Πως μπορούν να αυξηθούν τα…προσόντα του άνδρα;

Πως μπορούν να αυξηθούν τα…προσόντα του άνδρα;

Τα ταμπού καταρρίπτονται και έτσι όλο και περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν στο χειρουργικό τραπέζι για να αυξήσουν τα προσόντα τους. Μπορεί η κρίση να έχει αδειάσει τις τσέπες των Ελλήνων αλλά όταν πρόκειται για τα κάλη τους δεν λογαριάζουν τίποτα.

Η πρώτη μεγέθυνση πέους έγινε στην Ελλάδα πριν από περίπου 15 χρόνια και πλέον τα τελευταία δυο χρόνια η αύξηση αυτών των χειρουργείων ξεπέρασε το 70% γεγονός που δείχνει το τεράστιο ενδιαφέρον των υποψηφίων.

Όπως εξηγεί στο iatropedia.gr ο Ουρολόγος Ανδρολόγος Δημήτρης Μπορούσας η αύξηση των ανδρικών προσόντων γίνεται με φαλλοπλαστική η οποία δίνει όχι μόνο πόντους αλλά και πάχος.

Χάρη σε αυτή την επέμβαση οι άνδρες ανακτούν και τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Η επέμβαση αυτή ανήκει στα επονομαζόμενα χειρουργεία μιας ημέρας. Έτσι οι ασθενείς νοσηλεύονται μόνο μια ημέρα στο νοσοκομείο παίρνουν εξιτήριο και συνεχίζουν στο σπίτι την αποθεραπεία .

Η ανάρρωση κρατά 30 ημέρες διάστημα που δεν επιτρέπονται οι σεξουαλικές επαφές. Αμέσως μετά οι άνδρες συνεχίζουν την ερωτική τους ζωή αφού δεν διαταράσσεται η στύση τους αλλά ούτε και η σεξουαλική τους ικανοποίηση.

Όπως αναφέρει ο κ. Μπορούσας το μήκος αυξάνεται 3-4 εκατοστά σε στύση.

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία οι άνδρες που καταφεύγουν στο χειρουργικό τραπέζι είναι ελεύθεροι και η ηλικία τους κυμαίνεται από 18 μέχρι 70 χρόνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ