Οι τοπ λόγοι που χαλάνε το κρεβάτι

Οι τοπ λόγοι που χαλάνε το κρεβάτι

Το σεξ δεν αρκεί να είναι μόνο συχνό αλλά και ποιοτικό. Όμως υπάρχουν κάποιοι λόγοι οι οποίοι είναι δυνατόν να χαλάσουν το σεξ. Δείτε ποιοι είναι αυτοί

Στόματα ερμητικά κλειστά

Όπως προέκυψε από έρευνα που δημοσιεύθηκε στην «Επιθεώρηση Κοινωνικών & Προσωπικών Σχέσεων» η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το σεξ. Όταν οι δυο σύντροφοι κατά την διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων δεν εκφράζονται και δεν μιλούν ανοικτά για το τι είναι αυτό που τους ικανοποιεί ή τι τους αρέσει τότε δεν απολαμβάνουν το σεξ.

Αντίθετα η επικοινωνία μεταξύ των ερωτικών συντρόφων, βάση της ίδιας έρευνας είναι δυνατόν να απογειώσει το σεξ

Το εισόδημα της γυναίκας

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά το σεξ χαλάει στην περίπτωση που οι γυναίκες βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους άνδρες.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία έδειξε ότι το ισχυρό φύλο που βγάζει λιγότερα χρήματα από την σύντροφό του έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να εκδηλώσει στυτική δυσλειτουργία συγκριτικά με τους υπόλοιπους άνδρες που έχουν υψηλότερο εισόδημα από τη σύντροφό τους.

Στα σκοτάδια

Άλλη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι οι γυναίκες προτιμούν να κάμουν σεξ στα μαύρα σκοτάδια. Η τακτική αυτή όμως ισχυρίζονται οι επιστήμονες είναι λανθασμένη αφού δείχνει ότι οι γυναίκες έχουν αναστολές και ντρέπονται για την εικόνα του σώματος τους.

Η μονοτονία

Η μονοτονία σκοτώνει το σεξ. Οι περισσότερες επιστημονικές έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ρουτίνα και η πλήξη »πυροβολούν» το σεξ.

Αν θέλετε να ανεβάσετε την ένταση στην κρεβατοκάμαρα μη διστάσετε να δοκιμάσετε νέες στάσεις ώστε να »σπάσετε» τη μονοτονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ