πνευματική σας ενέργεια έχει αγγίξει την κορύφωσή της!

Ταρω Ζυγός, Η Δικαιοσύνη

Έμφαση σε: Ισορροπία, ειλικρίνεια, δικαιοσύνη, νομικά και δικαστικά θέματα.

Η κάρτα της Δικαιοσύνης αφορά την ουσία του κάρμα, το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Αυτό που δηλώνει, είναι ότι τα πάντα και οι πάντες συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο τρόπο. Έχει σημασία να συνειδητοποιήσετε κάτι σημαντικό: Δεν είναι όλα όσα σας προκύπτουν, άμεσο αποτέλεσμα των δικών σας πράξεων ή του πεπρωμένου σας. Ενίοτε καλείστε να χειριστείτε τις επιπτώσεις πράξεων κάποιου που νοιάζεστε. Συχνά μπορεί να είναι εξίσου δύσκολο και απαιτητικό, με το να ασχολείστε με κάτι προσωπικό σας. Το σημαντικό αυτή την περίοδο, είναι να μην κατηγορήσετε άδικα τον εαυτό σας για κάτι!

Ταρώ Σκορπιός, Η Κρίση

Έμφαση σε: Αλλαγές, αποφάσεις, επιτυχία, μεταμόρφωση, αναθεωρήσεις.

Αυτή η κάρτα αποτελεί μια προειδοποίηση: Δεν πρέπει να βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα ή αποφάσεις και – κυρίως – να κρίνετε άτομα και καταστάσεις. Αν νιώθετε να έχετε μια τέτοια τάση, είναι ξεκάθαρη ένδειξη να μειώσετε την ταχύτητά σας. Πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί… Επίσης, να δώσετε στους ανθρώπους γύρω σας περισσότερες ευκαιρίες. Παράλληλα, φροντίστε να αφυπνίσετε το πνεύμα και την ενσυναίσθησή σας!

Ταρώ Φεβρουάριος 2020 Μηνιαίες προβλέψεις

Ταρώ Τοξότης, Ο Ιππότης των Ξιφών

Έμφαση σε: Αντιδικίες, δυσχέρειες, κυριαρχικές τάσεις, απρόσμενες απώλειες.

Παρά τα όσα ισχύουν για τις κάρτες των Ξιφών, αυτός ο Ιππότης φέρνει αισιοδοξία και αναπτέρωση της ενέργειάς σας. Κατά πάσα πιθανότητα σας προαναγγέλλει ότι ένα θέμα ή άτομο που ποθείτε, σύντομα θα βρεθεί κοντά σας. Ωστόσο, σας ενημερώνει ότι η σωματική, ψυχολογική αλλά και πνευματική σας ενέργεια βρίσκεται στο απόγειό της!

Ταρώ Αιγόκερως, Η Αυτοκράτειρα

Έμφαση σε: Αφθονία δημιουργικότητας, γονιμότητα, υλοποίηση, μητρικές φιγούρες, αποδοτικότητα.

Η Αυτοκράτειρα αποτελεί το αρχέτυπο της θηλυκής δύναμης. Είναι δύσκολο να διαρραγεί, είναι μυστήρια, καρποφόρα και ερωτική. Αυτό που σας δηλώνει, είναι ότι υπάρχει η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τη γυναικεία πλευρά της φύσης σας. Σας καλεί να ακούσετε τη διαίσθησή σας, να δώσετε προτεραιότητα στα συναισθήματα και το πάθος σας. Το βέβαιο είναι ότι θα βιώσετε την αφθονία σύντομα!

Ταρώ Υδροχόος, Το 6 των Ράβδων

Έμφαση σε: Λήξεις, ευχάριστες ειδήσεις, ανταμοιβές και αναγνώριση, επιτυχίες, θρίαμβος.

Αυτή η κάρτα αποτελεί ένα εξαιρετικά αίσιο προμήνυμα! Μπορεί να σημαίνει ότι παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, θα ξεπεράσετε κάθε δυσχέρεια. Έχετε τη δύναμη να υπερνικήσετε τα πάντα. Παράλληλα, η κάρτα προαναγγέλλει μια κυριολεκτική ή μεταφορική «μετακόμιση». Πολλά μπορούν να αλλάξουν γρήγορα, παίρνοντας αίσια τροπή!

Ταρώ Φεβρουάριος 2020 Μηνιαίες προβλέψεις

Ταρώ Ιχθύες, Το 9 των Κυπέλλων

Έμφαση σε: Πληρότητα, γενναιοδωρία, ευχαρίστηση, ικανοποίηση.

Αυτή είναι μία από τις πλέον ευχάριστες και φιλικές κάρτες των ταρώ! Ενίοτε χαρακτηρίζεται ως η «κάρτα των ευχών». Το βασικό της μήνυμα είναι ότι η ζωή σας θα πάρει μια πιο αίσια πορεία. Επίσης, προμηνύει ότι πολύ σύντομα τα όνειρά σας θα πάρουν σάρκα και οστά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ