Μετρήστε την ένταση του οργασμού σας!

Μετρήστε την ένταση του οργασμού σας!

Ο γυναικείος οργασμός αποτελεί ένα άλυτο μυστήριο για τους ειδικούς επιστήμονες παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς προσπαθούν να τον εξερευνήσουν.

Όπως όμως έχουν τεκμηριώσει από τις απαντήσεις των ίδιων των γυναικών που συμμετείχαν σε έρευνες η σεξουαλική αυτή ικανοποίηση συνδυάζεται με έντονη απόλαυση, η οποία συχνά συνοδεύεται με σπασμούς στην περιοχή της πυέλου.

Τι αυξάνει ή μειώνει την ένταση του;

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Evolutionary Psychology τεκμηρίωσε ότι η ένταση του οργασμού που βιώνει μια γυναίκα έχει άμεση συνάρτηση με τη συχνότητα των ερωτικών επαφών.

Η ίδια έρευνα έδειξε επίσης ότι η σεξουαλική ικανοποίηση καθορίζεται και από την επιλογή του συντρόφου μιας γυναίκας.

Ο επικεφαλής της μελέτης ο ψυχολόγος George Gallup από το πανεπιστήμιο του Albany σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας ανέφερε επίσης ότι ένας ακόμη παράγοντας που συντελεί στη σεξουαλική κορύφωση των γυναικών είναι ορισμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι σύντροφοι όπως είναι το χιούμορ, η αυτοπεποίθηση αλλά και το εισόδημα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τους πιο έντονους οργασμούς είχαν όσες γυναίκες οι σύντροφοί τους αξιολογήθηκαν ως πιο ελκυστικοί.

Βέβαια δεν έλειψε και μια κατηγορία γυναικών που δήλωνε ότι βίωνε μεγαλύτερη ένταση στον οργασμό μόνο όταν αυτοικανοποιούνταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ