Γιατί κάποιες γυναίκες έχουν τον οργασμό στο τσεπάκι;

Γιατί κάποιες γυναίκες έχουν τον οργασμό στο τσεπάκι;

Σχεδόν πάντα βιώνουν τη σεξουαλική ικανοποίηση. Απολαμβάνουν το σεξ με το έτερο ήμισυ και δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένες. Για υποκρισία ούτε λόγος.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο sex roles έδειξε ότι όσες γυναίκες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον οργασμό ακολουθούν κάποιες συνήθειες οι οποίες χαρίζουν πάντα τον οργασμό.

Δείτε τι κάνουν

Αυτοϊκανοποιούνται

Μπορεί η γυναικεία αυτοϊκανοποίηση να αποτελεί ακόμη θέμα ταμπού αλλά όσες γυναίκες έχουν εξερευνήσει το σώμα τους ξέρουν και απολαμβάνουν τις ερωτικές τους συνευρέσεις περισσότερο.

Δίνουν σημασία στο πρώτο πιάτο

Οι γυναίκες που δεν προσποιούνται οργασμό απολαμβάνουν περισσότερο τα προκαταρκτικά και έτσι βιώνουν πιο εύκολα τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Βάση της ίδιας μελέτης οι γυναίκες που με τον σύντροφο τους επιδίδονται σε προκαταρκτικά μεγάλης διάρκειας τουλάχιστον 15 λεπτών δεν δυσκολεύονται στον οργασμό.

Ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό δεν διστάζουν να πουν τα θέλω τους στο έτερο ήμισυ και έτσι να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ

Δεν στρεσάρονται

Το άγχος της επίδοσης τελικά δεν είναι μόνο ανδρικό προνόμιο αφού όλο και περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό.

Αν θέλετε να έχετε τον οργασμό στο τσεπάκι σταματήστε να αγχώνεστε. Χαλαρώσετε για να απολαύσετε το σεξ με το σύντροφο σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ