Δείτε τα περίεργα… παιχνίδια του περασμένου αιώνα

Δείτε τα περίεργα… παιχνίδια του περασμένου αιώνα

Τα ερωτικά παιχνίδια δεν αποτελούν έμπνευση της δικής μας εποχής αλλά φαίνεται ότι υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια.

Τα ερωτικά παιχνίδια δεν αποτελούν έμπνευση της δικής μας εποχής αλλά φαίνεται ότι υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια. Δείτε πως ήτνα πριν πάρουν τη σημερινή μορφή που οι περισσότεροι γνωρίζουν.
Ομαδικό παιχνίδι

Θραύση έκανε στις αρχές του 60 ένα ομαδικό σεξουαλικό παιχνίδι το οποίο ονομάζονταν«Game of Orgy».Οι παίκτες έπιναν αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσεως και οι χαμένοι ως ανταμοιβή έπαιρναν έναν σεξουαλικό αντάλλαγμα.

Σε συκευασία δώρου

Για να μην δίνουν στόχο είχε κατασκευαστεί δονητής σε άρωμα. Μάλιστα οι εμπνευστές του το λανσάριζαν ότι όποιος ή όποια το χρησιμοποιεί θα είχε μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

Μήπως ήρθε η ώρα για σεξ;

Ο εμπνευστής του ερωτικού αυτού βοηθήματος είχε την έξυπνη για την εποχή του ιδέα να λανσάρει ένα ρολόι που υπενθύμιζε ότι ήρθε η ώρα για…σεξ. Μάλσιτα το εν λόγω χάι τεκ sex toys έκανε τρελές πωλήσεις.

Χαρακτηριστικό του ήταν η επιγραφή time to… το οποίο το υπενθύμιζε στο κάτοχό του ανα μισή ώρα. Έτσι σε κάθε ραντεβού οι επίδοξοι εραστές το φορούσαν και προκαλούσαν…

Κούκλα του σεξ

Οι πλαστικές κούκλες του σεξ δεν είναι προνόμιο μόνο της σύγχρονης εποχής αφού είχαν κατασκευαστεί από τον περασμένο αιώνα και προβάλλονταν ως την τέλεια ερωτική σύντροφο.

Στη διαφήμιση γινόνταν μνεία για το πόσο πειθήνια και υποτακτική μπορούσε να είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ