My Style Rocks: Αρπάχτηκαν Τζόρτζια-Κιάρα -«Είναι κρίμα γιατί είσαι πολύ μικρή» (vid)

My Style Rocks: Αρπάχτηκαν Τζόρτζια-Κιάρα -«Είναι κρίμα γιατί είσαι πολύ μικρή» (vid)

Η Κιάρα έκανε την εμφάνιση της στο My Style Rocks και βρέθηκε ενώπιον των συμπαικτριών της για να ακούσει την κριτική τους.

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε τον λόγο στην Τζόρτζια, που μπήκε αυτή την εβδομάδα στο My Style Rocks. Οταν η παίκτρια ολοκλήρωσε την κριτική της η Κιάρα της είπε: «Εντάξει τελείωσες;». «Νομίζω ενοχλείται λίγο η Κιάρα με την άποψή μου», άρχισε να λέει η Τζόρτζια με την Κιάρα να την διακόπτει, λέγοντας: «Μα δεν στέκει η άποψή σου αγάπη μου» και πρόσθεσε λίγο μετά: «Δεν έχεις, δεν ξέρεις, δεν μπορείς απ’ότι βλέπω δεν ξέρεις και με αυτά που λες και λες και στις συμπαίκτριες».

«Δυστυχώς για σένα, ευτυχώς, όμως, για κάποιους ανθρώπους που μας παρακολουθούν αυτή τη στιγμή και θέλουν να είμαι εδώ, είμαι εδώ και πρέπει να μιλήσω γιατί μου δίνεται ο λόγος», είπε η Τζόρτζια Παναγή, συμπληρώνοντας πως μιλάει με σεβασμό και εκφράζει την άποψή της, καλώντας να την να δείξει και αυτή σεβασμό.

Βίντεο από τον καβγά στο My Style Rocks

Ο έντονος διάλογος μεταξύ των δύο παικτριών του My Style Rocks συνεχίστηκε με την Κιάρα να δηλώνει ότι δεν την ενδιαφέρουν αυτά που λέει η συμπαίκτριά της. «Είναι κρίμα γιατί είσαι πολύ μικρή», είπε η Τζόρτζια. «Αν θες μπορείς να ζητήσεις από την παραγωγή να μην μιλάω όταν εσύ βγαίνεις, όμως, με πολύ ευγενικό τρόπο και διακριτικότητα», πρόσθεσε η παίκτρια του My Style Rocks, που σε προηγούμενο επεισόδιο τσακώθηκε με την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ