Ποιες είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες στον άνδρα;

Ποιες είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες στον άνδρα;

Μπορεί να επικρατεί η άποψη πως η πιο ερωτογενής ζώνη των ανδρών, είναι τα επίμαχα σημεία, αλλά τελικά πρόκειται για μεγάλη πλάνη. Όσο και αν ακούγεται παράδοξο, η πλειοψηφία των ανδρών, αναφέρει ότι, υπάρχουν άλλα σημεία, που τους ερεθίζουν περισσότερο.

Και για του λόγου του αληθές μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία με τη συμμετοχή 7.158 ανδρών, έδειξε ότι ένα ποσοστό που αγγίζει μόλις το 21% παραδέχτηκε ότι ξεσηκώνεται ερωτικά από το άγγιγμα στα γενετικά όργανα.

Τα σημεία όμως, που τους «ανάβουν» είναι το ερωτικό άγγιγμα στο πιγούνι, στο λαιμό και στο εσωτερικό των μηρών!

Όσο και αν ακούγεται περίεργο οι περισσότεροι άνδρες οπυ συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι το αισθησιακό άγγιγμα στο πηγούνι τους ξεσηκώνει ερωτικά περισσότερο, από όλα τα υπόλοιπα σημεία του σώματός τους.

Πιπεράτες απαντήσεις

Μάλιστα οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να απντήσουν σε σχετικό ερωτηματολόγιο για τα σημεία, που τους ερεθίζουν περισσότερο. Εκτός από τα παραπάνω, άλλες ερωτογενείς ζώνες είναι οι κοιλιακοί, το εσωτερικό μέρος των μηρών, οι γλουτοί για ένα ποσοστό που άγγιζε το 8%, τα αυτιά γαι το 7% και τα βλέφαρα στο 6%.

Πάντως οι συμμετέχοντες στην έρευνα άνδρες απάντησαν ομόφωνα ότι αφυπνίζονται ερωτικά από τα ερωτικά παιχνίδια και μάλιστα επιθυμούν από το αδύναμο φύλο να αναλαμβάνει… δράση στο κρεβάτι .

Εξάλλου δημοσκόπηση που έγινε από το Northwestern University του Center for Addiction and Mental Health τεκμηρίωσε ότι έξι στους δέκα άνδρες αφυπνίζονται ερωτικά περισσότερο από τα πρόστυχα λόγια παρά από τα προκλητικά εσώρουχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ