Νέες σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο που είχαν ο «Mr. Zagori» και η σύζυγος του (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο που είχαν ο «Mr. Zagori» και η σύζυγος του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει κανείς πώς κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το παραμορφωμένο τους τζιπ ο «Mr Zagori», Βασίλης Χήτος και η πανέμορφη σύζυγός του, γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Καρολίνα Ντε Σόουζα, το μεσημέρι της Παρασκευής (31.1.2020).

Σίγουρα, ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος, και η Καρολίνα Ντε Σόουζα αισθάνονται ότι είχαν “Άγιο” που είναι σώοι και αβλαβείς. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων, ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από το δρόμο και έφερε τούμπες μέχρι να σταματήσει στο τέλος του πρανές.

Δείτε το νέο βίντεο:

https://youtu.be/zRfnmFfL5d4

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία του κακού ήταν ένα σκασμένο ελαστικό, που έγινε η αφορμή ώστε ο έμπειρος οδηγός και ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας “Zagori” να χάσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου και να περάσει τις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει σε παράδρομο της Ιονίας Οδού, στο 80ο χιλιόμετρο Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Από την σφοδρή σύγκρουση για καλή τους τύχη άνοιξαν οι αερόσακοι του πολυτελούς τζιπ, οι οποίοι κατάφεραν να προστατεύσουν τόσο τον οδηγό Βασίλη Χήτο όσο και την Καρολίνα Ντε Σόουζα από σίγουρο τραυματισμό.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα και με τις φωτογραφίες, έχει διαλυθεί εντελώς, ενώ όσοι το είδαν από κοντά, απορούν με το πως το αγαπημένο ζευγάρι κατάφερε να βγει μόνο του μέσα από τις τσαλακωμένες λαμαρίνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ