Πόσο μετράει το μέγεθος…

Πόσο μετράει το μέγεθος…

Υπάρχουν διάφορα κλισέ και στερεότυπα γύρω από το μέγεθος των ανδρικών προσόντων και το όλο θέμα φαίνεται να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις κυρίως στις γυναικείες συζητήσεις και όχι μόνο.

Μπορεί οι άνδρες να καθησυχάζουν το έτερο ήμισυ, ότι το μέγεθος δε μετράει αλλά οι επιστήμονες απεφάνθησαν ότι τελικά »μετράει και παραμετράει» αλλά όχι για όλες τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην ιατρική «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM) απέδειξε ότι οι γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό φαίνεται πως προτιμούν τους άνδρες με μεγάλα προσόντα.

 

Βάση των πιπεράτων απαντήσεων τους προκύπτει πως οι γυναίκες ελκύονται από τους σεξουαλικούς εκείνους συντρόφους που το μέγεθος των προσόντων τους ήταν κατά μέσο όρο 13 εκατοστά.

Η ίδια έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι οι γυναίκες αν και δεν το παραδέχονται ελκύονται από τους άνδρες με τα μεγάλα προσόντα καθώς επίσης και όσους διαθέτουν φαρδιές πλάτες.

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος

Άλλη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) κατέστησε σαφές ότι το αδύνατο φίλο προτιμά τους προικισμένους άνδρες με μέγεθος προσόντων τα 14,9 εκατοστά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ