Ποιες είναι οι πιο kinky χώρες του κόσμου

Ποιες είναι οι πιο kinky χώρες του κόσμου

Το Kinky σεξ ή αλλιώς το σεξ με... ''βίτσια'' φαίνεται ότι κερδίζει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Το Kinky σεξ ή αλλιώς το σεξ με… »βίτσια» φαίνεται ότι κερδίζει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Μπορεί οι περισσότεροι να κρατούν κρυμμένα μυστικά για το τι κάνουν στην κρεβατοκάμαρα τους αλλά χάρη σε μια εφαρμογή βγαίνουν όλα στη φόρα.

H ταινία που έσπασε ταμεία »Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι» φαίνεται ότι άλλαξαν το τοπίο στο σεξ καθώς όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες δεν διστάζουν να πειραματισθούν σε πιο kinky καταστάσεις μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες.

Έρευνα που πραγματοποίησαν οι εμπνευστές μιας εφαρμογής που ονομάζεται Whiplr και αφορά καθαρά το σαδομαζοχιστικό σεξ εντόπισε ποιες είναι οι πιο kinky χώρες του κόσμου.

Πρωταθλητές αναδεικνύονται οι Αμερικάνοι αφού κατέχουν το υψηλότερο ποσοστό χρηστών της εν λόγω εφαρμογής. Ακολουθούν οι Βρετανοί, οι Καναδοί, οι Ιταλοί , οι Ολλανδοί, οι Γερμανοί, οι Βραζιλίανοι,οι Έλληνες οι Αυστραλοί και οι Γάλλοι.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μέχρι και πριν τρεις μήνες περίπου την εν λόγω εφαρμογή την είχαν κατεβάσει περισσότεροι από 120.000 χρήστες.

Όπως προέκυψε από την ίδια έρευνα το σεξ με βίτσια ανθίζει στις ΗΠΑ καθώς δυο στους έξι φαίνεται ότι απολαμβάνουν τις ερωτικές συνευρέσεις που στηρίζονται στους κανόνες του Kinky σεξ.

Χειροπέδες ερωτικά βοηθήματα έχουν το πρώτο λόγο στις ΗΠΑ.

Λίγο πολύ όπως προκύπτει από την ίδια έρευνα όλοι όσοι χρησιμοποιούν την εν λόγω εφαρμογή ζητούν περισσότερες πληροφορίες για τα ερωτικά πα παιχνίδια που αφορούν το υποτακτικό σεξ.

Ένας στους πέντε Καναδούς έχουν σαφή προτίμηση στο ρόλο αφέντη υπηρέτριας ενώ οι Γερμανοί απλά θέλουν να τους μιλούν… πρόστυχα.

Όσο αφορά τους Έλληνες; Αυτοί κοκκίζουν και δεν απαντούν για τις κρυφές προτιμήσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ