Κάτια Ζυγούλη: Eκανε διαγωνισμό μαγειρικής με τον αδελφό του Σάκη Ρουβά -Το πιάτο που ενθουσίασε τα παιδιά της

Κάτια Ζυγούλη: Eκανε διαγωνισμό μαγειρικής με τον αδελφό του Σάκη Ρουβά -Το πιάτο που ενθουσίασε τα παιδιά της

Στο νέο βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη στο Youtube βλέπουμε τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, Αποστόλη, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του.

Η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να κάνει έναν διαγωνισμό μαγειρικής με τον Αποστόλη και κριτές τα παιδιά της. Κατιά Ζυγούλη και Αποστόλης Ρουβάς μπήκαν στην κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και μαγείρεψαν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μακαρόνια με κιμά. Στο τέλος τα παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη αποφάσισαν ποιο πιάτο τους άρεσε περισσότερο.

Η Κάτια Ζυγούλη μαγείρεψε με τον «μαμαδίστικο» τρόπο όπως σημείωσε η ίδια και ο αδελφός του Σάκη Ρουβά είχε ένα πλεονέκτημα καθώς σπουδάζει σεφ.

Αυτός που τελικά κέρδισε το «μακαρόνια με κιμά Challenge» ήταν ο Αποστόλης καθώς και τα τρία παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη επέλεξαν το δικό του πιάτο ως το πιο γευστικό, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι το έχει φτιάξει εκείνος.

Η Κάτια Ζυγούλη ξαφνιάστηκε με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και με χιούμορ σχολίασε «παραιτούμαι» βγάζοντας την ποδιά της.

Η Κάτια Ζυγούλη συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία να ανεβάζει βίντεο στο κανάλι της στο youtube «Katia’s stories» , στιγμές από την καθημερινότητά της και έχει αποκτήσει πολλούς οπαδούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ