Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου -Σπάνια φωτογραφία με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον γιο τους (pic)

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου -Σπάνια φωτογραφία με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον γιο τους (pic)

Μια σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ δημοσίευσε ο γιος της μεγάλης σταρ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένο στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και δημοσιεύει συχνά σπάνιες φωτογραφίες από την ηθοποιό και την ζωή της.

Στο παρελθόν, έχει ανεβάσει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Θεολόγο, αλλά και από τα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας «Χτυποκάρδια στα θρανία» όπου πρωταγωνιστούσε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Τώρα, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκης, ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που δείχνει την εθνική μας σταρ – πάντα κομψή- με ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου να κοιτάει με λατρεία τον γιο της – μωρό που βρίσκεται στην αγκαλιά του συζύγου της, επίσης ηθοποιού, Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Αδημοσίευτη φωτογραφία για πρώτη φορά στη δημοσιότητα απ το προσωπικό αρχείο μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ