Ταινίες και σειρές του Netflix που είναι πιο hot κι από… ερωτικές ταινίες

Ταινίες και σειρές του Netflix που είναι πιο hot κι από… ερωτικές ταινίες

Η απόδειξη ότι σε αυτή την πλατφόρμα μπορείς να βρεις τα πάντα.

Δεν χρειάζεται να πληρώσεις κάποια επιπλέον συνδρομή να θέσεις σε κίνδυνο την ασφάλεια του υπολογιστή σου, αν έχεις ήδη Νetflix, προκειμένου να δεις κάποια ερωτική ταινία ή σειρά. Όλες σε κάποιες φάσεις της ζωής μας έχουμε ψάξει/δει πορνό είτε με την προτροπή του συντρόφου μας είτε από τη δική μας αγνή περιέργεια για αυτή τη βιομηχανία που μετράει πολλά εκατομμύρια παραγωγών σε όλο τον κόσμο.

Αν όμως δεν θες να προσπαθήσεις τόσο πολύ, μπορείς να βρεις τη λύση στην αγαπημένη σου πλατφόρμα. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο hot σειρές και ταινίες που μπορείς να δεις αυτή τη στιγμή στο Netflix.

1. Gypsy 

H θεραπεύτρια Jean Holloway, που υποδύεται η Naomi Watts, μπαίνει πιο πολύ από όσο πρέπει στις ζωές των ασθενών της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Gypsy» (2017) 📺 Naomi Watts as Jean Holloway and Sophie Cookson as Sidney Pierce

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 📽🎬 (@movientry) στις

2. Sex Education

Ένα έφηβο αγόρι, με μητέρα θεραπεύτρια του σεξ, ενώνει τις δυνάμεις του με μία συμμαθήτριά του για να φτιάξει μια παράνομη κλινική του σεξ στο σχολείο. Αυτή η σειρά όμως είναι πολύ περισσότερα από αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

the pen(is) is mightier than the sword

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sex Education (@sexeducation) στις

3. Blue Is The Warmest Colour

H ζωή της Adele – που υποδύεται η ελληνικής καταγωγής Adele Exarchopoulos- αλλάζει όταν γνωρίζει την Έμα, ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά που θα της επιτρέψει να γνωρίσει την επιθυμία και να μάθει να διεκδικεί ως γυναίκα και ως ενήλικας. Μπροστά στους άλλους, η Adele μεγαλώνει, ψάχνει τον εαυτό της, χάνει τον εαυτό της και τελικά τον βρίσκει μέσα από την αγάπη και την απώλεια.

4. LOVE

Ο Murphy είναι ένας Αμερικάνος που ζει στο Παρίσι και μπαίνει σε μια έντονα συναισθηματικά και σεξουαλικά φορτισμένη σχέση με την ασταθή Electra. Χωρίς να ξέρουν τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στη σχέση σου τους, βάζουν στο κρεβάτι τους την όμορφη γειτόνισσά τους.

5. Orange is the New Black

Είναι πολλά τα επεισόδια που δείχνουν ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε γυναίκες ζευγάρια: Piper και Alex, Nichols και Morello, Nichols και Soso και η λίστα συνεχίζεται. Η σειρά είναι σκηνοθετημένη από γυναίκα κι αυτό το κάνε ακόμα πιο ενδιαφέρον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

In conclusion, we have no choice but to stan. 📸: @jackiecruz #orangeforever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orange is the New Black (@oitnb) στις

6. Nymphomaniac

Μια γυναίκα που έχει αυτο-διαγνωστεί ως νυμφομανής αναφέρει τις σεξουαλικές τις εμπειρίες στον άνδρα που την έσωσε από κακοποίηση.

7. Bodyguard

Ένα αμφιλεγόμενο θρίλερ που δείχνει γαλαζοαίματους και την ομάδα ειδικής παρακολούθησης Metropolitan Police Service του Λονδίνου.

8. God’s Own Country

Άνοιξη. Yorkshire. Ο νεαρός αγρότης Johnny Saxby πνίγει τα προβλήματά του στο αλκοόλ και το περιστασιακό σεξ μέχρι που φτάνει ένας Ρουμάνος μετανάστης για την εποχή της βοσκής και ξεκινά μια σχέση που βάζει τον Johnny σε άλλα μονοπάτια.

9. Lady Chatterley’s Lover

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Βρετανού  D. H. Lawrence. Περιγράφει τη γνωριμία, τη σχέση και την σεξουαλική έλξη της Connie Reidμε τον δασοφύλακα – εργάτη στο αχανές κτήμα του συζύγου της Sir Clifford Chatterley,  Oliver Mellors.

10. Fifty Shades Darker

Ο Christian παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες την ώρα που η Anastasia προσπαθεί να διαχειριστεί τη ζήλια και τον θυμό των γυναικών που ήταν στη ζωή του πριν από εκείνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ