Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τα υπονοούμενα: Δεν μου πάει το τρέξιμο και τα άγχη

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τα υπονοούμενα: Δεν μου πάει το τρέξιμο και τα άγχη

Το τελευταίο διάστημα όλες οι ατάκες της Ελένης Μενεγάκη συζητιούνται. Το μεσημέρι της Τετάρτης λοιπόν μπήκε στο πλατό και αφού κάθισε στην πολυθρόνα, ξεκίνησε την εκπομπή της με τα εξής λόγια: «Δεν μου πάει το τρέξιμο, εγώ πρέπει να πηγαίνω με τους χρόνους μου. Δεν είμαι για τόσα άγχη».

Η Σμάρω Σωτηράκη ξεκίνησε να λέει τα ζώδια και όταν έφτασε στον Σκορπιό, το ζώδιο της Ελένης, είπε μεταξύ άλλων: «Αποφύγετε τα επικοινωνιακά λάθη που θα μπορούσαν να σας κοστίσουν λίγο στην φήμη και αυτό που θα πάρετε σαν απάντηση να σας στεναχωρήσει. Μην αντιμετωπίζετε τα πράγματα σε μια υπερβολή και σε μία παρόρμηση που κανονικά δεν σας χαρακτηρίζει σαν ζώδιο. Να προσπαθείτε να επενδύετε σε άτομα, τα οποία πραγματικά σας αξίζουν και όχι σε κόλακες που τονώνουν το εγώ σας».

Η Ελένη Μενεγάκη χαμογέλασε με νόημα και λίγα λεπτά αργότερα είπε στην αστρολόγο: «Σε ρώτησα και την προηγούμενη εβδομάδα πώς τον βλέπεις τον μήνα Φεβρουάριο. Μου είπες βέβαια, αλλά κάθε φορά που έρχεσαι μου λες και κάτι παραπάνω από αυτά που δεν μου είχες πει. Για να δω τι θα μου πεις την άλλη εβδομάδα».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τη στιχομυθία της Ελένης Μενεγάκη με τη Σμάρω Σωτηράκη:

Η Ελένη Μενεγάκη ακούει την πρόβλεψη και χαμογελάει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ