Πρίγκιπας Χάρι: Πήγε για… μεροκάματο και μίλησε για τον ψυχολόγο του και τα παιδικά του τραύματα

Πρίγκιπας Χάρι: Πήγε για… μεροκάματο και μίλησε για τον ψυχολόγο του και τα παιδικά του τραύματα

O πρίγκιπας Χάρι αποχώρησε πρόσφατα από τα βασιλικά του καθήκοντα και το Παλάτι, καθώς ήθελε να ζήσει ανεξάρτητος μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

O πρίγκιπας Χάρι αποχώρησε πρόσφατα από τα βασιλικά του καθήκοντα και το Παλάτι, καθώς ήθελε να ζήσει ανεξάρτητος μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ. Ήθελαν είπαν να βγάλουν τα δικά τους χρήματα.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, βρέθηκαν στο JPMorgan Summit στο Μαϊάμι από όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post έλαβαν ένα ποσό που μπορεί και να φτάνει το 1.000.000 δολάρια.

Και αφού «τσέπωσε» τα χρήματα, είπε να πει και δυό λόγια: Ο Χάρι μίλησε για την ψυχική υγεία και για το γεγονός ότι κάνει θεραπεία για τα τελευταία χρόνια για να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία της ξαφνικής απώλειας της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μίλησε για το πόσο τον επηρέασαν στη ζωή του όσα συνέβησαν στην παιδική του ηλικία και για το ότι μιλάει ανοιχτά σε ειδικό στην ψυχική υγεία.

Επίσης σχολίασε και το Megxit, λέγοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον και την Μέγκαν Μαρκλ αλλά ότι δεν μετανιώνει την απόφαση να απομακρυνθούν γιατί θέλει να προστατέψει την οικογένειά του. Δεν θέλει η Μέγκαν και ο γιος τους Άρτσι να περάσουν ότι πέρασε εκείνος ως παιδί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ